02 / 05 / 2024

Ayhan Barut zeydan karalar ziyareti

Ayhan Barut zeydan karalar ziyareti

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut ve yönetim kurulu üyeleri, Zeydan Karalar'a iade-i ziyarette bulundu. Vizyon projelerle halkın karşısına çıkmaya hazırlandıklarının altını çizen Zeydan Karalar; Seyhan'ın cazibe merkezi olacağını kaydetti.

Türkiye'de yeni kriz kapıda. CHP Milletvekili uyardı

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Türkiye'nin gıda krizi ile karşı karşıya olduğunu iddia etti.

Ekonominin lokomotifinde kriz ortamı: 12 Liralık çimento, 62 Lira oldu! Çimento fiyatları yüzde 516 arttı! 

İnşaat maliyetlerindeki fahiş yükseliş, inşaat sektörünün gündeminde yer almaya devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Ayhan Barut Kaynak inşaat malzemelerindeki yüksek fiyat artışına dikkat çekti...

Ayhan Barut'tan öğrencilere kira desteği çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, milyonlarca üniversite öğrencisinin yeterli sayıda öğrenci yurdu olmaması sebebiyle barınma problemiyle karşılaştığını, özel yurtlar ve konut kiralarına yapılan fahiş zamların da öğrencileri mağdur ettiğini söyledi.

Ayhan Barut'tan Yürüyen Köşk'ün millet bahçesi yapılacak olmasına tepki!

CHP Adana Milletvekili Barut, Atatürk’ün Türk Milleti’ne bağışladığı arazilerin Millet Bahçesi yapılacak olmasına tepki gösterdi. Barut konuyu 3 önergeyle Meclis’e götürdü.

Ayhan Barut: Adana Havaalanı kapatılmasın!

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Adana Havaalanı’nın milyonlarca insanın kullandığını dile getirerek kapatılmaması için çağrı yaptı...

Ayhan Barut: Öğrencilerden yurt ücreti ve kira parası alınmasın!

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, ailelerinin yanına dönen öğrencilerden yurt ücreti ve ev kirası istenmesine tepki gösterdi. Barut, "Bu haksızlık derhal giderilmeli, öğrencilerimiz ve aileleri mağdur edilmemeli" dedi...

Adana-Karataş yoluna ilişkin 8 soru mecliste!

Adana-Karataş yolu meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, sorularının Bakan Turhan tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Adana'nın yatırım programı ve metro projesi mecliste!

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Adana ilinin yatırım programı ve metro projesini meclis gündemine taşıdı...

Kürşat Ayhan: İnşaat sektörü en güvenli liman!

Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, "Ekonomide risklerin arttığı Eylül'de konut satışlarında yaşanan rekor artış, inşaat sektörünün en güvenli liman olduğunun göstergesidir" dedi.

Şanlıurfa Barutçu Hanı restore ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa'daki en önemli tarihi hanlardan birisi olan Barutçu Hanı’nın restorasyon çalışmalarını başlattı.

Ayhan Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ayhan Şereflier ve Emine Şereflier ortaklığında 80 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yüksekova Mustafa Zeydan Camisi açıldı!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yapımı tamamlanan Mustafa Zeydan Camisi dualarla ibadete açıldı.

Ayhan Taflan'dan Trabzon'daki konut fiyatlarına tepki!

Trabzon Emlakçılar Dernek Başkanı ve İnşaatçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan, Trabzon’da artan konut sayısına rağmen dar gelirlinin hala konut sahibi olamamasına tepki gösterdi.

Ayhan Barut zeydan karalar ziyareti Haberi

Ayhan Barut zeydan karalar ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut ve yönetim kurulu üyeleri Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a iade-i ziyarette bulundu. 


Seyhan'ın Adana'nın en büyük, Türkiye'nin de beşinci büyük ilçesi olduğunu anımsatan Barut, ilçenin 30 Mart seçimlerinden sonra CHP'nin sosyal demokrat anlayışıyla yönetilmeye başlandığını hatırlatarak, Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın yönetiminde ilçenin adeta kimlik değiştirmeye başladığını söyledi. İl Başkanı Barut, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda imza bekleyen dokuz ayrı kentsel dönüşüm projesi, Kent Meydanı, Yeşil Vadi gibi dev projeleri biran önce yaşama geçirmek için gün sayan Seyhan Belediyesi'nin sosyal belediyecilik hizmetleri ve işçi dostu yönetim anlayışının takdire şayan olduğunu söyledi. CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, "Adana'da partimize mensup belediyelerimiz ve belediye başkanlarımız partimizin onuru ve gururudur. Belediyelerimizin hizmetleri partimizin önümüzdeki seçimlerde...