04 / 05 / 2024

aydos ormanı Resim İstanbul Nefes

aydos ormanı Resim İstanbul Nefes

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür: “Yaptığımız ilkbahar kampanyasıyla ister peşinatsız, ister vade farksız ödeme seçeneklerimizle herkese daire sahibi olma fırsatı sunuyoruz” dedi.

Aydos Yeşilçam Evleri resmen başlıyor! Aydos Ormanı'nın yanı başına 368 konutluk yeni proje geliyor!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri'nin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu projede 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

Aydos Ormanı’nın hemen yanında konut projesi yapılacak!

İstanbul Kartal’daki Aydos Ormanı “millet bahçesi” yapılacağı öğrenildi. Projeye ilişkin itirazlara karşın Aydos’taki çalışmalar hız kesmeden devam ederken, ormanın bileşenlerinden Velibaba Ormanı’nın yanı başında konut projesi için adım atıldı.

Aydos Ormanı’nın yanı başındaki Siltaş Korupark lokasyonuyla da hayatı kolaylaştırıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik’te oksijen deposu Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirilen Siltaş Korupark, ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında yükseliyor. 

Siltaş Korupark'ta yüzde 5 indirim 12 ay sıfır faiz fırsatı!

Siltaş Yapı tarafından hayata geçirilen Siltaş Korupark projesi, oksijen deposu Aydos Ormanı’nın hemen yanı başında yükseliyor. Siltaş Korupark'ta  yüzde 5 indirim  12 ay sıfır faiz fırsatı ile satışta. İşte Siltaş Korupark projesi ile ilgili ayrıntılar...

Siltaş Korupark yıl sonunda teslim! 114 konut ve 9 villalık yeni proje!

Siltaş Yapı tarafından hayata geçirilen Siltaş Korupark projesi, oksijen deposu Aydos Ormanı’nın yanı başında yatay mimari konseptiyle ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralamaya hazırlanıyor.

Aydos Ormanı Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydos Ormanı Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek...

Ondörtüç Pendik projesi merkezi lokasyonuyla dikkat çekiyor!

Aydos Ormanı’na komşu, izole bir hayat sunan sektörün yenilikçi markası İnsay Yapı’nın, Pendik’te hayata geçirdiği projesi Ondörtüç Pendik projesi doğayla iç içe güvenli bir hayat isteyenler tarafından tercih ediliyor.

Aydos Ormanı Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

81 ildeki millet bahçelerinin inşaatlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Sancaktepe İlçesi, Samandıra Mahallesi Aydos Ormanı Millet Bahçesi projesini 13 Eylül 2021 tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Resim İstanbul’da daire fiyatları 342 bin TL’den başlıyor!

Ortadoğu Holding,  Aydos Ormanı’nın yanı başında inşa ettiği Resim İstanbul projesi ile ev sahibi olmak isteyenlere kampanya fırsatı sunuyor. Resim İstanbul projesi, yüzde 20 indirim, 0,98 faiz oranı ve 120 ay vadeli konut kredisi ile ev sahibi yapıyor.

Sinpaş Country’de 60 ay vadeli ödeme imkanı!

Aydos Ormanı’na komşu projesi Sinpaş Country, sınırlı sayıda özel dekorasyonlu daireleriyle sağlıklı ve sportif yaşam tarzının kapılarını aralıyor.

Sinpaş Aydos Country ödeme planı 2018!

Sinpaş Aydos Country ödeme planı 2018 detayları haberimizde yer alıyor.  İstanbul Sancaktepe'de Aydos Ormanı'nın yanında yükselen projede oturumlar başladı. 

Aydos Country fiyatları!

Sinpaş GYO tarafından Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirilen Aydos Country'de fiyatlar peşinde 408 bin TL'den başlıyor..

Sinpaş Aydos Country konut fiyatları 2018!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de Aydos Ormanı’nın yanı başında inşa edilen Aydos Country 2018 konut fiyatları 435 bin TL'den başlangıç gösteriliyor..

aydos ormanı Resim İstanbul Nefes Haberi

aydos ormanı Resim İstanbul Nefes

Resim İstanbul Nefes hakkında bilgi almak için tıklayın


Ortadoğu Grup, İstanbul’un oksijen oranı en yüksek yerlerinden biri olan Aydos Ormanı’nın yanı başında inşa ettiği  Resim İstanbul Nefes  Projesi’nde, peşinat ödemeden, 3 bin 23 liradan başlayan düşük taksitler ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Ayrıca farklı ödeme seçeneklerinin de yer aldığı kampanyada 36 ay vade farksız firma finansmanı imkanı da bulunuyor. Hem doğanın içinde sağlıklı yaşamak hem de merkezi noktalara kolay ulaşmak isteyenlerin tercihi olan  Resim İstanbul Nefes  Projesi, 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde üç etapta toplam 28 bloktan oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı projede, fiyatlar 287 bin 865 lira ile 945 bin 585 lira arasında değişiyor.


İlkbahar kampanyası ve proje hakkında bilgi veren Ortadoğu...