20 / 07 / 2024

ayfonkarahisardaki binalar inceledi mi

ayfonkarahisardaki binalar inceledi mi

Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, ilçede bakıma alınan devlet okullarını ve yapımları devam eden okul inşaatlarını inceledi.

Depremde hayat kurtaran yöntem İstanbul'a geliyor! Eski binalar artık yıkılmayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, üç depremde de yıkılmayan binayı inceledi ve binalarda kullanılan yöntemi İstanbul'da da hayata geçirileceğini söyledi. Depremde hayat kurtaran yöntem İstanbul'a geliyor! Eski binalar artık yıkılmayacak!

Alper Taşdelen çevredeki binaların temeline zarar veren inşaat alanını inceledi!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara Çankaya'da çevredeki binaların temeline zarar verdiği belirtilen inşaat alanını inceledi.

Aydın Baruş Pütürge'deki ağır hasarlı binaları inceledi!

Malatya Valisi Aydın Baruş, merkez üssü Elazığ Sivrice olan 6,8 büyüklüğündeki depremde zarar gören Malatya Pütürge'de incelemeler yaptı.

Memduh Büyükkılıç, Elazığ'da yıkımı devam eden binaları inceledi!

Çalışmalarına devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Elazığ’daki deprem bölgesinde bazı incelemeler yaptı.

Murat Kurum Denizli deprem bölgesinde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Çardak ve Bozkurt ilçelerinde hasar gören binaları inceledi, çadırda kalan vatandaşları ziyaret etti...

Volkan Yılmaz Silivri'deki tarihi hizmet binalarını inceledi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz nikah, sergi, tiyatro ve toplantı salonları ile inşaatı süren hizmet binalarında incelemeler yaptı.

Aziz Kocaoğlu Uzundere'deki dönüşüm çalışmalarını inceledi!

İZMİR'de, yerinde kentsel dönüşüm yapılan Uzundere projesinde binalar 8. kata kadar yükseldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, çalışmaları yerinde inceledi.

İsmail Kahraman yıkılan eski halkla ilişkiler binalarını inceledi!

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 15 Temmuz'daki Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Meclis'in bombalanan bölümlerindeki tadilat çalışmaları ile yıkımı devam eden eski halkla ilişkiler binalarında incelemelerde bulundu.

İzmit'te kentsel dönüşüm çalışmaları hızla sürüyor!

İzmit Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapımı devam eden binaları inceledi. Yaklaşık 4 bin 580 kişiyi ilgilendiren 12.6 hektarlık alanın yapım çalışmaları ara vermeden devam ediyor.

Ali Fidan, KYK'ya devredilecek yurdun inşaatını inceledi!

Düzce Valisi Ali Fidan, Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) devredilecek yurdun inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.Fidan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kullanılmayan binaların üç ayrı şekilde ihalesinin yapılarak çalışmalara başlandığını belirtti.

Bursa İnegöl ilçesinde metruk binalar yıkılıyor!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde metruk binalar yıkılıyor. 250 metruk binanın yıkımı için karar alınacağı bildirildi. Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Kaşıkçıoğlu İlkokulu mevkiinde bulunan metruk binanın yıkılmasını yerinde inceledi.

Mersinli müteahhitlerden ABD çıkarması!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği yönetimi ve üyeleri, Amerika Birleşik Devletleri'ne 10 günlük bir gezi düzenledi. Amerika'da bir çok yerde inceleme yapan müteahhit heyeti, özellikle yüksek binaları inceledi.

Ömer Çelik Milli Mensucat Fabrikası binalarını inceledi!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Adana'da restorasyonu süren ve müzeye dönüştürülecek tarihi Milli Mensucat Fabrikası binalarında inceleme yaptı. Bakan Çelik tarihi yapının Türkiye’nin en büyük müzelerinden birine dönüşeceğini belirtti.

ayfonkarahisardaki binalar inceledi mi Haberi

ayfonkarahisardaki binalar inceledi mi

Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, ilçede bakıma alınan devlet okullarını ve yapımları devam eden okul inşaatlarını inceledi. Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi genelinde bulunan ilk, orta ve liselerin tamir bakım ve onarımları için Afyonkarahisar İl Özer İdaresinden 500 bin liralık kaynak gönderildiği öğrenildi. Tadilatına başlanan ve yapımı devam eden okulları gezen Kaymakam Arıcan, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Okulların öncelikli ihtiyaçlarının hızla tamamlandığını belirten Arıcan, yeni eğitim öğretim sezonuna okulların hazır olacağını...