01 / 05 / 2024

Aygaz depolama yatırımı

Aygaz depolama yatırımı

Aygaz'dan LPG depolama için 24 milyon liralık yatırım geldi. Avrupa’nın en büyük LPG ithalatçısı Aygaz, 24 milyon liralık yatırımla İzmir Aliağa'daki LPG depolama kapasitesini 48 bin 90 metreküpe çıkaracak.

Azim Group Holding'ten Mardin’e 5 milyon dolarlık yatırım!

Azim Group Holding Mardin'de 5 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı. Azim Group Holding bünyesinde temeli atılan 50 bin ton kapasiteli ürün depolama ve mısır kurutma tesisi inşa edilecek. 

Tuz Gölü Depolama Tesisi'ne 2 milyar dolarlık yatırım!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tuz Gölü Yeraltı Depolama Tesisi'nin açılışında tesise 2 milyar dolarlık yeni yatırım yapıldığını, yatırımın devreye girdiğinde ise günlük gaz miktarı 80 milyon metreküpe çıkacağını söyledi.

Mersin'e enerji yatırımı yapılacak!

Gazetecilere açıklama yapan Nihat Zeybekçi, "Ekonomi Bakanlığı olarak tek bir belgede 10 milyar TL’lik bir doğalgaz depolama yatırım belgesi düzenledik. Yatırım, Mersin’de gerçekleştirilecek" dedi.

Mersin'e 10 milyar TL'lik enerji yatırımı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 10 milyar liralık yatırımla Mersin'e doğalgaz depolama tesisi kurulacağını söyledi. “Tek bir kalemde 10 milyar TL’lik bir yatırım belgesi verdik. Türkiye’nin enerji güvenliğini garanti altına alacak bir yatırım” dedi.

İskenderun'a 10 milyar liralık yatırım yapılacak!

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Hatay'ın İskenderun ilçesinde enerji depolama alanında 10 milyar liralık yatırım yapılacağını belirtti.

Enerji güvenliği için İskenderun'da 10 milyar liralık yatırım!

Enerji güvenliğini garanti altına almak için İskenderun-Hatay civarında 10 milyar TL'lik doğalgaz depolama yatırımı stratejik teşvik kapsamına alındı.

Aygaz'dan LPG depolama için 24 milyon liralık yatırım!

Aygaz'dan LPG depolama için 24 milyon liralık yatırım geldi. Avrupa’nın en büyük LPG ithalatçısı Aygaz, 24 milyon liralık yatırımla İzmir Aliağa'daki LPG depolama kapasitesini 48 bin 90 metreküpe çıkaracak.

FYNM2 Gayrimenkul Yatırım İnşaat Depolama ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

FYNM2 Gayrimenkul Yatırım İnşaat Depolama ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Metin Yanyalı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 288 bin 800 TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ekim'de kuruldu.

Altınyağ Kombinaları yatırım teşvik belgesi aldı!

Artı Yatırım Holding tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Altınyağ Kombinaları, Ekstrasyon ünitesi, nötralizasyon ünitesi, seperatör, kırma makinesi, depolama ve çelik silolar inşa etme yatırım planları için yatırım teşvik belgesi aldı...

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

Mercedes, Aksaray'daki fabrikasına yatırım yapacak

Mercedes'in Avrupa'daki iki önemli tesisinden biri olan Aksaray fabrikasına bu yıl 12 milyon euro'luk ek yatırım yapılacağı bildirildi

Aygaz depolama yatırımı Haberi

Aygaz depolama yatırımı

Türkiye'de artan LPG tüketimi sektörde faaliyet gösteren firmaları depolama konusunda arayışlara ve yatırımlara yönlendiriyor. Avrupa’nın en büyük LPG ithalatçısı Aygaz, 24 milyon liralık yatırımla İzmir Aliağa'daki LPG depolama kapasitesini 48 bin 90 metreküpe çıkaracak. 


LPG tüketiminin artışı sektörde faaliyet gösteren firmaların yatırımlarına da yön veriyor. 


Sektörde en büyük pazar payına sahip olan Aygaz AŞ, bu çerçevede İzmir Aliağa'daki LPG dolum ve depolama kapasitesini artıracak.


Şirketin, proje için hazırladığı tanıtım dosyasındaki bilgilere göre, yaklaşık 24 milyon liraya mal olması öngörülen yatırımla mevcut tesisin kapasitesi 29 bin 90 metreküpten 48 bin 90 metreküpe çıkarılacak.


Projeyle tesise 3 adet 5 bin metreküp, 1 adet 4 bin metreküp LPG depolama tankı ilavesi yapılması planlanıyor. Böylece tesisin depolama kapasitesinde 19 bin metreküplük artış olacak.


Maliyetin yüksek olmasından dolayı 4...