02 / 05 / 2024

Ayfer Atay

Ayfer Atay

1998 yılında Beşiktaş'ta bulunan, Net Holding tarafından Vakıflar'dan 49 yıllığına kiralanan tarihi Akaretler Sıraevleri'nin restore edilen ilk bölümü Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından törenle hizmete açılmış.

AK Parti Milletvekili Atay Uslu: TOKİ eliyle şu ana kadar 1,4 milyon konut yapıldı!

Dün milletvekilleri Meclis'te TOKİ projeleri ile ilgili konuştu. AK Parti Milletvekili Atay Uslu, TOKİ konutları ile ilgili rakam paylaşarak önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Temel Kamil Atay kimdir? Temel Kamil Atay ne iş yapıyor?

Temel Kamil Atay kimdir? Temel Kamil Atay'ın eğitim durumu nedir? Temel Kamil Atay'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Temel Kamil Atay'ın kim olduğu ve Temel Kamil Atay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Mehmet Doğan Atay kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan Atay kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Doğan Atay daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Doğan Atay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Murat Atay kariyerine nasıl başladı? Murat Atay kimdir?

Murat Atay, Türk bankacı ve Garanti BBVA'da Genel Müdür Yardımcısı ve Kredi Riski Yönetimi Başkanı olarak görev yapmaktadır. Peki, Murat Atay kariyerine nasıl başladı? Murat Atay kimdir?

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Düzce Valisi Cevdet Atay'dan Düzce depremi açıklaması!

 Düzce Valisi Cevdet Atay, merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğündeki deprem ile ilgili açıklamada bulundu.

Atayıl Harita İnşaat Proje Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atayıl Harita İnşaat Proje Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Selçuk Atalay tarafından kuruldu.

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ 10’ar dönümlük üzüm bağı aldı!

Oynadıkları dizilerle dikkat çeken Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ Trakya'da üzüm bağı satın aldı.

Mya Atay Elektrik Mühendislik İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Mya Atay Elektrik Mühendislik İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Atay tarafından kuruldu.

Avcılar Atay İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avcılar Atay İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Acınan ve Uğur Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Çağatay Ulusoy 6 milyon TL'ye villa aldı!

Şu sıralar yeni dizisi için kamera karşısına geçen Çağatay Ulusoy, yatırım amaçlı villa satın aldı. Ulusoy yeni villası için 6 milyon TL ödedi.

Çağatay Ulusoy Kemer Country'da ev arıyor!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor. Ulusoy Tatlıtuğ'un yaşadığı Kemer Country’de ev arayışına girdi. 

Ayfer Atay Haberi

Ayfer Atay



Baba'dan, tarihe sahip çıkın çağrısı


   CUMHURBAŞKANI Süleyman Demirel, herkesi tarihi eserlere sahip çıkmaya ve korumaya çağırdı. İstanbul'daki temaslarını sürdüren Demirel, dün Akaretler'de restore edilen Sıraevler'in ilk bölümünü hizmete açtı. Vakıflar'dan yap-işlet-devret modeliyle 49 yıllığına kiralanarak turizme kazandırılan tesisin işleticisi Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Barlas Küntay ile Holding Onursal Başkanı Besim Tibuk'u kutlayan Demirel'e, Sıraevler'in altın anahtarı verildi. Demirel, 120 yıllık tarihi varlığın bütün bölümlerinin restore edilmesiyle Türkiye'nin milli bir varlığının daha hayat kazanacağını söyledi. Vakıflar'dan sorumlu Devlet Bakanı Metin Gürdere'nin de katıldığı tören sonunda binayı gezen Demirel, Beşiktaş Belediye Başkanı Ayfer Atay'ı da kutladı. Demirel hayırsever işadamı...