01 / 05 / 2024

Aygaz depo alanları

Aygaz depo alanları

Aygaz'dan LPG depolama için 24 milyon liralık yatırım geldi. Avrupa’nın en büyük LPG ithalatçısı Aygaz, 24 milyon liralık yatırımla İzmir Aliağa'daki LPG depolama kapasitesini 48 bin 90 metreküpe çıkaracak.

Ev alanlar ve kiraya çıkacaklar dikkat! Herkes araştırıyordu: Depo fiyatları 500 TL'den başlıyor!

Büyük konutlarından görece daha uygun olan küçük dairelere çıkanlar ile küçük şehirde eşyalı ev tutanlar, eski evlerindeki eşyaları kiraladıkları depolarda tutuyor. Peki hangi ilde depo bedeli ne kadar? 

Mesan Kilit, Almanya'da ofis ve depo alanları inşa ediyor!

Mesan Kilit’in kurucuları olan Mertöz ailesi, Almanya'nın Freiburg kentinde inşasına start verdikleri Eurokey Invest markasıyla Türk üreticisine Avrupa’nın kapılarını açmayı planlıyor. Eurokey Invest’te, şirketlere ihracat için gereksinim duyulan her destek sunulacak. 

Arnavutköy'de sığınağı daireye çeviren kooperatif başkanına hapis cezası!

Arnavutköy’de bin 80 daireli bir kooperatifin bodrum katlarındaki sığınak ve depo alanlarını daireye çevirip sattığı ileri sürülen kooperatif başkanı 7 yıl 3.5 ay hapis cezası aldı. 

Arnavutköy'de bodrum katları daireye çeviren kooperatif başkanına 7 yıl hapis!

İstanbul Arnavutköy'de 1080 daireli bir kooperatifin sığınak ve depo alanlarını meskene çevirerek sattığı sebebiyle hakkında dolandırıcılık suçundan dava açılan kooperatif başkanı Mehmet Ş., 7 yıl 3 ay 15 gün hapis cezası ve 87 bin TL adli para cezası aldı. 

Haydarpaşa ihalesini alan firma sessizliğini bozdu!

Haydarpaşa Garı'na ait depo alanlarının kullanımı ihalesini alan ve tartışmaların da odağı olan Hezarfen Danışmanlık Limited Şirketi sessizliğini bozdu.

Kooperatif başkanından tapu vurgunu!

Arnavutköy'de 1080 konutlu bir kooperatifin sığınak ve depo alanlarını meskene çevirerek sattığı iddiasıyla kooperatif başkanı Mehmet Ş.'nin yargılanması devam ediyor. Mehmet Ş.'nin 77 dairenin tapusunu da eşi, oğlu, gelini ve bir yaşındaki torunu üzerine yaptığı iddia edildi.

Kartal AND Frekans 2018 fiyatları!

"Hayata bir de bu frekansta bak" sloganı ile basına tanıtılan  AND Frekans projesinde zemin altında depo alanları ile daireler genişletiliyor..

Selenium Ataköy sosyal donatı alanları!

Selenium Ataköy sosyal donatı alanları içerisinde; spor sahaları, fitness center, çok amaçlı stüdyo alanı, spa, pilates alanı, çocuk oyun alanları, bisiklet yolu, yürüyüş alanı, yüzme havuzları, kütüphane, peyzaj alanları, depo alanları mevcut...

Ankara Koç Kuleleri fiyat!

Ankara Koç Kuleleri fiyat bilgisi kapsamında metrekare birim fiyatı 5 bin 500 liradan başlıyor. Projede toplantı salonları, ortak kullanıma açık teraslar, arşiv ve depo alanları ve sosyal alanlar bulunuyor.

Reysaş'ta Kolay Depo hizmeti başladı!

Reysaş, Kolay Depo ile hızla büyümeye devam ediyor. Reysaş Grubu'na bağlı olarak 1.2 milyon TL yatırımla kurulan Kolay Depo, bireysel veya kurumsal alanlarınızı işgal eden eşyalarınızı sizin için saklıyor.

Sivas'ta krom ocağı projesi için toplantı düzenlenecek!

Aksu Madencilik San. ve Tic. Elekt. Ürt. Tic. A.Ş. tarafından Sivas İlinde krom ocağı ve krom konsantre tesisi kapasite artırımı ve atık depo alanları projesi yapılması planlanmaktadır...

Kolay Depo, eşyalarınızı saklamanın en kolay yolunu sunuyor!

Reysaş Grubuna bağlı olarak kurulan Kolay Depo, bireysel veya kurumsal alanlarınızı işgal eden eşyalarınıza çözüm üretiyor...

Emlak alanlar ne kadar tapu harcı öder?

Emlak alım satım işlemleri için devlet yapılan bu hizmet karşılığında söz konusu kimselerden tapu harcı talep ediyor. Peki emlak alanlar ne kadar tapu harcı öder? Yanıtı haberimizde...

Aygaz depo alanları Haberi

Aygaz depo alanları

Türkiye'de artan LPG tüketimi sektörde faaliyet gösteren firmaları depolama konusunda arayışlara ve yatırımlara yönlendiriyor. Avrupa’nın en büyük LPG ithalatçısı Aygaz, 24 milyon liralık yatırımla İzmir Aliağa'daki LPG depolama kapasitesini 48 bin 90 metreküpe çıkaracak. 


LPG tüketiminin artışı sektörde faaliyet gösteren firmaların yatırımlarına da yön veriyor. 


Sektörde en büyük pazar payına sahip olan Aygaz AŞ, bu çerçevede İzmir Aliağa'daki LPG dolum ve depolama kapasitesini artıracak.


Şirketin, proje için hazırladığı tanıtım dosyasındaki bilgilere göre, yaklaşık 24 milyon liraya mal olması öngörülen yatırımla mevcut tesisin kapasitesi 29 bin 90 metreküpten 48 bin 90 metreküpe çıkarılacak.


Projeyle tesise 3 adet 5 bin metreküp, 1 adet 4 bin metreküp LPG depolama tankı ilavesi yapılması planlanıyor. Böylece tesisin depolama kapasitesinde 19 bin metreküplük artış olacak.


Maliyetin yüksek olmasından dolayı 4...