07 / 05 / 2024

Aydoğanpark Tuzla yaşam başladı

Aydoğanpark Tuzla yaşam başladı

Aydoğan İnşaat’ın, 2014 yılının ilk ayında hayata geçirdiği AydoğanPark Tuzla’da teslimler yapılıyor. 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan proje, İstanbul’un en çok değer kazanan ilçesi Tuzla’nın en dikkat projesi oldu.

Tuzla Vesen Yalıları'nda bu yılın ikinci çeyreğinde yaşam başlıyor!

Vesen Yapı tarafından, Tuzla Mercan Koyu’nda Anadolu Yakası’nın denize sıfır konumlanan ilk ve tek projesi “Vesen Yalıları'nda 2024’ün ikinci çeyreğinde yaşamın başlaması planlanıyor.

Tuzla Aydoğanpark Evleri fiyat listesi!

Tuzla Aydoğanpark Evleri fiyat listesi 405 bin TL'den başlayarak değişiyor. Aydoğanpark Evleri Tuzla'da dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Giresun Buruncu Doğanay Sitesi otel konforunda yaşam sunuyor!

AY-GE-Aydoğan Gezmiş, Buruncu Doğanay Sitesi 5 yıldızlı otel konforunda yaşam sunmaya hazır. Gezmiş, “İddialıyız, site değil dört yıldızlı tatil köyü sunuyoruz. Almasanız da gelin, gezin, görün” dedi.

Aydoğanpark Tuzla'da yaşam başladı!

Aydoğan İnşaat’ın, 2014 yılının ilk ayında hayata geçirdiği AydoğanPark Tuzla’da teslimler yapılıyor. 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan proje, İstanbul’un en çok değer kazanan ilçesi Tuzla’nın en dikkat projesi oldu.

Viaport Marina yeni yaşam merkezi olacak!

'Hayalın tadı denizdeki tuzla buluşuyor' sloganı ile Türkiye'nin ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası Viaport Marina, yaz sezonunda İstanbul'un yeni yaşam merkezi olmaya hazırlanıyor.

Yaşamın başladığı Evora İstanbul'da son fırsatlar!

İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Evora İstanbul projesi "Yaşamın başladığı Evora İstanbul'da son fırsatlar" sloganıyla tanıtılıyor. Projede son 300 adet daire ve 35 adet dükkan açık satışa çıkıyor.

Aydoğanpark Tuzla adres bilgileri!

Aydoğan İnşaat tarafından hayata geçirilen Aydoğanpark Tuzla toplam 15 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor. Proje toplam 118 daireden oluşuyor. Aydoğan Tuzla adres bilgileri haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Aydoğanpark Tuzla erken teslim edilecek!

Aydoğan İnşaat, Aydoğanpark Tuzla projesinin teslim tarihini 3 ay öne çektiğini açıkladı. Projeden ev satın alan yatırımcılar, konutlarını haziran 2015 yerine, mart ayında teslim alacak.

Aydoğanpark Tuzla'da metrekaresi 3 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!

Aydoğan İnşaat, Aydoğanpark Tuzla projesinin teslim tarihini 3 ay öne çekti. Projeden ev alan yatırımcılar, konutlarını haziran 2015 yerine değil, mart ayında teslim alacak.

Aydoğanpark Tuzla'da teslimler 3 ay öne çekildi!

Tuzla’nın en önemli konut projesi Aydoğanpark Tuzla’nın teslim tarihi 3 ay öne çekildi. Projede yer alma fırsatı yakalayan şanslı evsahipleri, konutlarına Haziran 2015'de değil, Mart 2015'de kavuşacaklar.

Aydoğanpark Tuzla'da son 5 ay! Metrekaresi 3 bin 500 lira!

Tuzla’nın en önemli konut projesi Aydoğanpark Tuzla’nın teslim tarihi 3 ay öne çekildi. Projede yer alma fırsatı yakalayan şanslı evsahipleri, konutlarına Haziran 2015’de değil, Mart 2015’de kavuşacaklar.

Aydoğanpark Tuzla'da metrekare birim fiyatı 2 bin 750 TL'den başlıyor!

Fitness, sauna, çocuk parkı, kapalı otopark, çok amaçlı spor sahası, yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu gibi A'dan Z'ye bütün sosyal donatıların yer aldığı Aydoğanpark Tuzla'da, dairelerin brüt metrekareleri 65-230 metrekare arasında değişiyor...

Çınarlı Bahçe’de ayrıcalıklı yaşam için son fırsatlar! Peşinde yüzde 4,5 indirim!

Çınarlı Bahçe Tuzla projesinde son konutlar şanslı ev sahiplerini bekliyor. Çınarlı Bahçe Tuzla konforlu, güvenli, kaliteli yaşamın yanı sıra doğru bir yatırım fırsatı da sunuyor.

Aydoğanpark Tuzla yaşam başladı Haberi

Aydoğanpark Tuzla yaşam başladı

Bağdat Caddesi’nin köklü inşaat firmalarından Aydoğan İnşaat’ın, mahalle hayatını yeniden yaşattığı projelerinden biri olan AydoğanPark Tuzla’da teslimler yapılmaya başladı. 2014 yılının son ayında hayata geçirilen ve 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan AydoğanPark Tuzla, yatırımcının da yüzünü güldürdü. Proje başlangıç ve bitiş tarihleri arasında metrekare satış fiyatlarında yüzde 60 artışın yaşandığı Tuzla, İstanbul’un en çok değer kazanan ilçesi oldu. Ayrıca Tuzla, Marmaray'a entegre edilecek olan Kartal-Kurtköy-Tuzla-Gebze raylı sistem projesiyle, İstanbul’un en büyük 7 projesinden biri olarak gösterilen ve dünyada eşi bulunmayan 6 fonksiyonlu tek marinasıyla artık İstanbul’un en merkezi noktalarından biri haline geliyor.Aydoğan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, “Tuzla, giderek bir cazibe merkezi haline geliyor. Hem ulaşım sistemlerinin gelişmesi hem de İstanbul’un yanıbaşında bir huzur noktası olmasıyla...