28 / 07 / 2024

Aygır Gölü kars

Aygır Gölü kars

Kars kent merkezine 13 kilometre uzaklıkta yer alan ve soğuk hava dolayısıyla üzeri tamamen buzla kaplanan Aygır Gölü, kışın ziyaretçilerine ayrı bir güzellik sunuyor...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika uyarısı geldi: Daha güçlüleri geliyor!

Prof. Dr. Naci Görür, daha güçlü afetlerin kapıda olduğunu aktararak, deprem dirençli kentlerin inşa edilmesi gerektiğini vurguladı. İşte Görür'ün o açıklamaları... 

Twitter'a sesli ve görüntülü arama özelliği geliyor!

X CEO’su Linda Yaccarino, kullanıcıların telefon numaralarını paylaşmadan görüntülü sohbet aramalarına katılacaklarını açıkladı. Yaccarino, gelirleri artırmak için de şirketin reklam verenlerle olan ilişkisini onaracaklarını belirtti.

TL'nin değeri her geçen gün erozyona uğruyor! Peki paradan sıfır atılır mı? İslam Memiş'ten olay yorum

İslam Memiş, BTCHaber’de yer alan yazısında son dönemde gündeme gelen "Paradan sıfır atılır mı?" tartışmasını kaleme aldı. İşte İslam Memiş'in o yorumu...

Euro, güçlü duruşunu sürdürüyor! 30 liraya gidiyor...

Döviz kurunun yükselişi sürerken, euro güçlü duruşunu devam ettiriyor. Geçtiğimiz haftalarda ilk kez 29 TL sınırını aşan euro/TL ise bugüne yükselişle açtı.

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

Kuveyt Türk'ten efsane kampanya! Görüntülü görüşme yapanların hesabına 600 TL yatacak! 

Kuveyt Türk'ten görüntülü görüşme yapanlara 600 TL Hoş Geldin Paketi hediye verilecek. İşte detaylar..

Bina güçlendirme nasıl yapılır? Güçlendirme çalışmaları her bina için özel olmalı! Uzman isim tek tek açıkladı! 

OMÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sertaç Tuhta, bina güçlendirme çalışmalarını değerlendirdi. Bina güçlendirme nasıl yapılır? Güçlendirme çalışmaları her bina için özel olmalı! Uzman isim tek tek açıkladı! 

Japon profesör Shinji uyardı: Kahramanmaraş'ta güçlü bir deprem yaşanma olasılığı...

Japonya Tohuku Üniversitesi Profesörü Shinji, Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili konuştu. Shinji uyardı: Kahramanmaraş'ta güçlü bir deprem yaşanma olasılığı...

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

İslam Memiş'ten son dakika ''güçlü dolar'' uyarısı geldi! Dolarda ciddi artış görülecek! Görmedim, duymadım demeyin

Piyasa uzmanı İslam Memiş'ten son dakika ''güçlü dolar''yorumu geldi. ''Fed'in 75 baz puanlık faiz artırımı fiyatlandı'' diyen Memiş dolarda ciddi artışların olacağını söyledi.

Artık görüntülü konuşmak daha kolay! Google Meet yeni bir özelliğini daha kullanıcılara duyurdu!

I/O konferansından sonra dikkatleri üzerine çeken Google, görüntülü konuşma uygulaması olan Google Meet için yeni özellik devreye sokuyor.

''Güçlü dolara aldanmayın, zayıflıkları artıyor'' diyen Financial Times uyardı! Acele etmeyin! Sadece hazır olun

Arz ve talep  dengesinde bozulmaların yaşanması ile gözler dolara çevrildi. Bu konuda Financial Times; ''Dolar güçlü görünebilir ama zayıflıkları artıyor'' diyerek, yatırımcıları hazır olmaları konusunda uyardı.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den siyasi partilere kira çağrısı!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında siyasi partilere kira çağrısı yaptı. İşte detaylar...

Aygır Gölü kars Haberi

Aygır Gölü kars

 Kars kent merkezine 13 kilometre uzaklıkta yer alan ve soğuk hava dolayısıyla üzeri tamamen buzla kaplanan Aygır Gölü, kışın ziyaretçilerine ayrı bir güzellik sunuyor.


Doğu Anadolu Bölgesi'nde kış aylarının en çetin geçtiği iller arasında yer alan Kars sınırları içindeki Aygır Gölü'nün yüzeyi, kış mevsiminin başlamasından kısa bir süre tamamen dondu.


Toplam 2 bin 941 metrekare alanı kaplayan göl, kışın ziyaretçilerine ve amatör fotoğrafçılığa gönül verenlere ayrı bir güzellik sunuyor.


Göl kenarında bulunan ve kış ayı olduğu için kenara çekilen kayıklar, kamelyalar ve eskimo usulü balık avlayan amatör balıkçıların açtıkları avlanma çukurları fotoğrafçıların objeleri arasında yer alıyor.


Volkanik kayaçlar üzerinde oluşmuş lav set gölü olan Aygır Gölü, bölgenin en büyük gölü olma özelliğini taşıyan Çıldır Gölü'ne de 50 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Göl üzerinde fotoğraf çeken...