28 / 04 / 2024

Ayhan Gider kimdir

Ayhan Gider kimdir

Çanakkale'yi sıkışmış yapıdan kurtarmak istediklerini söyleyen AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider, özellikle kent merkezine yeni konut alanları yapılmasını düşünmediklerini belirtti.

Ayhan Gider kimdir?

Ayhan Gider, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Ayhan Gider kimdir? Ayhan Gider, hangi işlere imza attı?

Aycan Avcı Kimdir?

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Aycan Avcı Kimdir? Aycan Avcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayhan Avcı'nın biyografisi..

Ayhan Karaca kimdir?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının iştirak şirketi Emlak Yönetim Hizmetleri AŞ Genel Müdürlüğüne Ayhan Karaca atandı. Peki Ayhan Karaca kimdir?

Ayhan Gider: Çanakkale'de imar artışına izin vermeyeceğiz!

Çanakkale'yi sıkışmış yapıdan kurtarmak istediklerini söyleyen AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider, özellikle kent merkezine yeni konut alanları yapılmasını düşünmediklerini belirtti.

Ayhan Gider kimdir?

Ayhan Gider, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Ayhan Gider kimdir? Ayhan Gider, hangi işlere imza attı?

Cansu Ayhan kimdir?

Liv Yapı Satış Müdürü Cansu Ayhan kimdir? Cansu Ayhan, bugüne kadar hangi işlerde hizmet verdi?

Çanakkale'deki depremzedelere ev yapılacak!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale'de deprem bölgesinde incelemelerde bulunarak depremzedelere ev sözü verdi.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün ihalesi için son 10 gün!

1915 Çanakkale Boğaz Köprüsü’nün ihalesi 10 gün sonra 26 Ocak Perşembe günü gerçekleştirilecek… AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi olan 1915 Çanakkale Boğaz Köprüsü’nün ihalesinin 26 Ocak Perşembe günü yapılacağını bildirdi.

Çanakkale Fevzipaşa Mahallesi yenilenecek!

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan ile Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, TOKİ Başkanı Ergün Turan'ı ziyaret ederek Çanakkale’nin yatırımları değerlendirdi.

Taşeron işçiye TOKİ evi müjdesi!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, kamuda çalışan taşeron işçilere TOKİ'den ev sözü verdi. Gider, "Yer gösterildiğinde TOKİ çalışmalara başlayacak. Buradan müjdeyi veriyorum" dedi.

Ayhan Gider'den Çanakkaleli işçilere TOKİ sözü!

AK Parti Çanakkale Milletvekili adayı Ayhan Gider, kamuda çalışan taşeron işçilere TOKİ’den ev sözü verdi...

Ayhan Yavrucu kimdir?

Alarko Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Yavrucu kimdir? Ayhan Yavrucu, ne zamandan beri Alarko Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor? İşte Alarko CEO'su Ayhan Yavrucu..

Ayhan Büyükkaya kimdir?

Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya kimdir? Ayhan Büyükkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayhan Büyükkaya, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ayhan Büyükkaya...

Abdülhakim Ayhan kimdir?

Şanlıurfa Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan kimdir? Abdülhakim Ayhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdülhakim Ayhan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdülhakim Ayhan....

Ayhan Gider kimdir Haberi

Ayhan Gider kimdir

AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider, Çanakkale'yi sıkışmış yapıdan kurtarmak istediklerini söyleyerek, özellikle kent merkezine yeni konut alanları yapılmasını düşünmediklerini kaydetti.

Boğaz Gazetesi'nden Gizem Tuğçe Bayhan'ın haberine göre, AK Parti Çanakkale Belediye Başkan adayı Ayhan Gider, 'Bizim, bu sıkışıklığı bir an önce gidermemiz lazım. Ben, özellikle kent merkezinde mevcuttan bir santim dahi imar artışı olmaması gerektiğini düşünüyorum. Hatta, kent merkezindeki bir çok alanı yeşil alan, nefes alanı olarak düzenleyeceğiz. Kordon boyunu, yürürken keyif alacağınız bir düzenleme ile 6,5 kilometreye çıkarmayı planlıyoruz" diye konuştu.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde kenttee görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelen Gider, Çanakkale'de, gazetecilik sektörünün bir çok ile göre daha büyük olduğunu söyledi. Gider, "İnşallah bugün yapılan tartışmalar, yapılan konuşmalar başta yerel basın olmak...