02 / 05 / 2024

Ayhan İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi iletişim

Ayhan İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi iletişim

Ayhan İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayhan tarafından kuruldu.

Ayhanlar Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayhanlar Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Korhan Halil Ayhan ve Volan Ayhan ortaklığında kuruldu.

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Kuruldu!

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Yıldırım tarafından kuruldu.

İska Çimento Beton Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İska Çimento Beton Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Abdulkadir Ayhan ve İsmail Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Sme İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Sme İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Hafriyat Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Husret Ayhan ve Özkan Ayhan tarafından kuruldu.

Ayhan İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayhan tarafından kuruldu.

Ayhan Grup Havuz Mekanik Mühendislik Yapı Malzemeleri Elektrik İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ayhan Grup Havuz Mekanik Mühendislik Yapı Malzemeleri Elektrik İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ayhan tarafından kuruldu.

Ayhan Barut: Öğrencilerden yurt ücreti ve kira parası alınmasın!

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, ailelerinin yanına dönen öğrencilerden yurt ücreti ve ev kirası istenmesine tepki gösterdi. Barut, "Bu haksızlık derhal giderilmeli, öğrencilerimiz ve aileleri mağdur edilmemeli" dedi...

Was İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Was İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Gökalp Çayhan ve Gökalp Küçükkırbeyli ortaklığıyla kuruldu.

İstanbul Renovasyon Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Renovasyon Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile M.İstemihan Ayhan ve Recep Meral ortaklığıyla kuruldu.

Muş'ta arazi kavgası: 5 yaralı!

Muş'un Muratpaşa Mahallesi'nde aralarında arazi anlaşmazlığı yaşayan Ayhan ve Aktaş ailelerinin fertleri arasında kavga çıktı. Kavga sonucunda 5 kişi yaralandı.

Taçhan Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Taçhan Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Namlıcı ve Ayhan Altan ortaklığıyla kuruldu...

Asiye Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asiye Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Namlıcı ve Ayhan Altan ortaklığıyla kuruldu...

Dipol Teknoloji ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Dipol Teknoloji ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Yağcı ve Kaan Menekşedağ ortaklığıyla kuruldu...

Ayhan İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi iletişim Haberi

Ayhan İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi iletişim

Ayhan İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayhan tarafından kuruldu.

Ayhan İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...