28 / 04 / 2024

Reysaş'ta Kolay Depo hizmeti başladı!

Reysaş'ta Kolay Depo hizmeti başladı!

Reysaş, Kolay Depo ile hızla büyümeye devam ediyor. Reysaş Grubu'na bağlı olarak 1.2 milyon TL yatırımla kurulan Kolay Depo, bireysel veya kurumsal alanlarınızı işgal eden eşyalarınızı sizin için saklıyor.



Reysaş Grubu'na bağlı olarak 1.2 milyon TL yatırımla kurulan KOLAY DEPO, bireysel veya kurumsal alanlarınızı işgal eden eşyalarınızı sizin için saklıyor. Reysaş, Türkiye'de çok yeni bir hizmet türü olan eşya depolama hizmeti Kolay Depo ile hızla büyümeye devam ediyor. Reysaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Egemen Döven, kurucu ortakları Berk Çağlar ve Hakan Bilgiitay tarafından 1.2 milyon TL yatırım yapılarak hayata geçirilen Kolay Depo, franchise yöntemi ile büyümek ve sektörü daha da geliştirerek, bu hizmetin tüm Türkiye'de ulaşılabilir olmasını hedefliyor.
Şirketin kurucularından Egemen Döven, "Amacımız, ev, şirket ve fabrikalarda yer işgal eden, atılmaması gereken eşyaların depoya kaldırılarak, daha rahat ve MINUTES A WEEK*IN SHAPE FOR LIFE öncelikli kullanılabilir bir alan yaratılması ve ihtiyaçlara en iyi şekilde çözüm üretilmesidir" diyor ve Kolay Depo ile hem bireysel hem de kurumsal alanlar için çözüm ürettiklerini belirtiyor.
HEDEF YÜZDE 70 BÜYÜME
Şuan 10 farklı ilde hizmet veren Kolay Depo, İstanbul'da özellikle kentsel dönüşümün olduğu bölgelerden yoğun talep geldiğini belirtiyor.
Ayrıca yeni açacağı depolar ile 2013 yılını geçen yıla göre yüzde 70 büyüme ile kapatmayı planladıklarını igade ediyor. Döven, "Kolay Depo'da, bireysel müşteriler daha ağırlıklı fakat kurumsal müşterilerimiz de giderek çoğalıyor.
İlerleyen dönemlerde, bu oran eşitlenecek ya da kurumsal müşteri ağırlığımız artacaktır. Data Guard (arşiv depolama) projemiz bunda önemli rol oynayacaktır" diyor. REYSAŞ GYO depolama tesislerinde hizmet veren KOLAY DEPO, kişilerin veya kurumların sahip oldukları eşyaları güvenle ve kolayca depolayabilmelerine olanak sağlayan bir sistem. Şu anda Türkiye'nin tamamına hizmet verme kapasitesi bulunan firma, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Antalya, Samsun, Kocaeli, Sakarya illerinden talep görüyor.


Sabah Kobi

Geri Dön