02 / 05 / 2024

Ayfer Gürses 

Ayfer Gürses 

Rezerv Danışmanlık seçkin inşaat firmalarının inşa ettiği ticari ofis, home office, konut ve karma projeleri için günün koşullarına uygun çözümler üreterek, pazarlama ve satış hizmeti veriyor...

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli hemen teslim tapu fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de arsa satışları başladı. Peki Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de fiyatlar ne kadar? Arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte merak edilenler... 

'Kripto varlık fiyatları neden düşüyor? Borsa neden yükseliyor?'

Kripto varlıklardaki düşüş sürerken borsadaki yükseliş ise dalgalı bir şekilde devam ediyor. Ekonomist Uğur Gürses, bu iki yapıda da şu anda saadet zincirine benzer bir yapının oluştuğunu ve finansal okur yazarlığı olmayan yeni yatırımcı profilinin büyük balinalara yem olduğunu dile getirdi.

Flaş iddia: Yeni banknotlar mı geliyor?

Ekonomist Uğur Gürses, 500 ve 1000 TL'lik banknotlar basılacağını iddia etti.

Roze Kurumsal Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roze Kurumsal Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gürses tarafından kuruldu.

Sierra Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sierra Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Gürses tarafından kuruldu.

Ünlü ekonomist Gürses açıkladı: 500 TL'lik banknotlar yolda!

500 ve 1000 TL'lik banknotların basılacağına dair iddialar giderek sesli bir şekilde söylenmeye başlarken ünlü Ekonomist Uğur Gürses'ten konuyla ilgili bir açıklama geldi.

İşte ekonomistlerin asgari ücret zammıyla ilgili yorumları!

Deneyimli ekonomistler Uğur Gürses, Serkan Özcan, Hakan Kara, Yalçın Karatepe, İris Cibre ve Özcan Kadıoğlu, asgari ücrete yapılan zammı yorumladı.

Dolara sessiz sedasız yapılan müdahaleyi ünlü ekonomist Uğur Gürses açıkladı!

Dolar kuru son günlerde agresif bir şekilde yükseliş göstererek 15 TL’yi geçti. Vatandaşın gözü kulağı dolar kurunda yaşanacak hareketlilikteyken ünlü ekonomist Uğur Gürses’ten bir açıklama geldi. Gürses Twitter hesabından dolar kuruna yönelik dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Gürses Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürses Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Gürses tarafından kuruldu.

Ses Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ses Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile  Fahri Selman Gürses tarafından kuruldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda 3 atama kararı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğüne Mahmut Gürses, Altyapı Yatırımları Genel Müdür Yardımcılığına Necdet Sümbül, Demiryolu Düzenleme Genel Müdür Yardımcılığına ise Emin Tekbaş getirildi.

Ic Uluslarası Uygunluk Değerlendirme Belgelendirme Müh. Eğitim Hizmetleri Ticaret LTD.ŞTİ. kuruldu!

Ic Uluslarası Uygunluk Değerlendirme Belgelendirme Müh. Eğitim Hizmetleri Ticaret LTD.ŞTİ. Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayfer Güneş ve Tarık Kıyan ortaklığıyla kuruldu.

Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisinden bomba paylaşım!

Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisi Duygu Su Gülpınar dün akşam yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Müslüm Gürses'in Unutamam şarkısı çalarken Gülpınar dikkat çeken paylaşım yaptı.

Ayfer Gürses  Haberi

Ayfer Gürses 

KARARLI, yenilikçi ve vizyoner kimliğiyle bir araya gelen 5 farklı karakterin hayata geçirdiği Rezerv Gayrimenkul, başarıdan başarıya koşuyor... Dilşad Yaşar, Gizem Aytekin, Ceren Dündar Yurtseven, Ebru Sayıl Yıldırım, Ayfer Gürses tarafından kurulan ve kısa zamanda sektörde önemli bir yer edinen Rezerv Gayrimenkul’un çalışmalarını ve başarılarının şifrelerini şirket ortaklarından Dilşad Yaşar, Para’ya anlattı...

Öncelikle sizi tanıyalım; Rezerv Gayrimenkul ve ortaklığınız hakkında bilgi verir misiniz?
Biz 5 farklı karakter; kararlı, yenilikçi ve vizyoner kimliğimizle bir araya gelerek ‘İnanmak başarmanın yarısıdır’ sözünü benimsedik ve adımızı duyurmayı başardık. Sürekli değişen ve gelişen gayrimenkul sektörünü sıkı takip eden 5 farklı kimlik olarak başarının şifresini oluşturduk. Rezerv Danışmanlık olarak seçkin inşaat firmalarının inşa ettiği ticari ofis, home office, konut ve karma projeleri için günün koşullarına...