12 / 05 / 2024

Ayhan Demek

Ayhan Demek

Kadirbey İnşaat Metal Elektrik Temizlik ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Demek tarafından 100 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi, Malazgirt Caddesi'nde kuruldu.

Kadirbey İnşaat Metal Elektrik Temizlik ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadirbey İnşaat Metal Elektrik Temizlik ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Demek tarafından 100 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi, Malazgirt Caddesi'nde kuruldu.

Balta ifrazlı ne demek?

Bir taşınmazın teknik usullere göre düzenlenen haritalarla gerek kazaen ve gerekse rızaen belli parsellere bölünerek, her parselin tapu kütüğünde ayrı bir sayfaya tescil edilmesine ifraz deniyor. Peki, balta ifrazlı ne demek?

Emlak vergisi ödemek istiyorum ne yapmalıyım?

Emlak vergisi taşınmaz mal sahiplerinin ödemek ile yükümlü olduğu vergiler arasında yer alıyor. Peki ilk defa vergi ödeyecekseniz ve "Emlak vergisi ödemek istiyorum ne yapmalıyım?" diyorsanız işte yanıtı...

1. derece arkeolojik sit alanı ne demek?

Sit alanı; tarih öncesinde yaşayan medeniyetler hakkında bilgilere ulaşabileceğimiz alanlar olarak tanımlanıyor. Peki, 1. derece arkeolojik sit alanı ne demek?

Ayhan Emekli: Alsancak Stadı bu raporla yıkılamaz!

Ayhan Emekli, Stadın kapatılma kararına gerekçe olarak gösterilen, "Alsancak Stadyumu Tesisi'nin Bina Depremsellik Performans Analizi ve Karar Raporu Hazırlanması İşi" isimli statik raporun tesisin yıkılmasına dayanak olamayacağını öne sürdü...

Senih Ayhan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Senih Ayhan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Senih Ayhan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart 2015 tarihinde Sultangazi, Cebeci Mahallesi'nde kuruldu.

Ayhan Karaca: Talep gelirse konut yaparız!

AK Parti Çorum Milletvekili aday adayı Ayhan Karaca, şoför ve nakliyeciler esnafindan talep geldiği taktirde her iki kesime yönelik toplu konut projesi hayata geçirebileceklerini söyledi.

Ayhan Önal'dan kentsel dönüşüme ortak proje önerisi!

MHP Gürsu Belediyesi Meclisi ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ayhan Önal, Yenidoğan Mahallesi'nde yapılması istenilen kentsel dönüşüm projesine ortak proje önerisinde bulundu.

Ayhan Önal: Kentsel dönüşüme karşı değiliz!

Ayhan Önal, Yenidoğan mahallesinde yapılması istenilen 'kentsel dönüşüm' projesine karşı olmadıklarını, ancak göreve geldikleri 11 ay 15 günlük bir zamana karşı, bir arpa boyu yol gidilemediğini açıklayan Önal ortak proje önerdi.

İpotek fek edilmesi ne demek?

Banka kredisi ile alınan konutlara ipotek konuluyor. Bankaya olan borcun ödenmesi ile ipotek fek edilebiliyor. Peki, ipotek fek edilmesi ne demek? İpotek nasıl fek edilir?

ÇED olumlu kararı ne demek?

Planlanan projeler veya gelişmeler için ÇED Yönetmeliğine göre EK-I de yer alan projeler hakkında "Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu"kararını vermek Çevre Şehircilik Bakanlığına ait. Peki, ÇED olumlu kararı ne demek?

Emlak vergisi ödemek için gerekli evraklar!

1319 sayılı kanun gereğince Türkiye sınırları içerisinde kalan tüm taşınmaz mallar için emlak vergisi ödeniyor. İki eşit taksit halinde verilebilen emlak vergisi ödemek için gerekli evraklar nelerdir?

Salih Ayhan, tarihi konakları inceledi!

Sivas İl Özel idaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, tarihi konaklarda gezi ve incelemelerde bulundu. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Merkez Bahtiyarbostan Mahallesi ile Yiğitler Mahallesi'ndeki bazı konaklarda gezi ve incelemelerde bulundu.

Ayhan Demek Haberi

Ayhan Demek

Kadirbey İnşaat Metal Elektrik Temizlik ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Demek tarafından 100 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi, Malazgirt Caddesi'nde kuruldu. 


Kadirbey İnşaat Metal Elektrik Temizlik ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Şirket hertürlü inşaat hizmetlerini yapmak.inşaat   sektörüne ait tüm edavatları hazırlamak,yurt içi ve yurt dışı ihalelerine istirak etmek.inşaat yapı malzemelerinin alım ve satımını yapmak,inşaatların bakım ve onarımını yapmak. 2.Şirket her türlü metal ve A metal  malzemelerinin alım ve satımını yapmak.gerekli olan ekipmanları hazırlamak.dükkanlar kurmak,kiralamak,yurt içi dağıtım hizmetlerini yapmak,ithalat ve ihracatını yapmak. 3. Şirket hertürlü elektrik malzemelerinin alım ve satım işlerini yapmak.elektrik malzemelerinin ithalat ve ihracatını yapmak,gerekli ekipmanları hazırlamak. 4 Şirket hertürlü  temizlik malzemelerinin alım ve satımını yapmak.temizlik malzemeleri...