06 / 05 / 2024

Aydos Country ieltişim

Aydos Country ieltişim

Kentin keşmekeşinden sıkılanların doğa özlemini gidermek için emeklilik hayalleri kurmalarına gerek yok. Sinpaş'ın Aydos Country projesi orman huzurunu vaat ediyor.

Aydos Country satış ofisi iletişim!

Toplam 900 adet dairenin yer aldığı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Aydos Country satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Sancaktepe Aydos Country satış ofisi iletişim!

İstanbul İl'i Sancaktepe Aydos Ormanı bulunan proje toplam 50 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Sancaktepe Aydos Country satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Aydos Country Sinpaş satış ofisi iletişim!

Aydos Country Sinpaş satış ofisi iletişim için 444 1 440 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de, 50 dönüm arsa üzerinde inşa edilen projede satışlar devam ediyor.

Sancaktepe Aydos Country Konutları iletişim!

Daire alanlarının 68 metrekareden başladığı proje İstanbul İl'i Sancaktepe Aydos Ormanı'nı yakınında yer alıyor. Sancaktepe Aydos Country Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Aydos Country Residence teslimleri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 30 aya kadar taksit sağlanıyor. Projede iletişim olarak telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi. Aydos Country Residence teslimleri Ağustos 2017'de gerçekleşmesi gerekiyor.

Sinpaş Aydos Country iletişim bilgileri!

Konum bilgisi kapsamında Kartal'a 1 dakika uzaklıkta inşa edilen projede daire büyüklükleri 68 metrekareden başlıyor. Sinpaş Aydos Country iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Aydos Country Sancaktepe Evleri iletişim!

Aydos Country Sancaktepe Evleri iletişim için 444 1 440 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Sinpaş GYO imzası ile yükselen projede daire fiyatları 256 bin TL'den başlıyor.

Sancaktepe Aydos Country Evleri iletişim!

Sancaktepe Aydos Country Evleri iletişim için 444 1 440 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Sinpaş GYO imzası ile yükselen proje 50 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Sinpaş Aydos Country Konutları iletişim!

Toplam 900 adet daireden oluşan Sinpaş Aydos Country Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 440 1 440 olarak belirlendi. Proje Ataşehir'e 1 dakika mesafede hayata geçiriliyor.

Aydos Country Residence iletişim!

Toplam 50 dönüm alan üzerinde bulunan projenin konumuna göre Kartal'a 1 dakika uzaklıkta bulunuyor. Aydos Country Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Sinpaş Aydos Country satış ofisi iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede toplam 900 adet daire bulunuyor. Sinpaş Aydos Country satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Aydos Country Sancaktepe iletişim bilgileri!

Aydos Country Sancaktepe iletişim bilgileri kapsamında 444 1 440 telefon numarasından satış ofisiyle görüşebilirsiniz. Satışları devam eden proje Sinpaş GYO imzası ile hayata geçiriliyor.

Aydos Country Sancaktepe fiyat!

Toplam 900 adet dairenin bulunduğu proje Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yükseliyor. Aydos Country Sancaktepe fiyat listesi kapsamında 1+1 daireler 284 bin 620 TL'den başlıyor.

Aydos Country ieltişim Haberi

Aydos Country ieltişim

Hepimiz doğanın stres azaltıcı ve insan, sağlığını olumlu yönde etkileyici özelliklere sahip olduğunu biliyoruz. Doğa ile iç içe bulunmaktan elde edilen faydaların tedavi edici olduğu kadar hastalıkları önleyici etkileri de var. Doğanın insan sağlığı ve psikolojisi üzerine olumlu etkileri olduğu gerçeği, özellikle gerekenden çok daha az yeşil alan ile yetinmeye çalışan kent insanları için de geçerli. Doğa ile iç içe olmayı özleyenler, hafta sonları İstanbul'un hemeıı yam başındaki ormanlık alanlara kaçıyor. Yürüyüş yapıyor, temiz hava alıyor ve iş stresini atarak ailece konforlu vakit geçiriyor. 


DOĞAYA KOMŞU BİR YAŞAM 


Sinpaş GYO'nun Sancaktepe'de geliştirdiği Aydos Country projesi, şehirden kopmadan doğa ile iç içe olacağınız bir yaşam sürmenizi sağlıyor ve doğaya komşu olmanın pek çok avantajını da beraberinde getiriyor. Sinpaş GYO Genel Müdürü SebaGacemer,...