27 / 04 / 2024

Aydos Countryde Ramazan bayramına özel kampanya

Aydos Countryde Ramazan bayramına özel kampanya

Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. 50 bin metrekarelik arsa üzerine inşa edilen Aydos Country'de daireler deniz ve orman manzarası görüyor.

Aydos Country Ramazan kampanyası 2017!

Sinpaş GYO imzasıyla İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Aydos Country projesi toplam 900 daireden oluşuyor. Projede Ramazan ayına özel olarak cazip ödeme avantajları sunuluyor...

Aydos Country Evleri Sinpaş ev fiyatları!

Yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabilen Aydos Country projesinde dairelerin fiyatları 442 bin TL'den başlıyor. Projede Ramazan ayına özel yüzde 10 indirimin yanı sıra 11 bin TL indirim daha sağlanıyor...

Aydos Country fiyatları 2017 listesi!

Aydos Country Konutları için Ramazan ayına özel ödeme kampanyası uygulanıyor. Projede yüzde 10 indirime ek fiyatlar üzerinden 11 bin TL indirim fırsatı sunuluyor...

Aydos Country'de Ramazan bayramına özel kampanya!

Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. 50 bin metrekarelik arsa üzerine inşa edilen Aydos Country'de daireler deniz ve orman manzarası görüyor.

Aydos Country Sancaktepe Evleri satılık!

Ramazan ayına özel kampanyası bulunan projede 30 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Aydos Country Sancaktepe Evleri satılık daire tipleri 1+1' den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Sancaktepe Aydos Country'de Ramazan kampanyası!

Toplam 50 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen projede 900 adet daire yer alıyor. Sancaktepe Aydos Country' de Ramazan kampanyası kapsamında yüzde 11 fiyat avantajı sağlanıyor.

Sancaktepe Aydos Country fiyat listesi!

Sancaktepe Aydos Country fiyat listesi kapsamında Ramazan ayına özel olarak fırsatlar sunuluyor. Teslim tarihi Mayıs 2017 olarak belirlenen projede dairelerin alanları 69 metrekareden başlıyor.

Sinpaş Aydos Country Ramazan kampanyası!

Sinpaş Aydos Country Ramazan kampanyası kapsamında yüzde 11 fiyat avantajı sunuluyor. Toplam arsa alanı 50 dönüm olarak belirlenen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Sekapark, Ramazan ayında her akşam binlerce kişiyi ağırlıyor!

Türkiye’nin en büyük endüstriyel dönüşüm projesi olarak kent halkını hizmetine sunulan Sekapark, Ramazan ayında her akşam binlerce kişiyi ağırlıyor, çocuklar da Sekapark’taki oyun alanlarında gönüllerince eğleniyor.

Alfemo’nun yeni koleksiyonu Messina'da Ramazan’a özel indirim başladı!

Şehirli ve yenilikçi mobilya markası Alfemo’nun cevizin cazibesini taşıyan ve fonksiyonelliği ile dikkat çeken yeni koleksiyonu “ Messina ”da ramazan ayına özel 2000 TL’lik indirim başladı.

Soyak Evostar ve Siesta'da Ramazan kampanyası! 0 faiz!

Soyak Siesta'nın 5. etabı olan Soyak Siesta Oxygen'in son etabı 02'de ve Soyak Evostar'da Ramazan kampanyası başladı. Evostar'da hemen teslim daireler 48 ay 0 faiz, Soyak Siesta 02'deyse 36 ay 0 faizle satışa sunuluyor

Tacettin Pekgüzel'den Ramazan ayında hırsızlık uyarısı!

Sur Çelik Kapı Genel Müdürü Tacettin Pekgüzel geçmiş yıllardaki verilere dayanarak Ramazan ayında hırsızlık olaylarının arttığını belirtirken, "Ramazan aylarında yoğun misafirlikler nedeniyle boş kalan evlere yönelik hırsızlık olaylarında artış yaşanıyor.

Halkalı Metropark'ra Ramazan kampanyası! Daire alana beyaz eşya hediye!

Teknik Yapı İstanbul Halkalı'da hayata geçirdiği Metropark projesinde "Ramazan Bereketi" kampanyası başlattı. Daire alanlara çamaşır makinesi ve buzdolabı hediye eden Teknik Yapı, ödeme planlanndaki çeşitliliği artırdı.

Aydos Countryde Ramazan bayramına özel kampanya Haberi

Aydos Countryde Ramazan bayramına özel kampanya

Projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesindeki Aydos Ormanı'nda yer alan doğal spor imkanlarının yanısıra Aydos Country'nin içinde de zinde ve sağlıklı bir yaşam için herşey düşünüldü.



914 konutun yer aldığı Aydos Country'de Ramazan ayına özel ödeme kampanyası bayramda da devam ediyor. Sinpaş GYO imzasını taşıyan Aydos Country'de 10 bin TL peşinat ödemesiyle ev sahibi olunuyor. 30 ay boyunca taksitler devam ederken Kasım 2015'te yüzde 18'lik ara ödeme yapılıyor. Şubat 2017'de teslim sürecine girildiğinde konutun kalan bakiyesi ödeniyor.


Sancaktepe'de yükselen Aydos Country'de 1+1'ler 256 bin TL ile 303 bin TL, 2+1'ler 441 bin TL ile 485 bin TL, 3+1'ler 536 bin TL ile 653 bin TL, 4+1'ler 955 bin TL ile 1 milyon 44 bin TL arasında değişiyor.



Yeni...