18 / 05 / 2024

Ayes Akdeniz

Ayes Akdeniz

Ayes Akdeniz Yapı Elemanları, Serbest İşlem Platformu'nda (SİP) İşlem Görme açıklaması yaptı

Ayes Çelik Hasır bilgilendirme politikasını yayınladı!

Ayes Çelik Hasır ve Çit Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ayes Çelik Hasır ve Çit Sanayi A.Ş. bilgilendirme politikasını yayınladı.

Ayes Çelik Hasır ve Çit Sanayi A.Ş bilgilendirme raporunu yayınladı!

Ayes Çelik Hasır ve Çit Sanayi A.Ş Kamu Aydınlatma Platform'una bugün yaptığı yazılı açıklamada, Ayes Çelik Hasır ve Çit Sanayi A.Ş bilgilendirme raporunu yayınladı.

Akdeniz'in en hızlı büyüyen ülkesi Yunanistan!

Akdeniz Turistik Otelciler ve işletmeciler Birliği (AKTOB) Ağustos bültenine göre Yunanistan, Akdeniz çanağındaki rakipleri arasında yılın ilk yarısında yüzde 17,07'lik turist artışı ile turizmde en hızlı büyüyen ülke oldu.

Kruvaziyer şirketleri Batı Akdeniz'e yükseldi!

İzmir'in Türkiye kruvaziyer pazarından aldığı payı koruduğunu belirten Demirtaş, buna karşın tüm Türkiye kruvaziyer pazarında bir düşüş olduğunu söyledi.Tüm Doğu Akdeniz'de yaşanan kruvaziyer turizmdeki düşüşün İzmir'i de etkiledi

Ayes Çelik Hasır bilgilendirme politikası kabul edildi!

Ayes Çelik Hasır ve Çit Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ayes Çelik Hasır bilgilendirme politikası kabul edildi.

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Ağustos bültenini açıkladı!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Ağustos bültenini açıkladı. Buna göre, Türkiye'de kredi kardan ile yapılan turizme yönelik harcama 5 aylık dönemde yüzde 31 artarak 10.4 milyar liraya yükseldi.

Kruvaziyer turizminde Akdeniz limanlarında yüzde 37'lik düşüş var!

Sinop Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun, yaptığı açıklamada, Akdeniz Otelciler Birliği tarafından yapılan açıklamaya göre, kruvaziyer gemi seferlerinde Akdeniz ve Ege limanlarında yüzde 37'lik bir düşüş olduğunu söyledi.

Antalya Muratpaşa'da binalar Akdeniz renklerine boyanacak!

Antalya'da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın "Binalarımızı Akdeniz renklerine boyayalım mı?" çağrısının yasal zemini hazırlanıyor. Belediye Meclisi'nde İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün yazısı kabul edildi

Karadeniz, kruvaziyer turizminde Akdeniz ve Ege Bölgesi'ni geride bıraktı!

Karadeniz, Kruvaziyer turizminde Akdeniz ve Ege'yi geride bıraktı! Kruvaziyer seferlerinin Yüzde 50 'lik artışın yaşandığı Kuzey Karadeniz'deki olaylar nedeniyle güvenilir olan Güney Karadeniz'e kaydığı bildirildi

Karadeniz, kruvaziyer turizminde Akdeniz ve Ege'yi geride bıraktı!

Sinop Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun, Akdeniz Otelciler Birliği tarafından yapılan açıklamaya göre,Kruvaziyer seferlerinin Kuzey Karadeniz'deki olaylar nedeniyle güvenilir olan Güney Karadeniz'e kaydığı bildirildi.

Karadeniz, kruvaziyer turizminde Akdeniz ve Ege'yi geride bıraktı!

Karadeniz, Kruvaziyer turizminde Akdeniz ve Ege'yi geride bıraktı! Kruvaziyer seferlerinin Yüzde 50 'lik artışın yaşandığı Kuzey Karadeniz'deki olaylar nedeniyle güvenilir olan Güney Karadeniz'e kaydığı bildirildi

JCR Ağaoğlu bünyesindeki Akdeniz İnşaat'ın notunu yükseltti!

Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesindeki Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş.'yi yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirerek notunu yükseltti.

Akdeniz'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, Akdeniz Doğu Baseninde 4.5 büyüklüğünde deprem kaydedildi.Sarsıntı 15.00 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Ayes Akdeniz Haberi

Ayes Akdeniz

Ayes Akdeniz Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret  Anonim Şirketi'nden yapılan Serbest İşlem Platformu'nda İşlem Görme Duyuru Formu açıklaması şöyle;


"Sermaye Piyasası Kurulu'nun (Kurul)  21/ 06 / 2012 tarih ve 21/736  sayılı kararı uyarınca Ortaklığımız hisse senetlerinin İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (Borsa) tarafından belirlenen Serbest İşlem Platformu'nda (SİP) işlem görmesine ilişkin duyuru formudur.


Ortaklığımızın  15.028.200.- TL sermayesini temsil eden paylarının tamamı Kurul kaydındadır. Ancak Kurul kaydında olmak Ortaklığımızın ve paylarının Kurul veya kamuca tekeffülü anlamına gelmez.


Ortaklık yönetim kurulumuzun 10 / 03 /2012  tarih ve  448  sayılı toplantısında, ortaklığımızın paylarının SİP'te işlem görmesine karar verilmiş olup, işlem görme Ortaklığımızın ve paylarının Borsa veya kamuca tekeffülü anlamına gelmez.


Duyuru formu ve eklerinde yer alan bilgilerin gerçeği dürüst bir biçimde yansıtmasından Ortaklığımız ve ekte verilen  10/03/2012  tarih...