30 / 04 / 2024

ayes çelik toplu sözleşme görüşmeleri

ayes çelik toplu sözleşme görüşmeleri

Ayes Çelik Hasır ve Çit Sanayi A.Ş, işyerinde toplu iş sözleşmesi yetikisine sahip olan Türk Metal Sendikası ile toplu iş sözleşmesi görüşmelerine 22 Ekim'de başladı...

Mehmet Özçelik Batman'da projeleri inceleyecek!

Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, bir dizi incelemelerde bulunmak için bugün Batman’a geliyor.

TOKİ'den Fuat Çelik İnşaat'a 1 yıl ihale yasağı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Fuat Çelik İnşaat A.Ş.'ne 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kardemir Karabük Demir Çelik toplu iş görüşmelerine başladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yzılı açıklamaya göre Kardemir Karabük Demir Çelik toplu iş görüşmelerine başladı.

Burçelik Bursa Çelik toplu iş sözleşmelerini imzaladı!

Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayi A.Ş. toplu iş sözleşmelerini imzaladı.

Çemtaş Çelik toplu iş görüşmeleri hakkında bilgi yayınladı!

Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemtaş Çelik toplu iş görüşmeleri hakkında bilgi yayınladı.

Çemtaş Çelik toplu iş sözleşmeleri görüşmeleri sürüyor!

Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemtaş Çelik toplu iş sözleşmeleri görüşmeleri sürüyor.

Çemtaş Çelik Makina toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başladı!

Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemtaş Çelik Makina toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başladı.

Biten projelerde toplu alımlar nedeniyle boş daireler çıkmaya başladı!

Ömer Faruk Çelik, "Biten projelerde toplu alımlar nedeniyle boş daireler çıkmaya başladı. Yatırımcıları 'Bunlar primlensin ve satılsın' diye bekliyor ama buralar boş durduğu zaman o site prim yapmayacak" dedi.

Metal iş kolunda 100 bin işçi toplu sözleşme için masada!

Beyaz eşya, otomotiv, demir çelik gibi kritik sektörlerde faaliyet gösteren 160 işyerinde yaklaşık 100 bin işçiyi kapsayacak toplu sözleşmeler başlıyor. MESS ile ilk toplu sözleşme görüşmesi 25 Ağustos’ta yapılacak...

Ayes Çelik Hasır bilgilendirme politikasını yayınladı!

Ayes Çelik Hasır ve Çit Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ayes Çelik Hasır ve Çit Sanayi A.Ş. bilgilendirme politikasını yayınladı.

Ayes Çelik Hasır ve Çit Sanayi A.Ş bilgilendirme raporunu yayınladı!

Ayes Çelik Hasır ve Çit Sanayi A.Ş Kamu Aydınlatma Platform'una bugün yaptığı yazılı açıklamada, Ayes Çelik Hasır ve Çit Sanayi A.Ş bilgilendirme raporunu yayınladı.

Ayes Çelik Hasır bilgilendirme politikası kabul edildi!

Ayes Çelik Hasır ve Çit Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ayes Çelik Hasır bilgilendirme politikası kabul edildi.

İzmir Demir Çelik toplu sözleşme görüşmelerine başladı!

İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş. toplu sözleşme görüşmelerine başladı.

ayes çelik toplu sözleşme görüşmeleri Haberi

ayes çelik toplu sözleşme görüşmeleri


Ayes Çelik'ten yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz ile İşyerimizde toplu sözleşme yapma yetkisine sahip Türk Metal Sendikası arasında, toplu iş sözleşmesi görüşmeleri 22 Ekim 2013 tarihinde...