16 / 05 / 2024

Aydos Tepesi teleferik projesi

Aydos Tepesi teleferik projesi

İstanbul'un en yüksek seyir noktası olan Aydos Tepesi'ne teleferik projesi yapılıyor. Sultanbeyli TEM yolu kenarından başlayarak yeni yapılan göletin üzerinden geçecek proje, Aydos Tepesi'ne erişecek...

Amasya teleferik projesi YİD ihalesi 14 Ağustos'ta!

Amasya Belediyesi, şehir merkezi ile Ferhat Tepesi arasında 1.488 metre uzunluğundaki teleferik hattı için YİD ihalesi yapacak. İhale 14 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Amasya Teleferik Projesi için imzalar atıldı!

Amasya Ferhat Tepesi Teleferik ve Doğal Yaşam Alanı Projesi'nin fizibilite çalışmaları için imzalar atıldı.

Yuşa Tepesi-Beykoz Çayırı teleferik hattı izin bekliyor!

Yuşa Tepesi-Beykoz Çayırı arasında kurulması planlanan teleferik hattı için Milli Savunma Bakanlığından izin beklendiği bildirildi.

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk teleferik hattı nasıl olacak?

Eyüp-Pierre Loti -Miniatürk Teleferik Projesi, Haliç vapur iskelesi yanındaki Eyüp istasyonundan başlayarak, önemli bir turistik merkez olan Pierre Loti Tepesi'ne ulaşacak. İşte projenin detayları...

Uzungöl'de teleferik heyecanı!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Uzungöl'de, Haldizen Deresi'yle Sarıkaya Tepesi arasına kurulması planlanan teleferik için proje ve ihale aşaması tamamlandı. Proje tamamlandığında Uzungöl kuş bakışı seyredilebilecek!

Aydos Ormanı'nın eşsiz dokusu Aydos Country'de!

Aydos Tepesi’ne komşu Aydos Country Projesi’nde özel peyzaj mimarisi orman ekosistemi oluşturuluyor. Orman ağaçlarına kucak açan dokusu, dört mevsim açan mis kokulu çiçekleri ve iç bahçelerde yer alacak su ekosistemi ile doğayı evlere taşınacak.

Sinpaş Aydos Country teslimleri 2017 Mayıs'ta!

Aydos Tepesi'nde hayata geçirilen Aydos Country Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla hayata geçiriliyor. Toplam 900 konuttan oluşan projede daire teslimlerinin 2017 yılının Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Aydos Country'de 243 bin TL'ye 1+1! 10 bin TL peşinatla!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Aydos Country projesi Aydos Tepesi'nde yükseliyor. Toplam 50 dönüm arazi üzerinde inşa edilen projede 10 bin TL peşinatla ödemeler yapılıyor.

Sinpaş Aydos Country Evleri satış fiyatları!

Aydos Tepesi'nde inşa edilen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Sinpaş Aydos Country Evleri satış fiyatları 284 bin 620 TL'den başlıyor.

Sinpaş GYO Aydos Country'de 1+1 daireler 236 bin TL'ye!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Aydos Country projesi Aydos Tepesi'nde yükseliyor. Projede dairelerin fiyatları 236 bin TL'den ve peşinatlar 10 bin TL'den başlıyor.

Sinpaş Aydos Country 2017'de teslim edilecek!

İstanbul'un en yüksek noktası Aydos Tepesi'ne komşu olan Aydos Country, Sancaktepe'yi İstanbul'un kişi başına en fazla yeşil alan düşen bölgesi haline getiriyor. Anadolu Yakası'nda yükselen Aydos Country'nin tanıtım programı gerçekleşti.

Kişi başına en fazla yeşil alan düşen proje: Aydos Country!

İstanbul'un en yüksek noktası Aydos Tepesi'ne komşu olan Aydos Country, Sancaktepe'yi İstanbul'un kişi başına en fazla yeşil alan düşen bölgesi haline getiriyor. Anadolu Yakası'nda yükselen Aydos Country'nin tanıtım programı gerçekleşti.

Aydos Country Mayıs 2017'de tamamlanacak!

Sinpaş GYO, İstanbul’un en yüksek noktası olan Aydos Tepesi ’nin yanında 914 konut inşa edecek. Sancaktepe’deki proje 1300 futbol sahası büyüklüğündeki Aydos Ormanı’nın yanında konumlanıyor.

Aydos Tepesi teleferik projesi Haberi

Aydos Tepesi teleferik projesi

İstanbul'un en yüksek seyir noktası olan Aydos Tepesi'ne teleferik projesi yapılıyor. Sultanbeyli TEM yolu kenarından başlayarak yeni yapılan göletin üzerinden geçecek proje, Aydos Tepesi'ne erişecek. 3 kilometre uzunluğunda olacak yeni teleferiğin güzergahı için üç farklı alternatif üretilecek. Bölgenin turistik cazibesini artırması amaçlanan yeni projeyle, İstanbul'a tepeden seyir imkanı da olacak. Proje hazırlık çalışması 240 gün sürecek.



Zeynel Yaman/...