05 / 05 / 2024

Ayhan Eren kimdir

Ayhan Eren kimdir

İtalya’nın başkenti Roma’da gerçekleştirilen 13. Genel Kurul Toplantısı’nı değerlendiren Erensan Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Eren, “Artık dünya çevreye duyarlı, enerji verimliliği ve tüketimde tasarruf sağlayan ürünlere odaklandı. " dedi...

ISK-Sodex 2014’te tasarruf, çevre duyarlılığı ve enerji verimliliği öne çıkacak!

İklimlendirme sektörünün yenilikçi ve öncü markası Erensan bu yıl 11’incisi düzenlenecek olan sektörün en büyük ve en kapsamlı buluşma platformu ISK-Sodex Fuarı’nda yeni ürün ve hizmetlerini tanıtacak...

Eren Günhan Ulusoy kimdir? Eren Günhan Ulusoy ne iş yapıyor?

Eren Günhan Ulusoy kimdir? Eren Günhan Ulusoy hangi mesleği yapıyor? Eren Günhan Ulusoy nereden mezundur? İşte detaylar!

Aycan Avcı Kimdir?

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Aycan Avcı Kimdir? Aycan Avcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayhan Avcı'nın biyografisi..

Mehmet Erdal Eren kimdir?

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı Mehmet Erdal Eren kimdir? Mehmet Erdal Eren daha önce hangi görevler bulunmuştur? İşte Mehmet Erdal Eren'in biyografisi...

Ayhan Karaca kimdir?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının iştirak şirketi Emlak Yönetim Hizmetleri AŞ Genel Müdürlüğüne Ayhan Karaca atandı. Peki Ayhan Karaca kimdir?

Ayhan Gider kimdir?

Ayhan Gider, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Ayhan Gider kimdir? Ayhan Gider, hangi işlere imza attı?

Cansu Ayhan kimdir?

Liv Yapı Satış Müdürü Cansu Ayhan kimdir? Cansu Ayhan, bugüne kadar hangi işlerde hizmet verdi?

Erensan’dan Yozgat'taki dönüşüme destek!

Yozgat Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tesislerinde üretimini sürdüren, Erensan’ın Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Eren, kentsel dönüşüme tam destek verdiklerini vurguladı.

Kentsel dönüşüm cari açığı azaltmak için büyük bir fırsat!

Ayhan Eren, ISK­Sodex 2016 kapsamında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ayhan Eren, kentsel dönüşümün tamamlanmasıyla enerjide ithal olan kaynakların daha verimli kullanımı sağlanarak cari açığın ciddi oranda azalabileceğinin altını çizdi.

Kentsel dönüşüm cari açığı azaltabilir!

Erensan Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Eren, kentsel dönüşümün tamamlanmasıyla enerjide ithal olan kaynakların daha verimli kullanımı sağlanarak cari açığın ciddi oranda azalabileceğinin altını çizdi.

Ayhan Yavrucu kimdir?

Alarko Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Yavrucu kimdir? Ayhan Yavrucu, ne zamandan beri Alarko Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor? İşte Alarko CEO'su Ayhan Yavrucu..

Şerif Eren kimdir?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı olarak Genel Kurul'un onayına sunulacak olan Şerif Eren'in özgeçmişini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Eren Tümer kimdir?

Mimar Eren Tümer kimdir? Mimar Eren Tümer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Eren Tümer, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Eren Tümer...

Ayhan Büyükkaya kimdir?

Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya kimdir? Ayhan Büyükkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayhan Büyükkaya, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ayhan Büyükkaya...

Ayhan Eren kimdir Haberi

Ayhan Eren kimdir

Avrupa Isı  Birliği’nin (EHI) geçtiğimiz hafta İtalya’nın başkenti Roma’da gerçekleştirilen 13. Genel Kurul Toplantısı’nı değerlendiren Erensan Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Eren, “Artık dünya çevreye duyarlı, enerji verimliliği ve tüketimde tasarruf sağlayan ürünlere odaklandı. Bunu son olarak katıldığımız EHI Genel Kurulu’nda da yakından gördük. Görüş alışverişinde bulunduğumuz ısıtma sektörünün dünya devi markaları da tüm ArGe ve ürün geliştirme çalışmalarını tıpkı Erensan gibi çevre dostu, enerji tüketiminde verimlilik ve tasarruf sağlayan yeni teknolojiler geliştirmeye odaklamışlar” dedi.


Dünya ısı sektörünün devlerini tek çatı altında toplayan, ısıtma sektörü için sağlam ve uygulanabilir yasal düzenlemelerin şekillenmesinde AB düzenleyiciler için kilit oyuncu olarak konumlanan Avrupa Isı Birliği (EHI) Genel Kurulu’nda Avrupa ısı endüstrisi, AB genelinde enerji tasarrufu ve çevreci uygulamalar için ihtiyaç duyulan yeni yasal düzenlemeler...