18 / 05 / 2024

ayhan karaca toki

ayhan karaca toki

AK Parti Çorum Milletvekili aday adayı Ayhan Karaca, şoför ve nakliyeciler esnafindan talep geldiği taktirde her iki kesime yönelik toplu konut projesi hayata geçirebileceklerini söyledi.

Ayhan Karaca: TOKİ'nin hedefi 100 bin sosyal konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile imzalanan protokol çerçevesinde 100 bin sosyal konut yapımının hedeflendiğini söyledi

Ayhan Karaca: TOKİ'nin hedefi 100 bin sosyal konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansman Dairesi Başkanı Karaca: "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile imzalanan protokol çerçevesinde 100 bin sosyal konut yapımı hedeflenmektedir" dedi..

TOKİ'den Kars Karacaören'e 309 yeni konut!

Kars İli, Merkez İlçesi, Karacaören Mahallesi 309 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kars Karacaören 2019 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Merkez Karacaören projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

Ayhan Karaca kimdir?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının iştirak şirketi Emlak Yönetim Hizmetleri AŞ Genel Müdürlüğüne Ayhan Karaca atandı. Peki Ayhan Karaca kimdir?

Emlak Yönetim AŞ Genel Müdürü Ayhan Karaca oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının iştirak şirketi Emlak Yönetim Hizmetleri AŞ Genel Müdürlüğüne Ayhan Karaca atandı.

TOKİ Kars Karacaören 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kars Karacaören 2019 nerede? TOKİ Kars Karacaören 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ Kars Karacaören 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Kars Karacaören 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kars Karacaören 2019 kurası ne zaman? İşte TOKİ Kars Karacaören 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Karacaören'de daireler teslim edildi!

TOKİ iş birliğinde yapımı gerçekleştirilen Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında, Karacaören’de üretilen 145 konutun kurası çekilerek, sahiplerine teslim edildi.

TOKİ Çorum’da 405 milyon TL yatırım yaptı!

TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Çorum’da çok sayıda yatırımının gerçekleştiği belirtildi. Karaca, toplam yatırım bedelinin 405 milyon lira olduğunu söyledi.

Çorum Ortaköy'e TOKİ müjdesi!

Çorum’un Ortaköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla birlik iftarı verildi. İftarda TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, Ortaköy’de TOKİ çalışmalarına başlandığını ve 3 ay içerisinde talepleri alacakları müjdesini verdi.

TOKİ Çorum Uğurludağ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)'nin Çorum Uğurludağ İlçesi'ndeki 100 adet konutluk projesinin ihalesi yapıldı. TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, ihalenin önceki gün yapıldığını belirterek projenin Uğurludağ'a hayırlı olmasını diledi.

TOKİ'nin Çorum’da 4 bin 191 adet konut inşaası var!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’nin Çorum’daki yatırım projeleri hızla devam ediyor. TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, Çorum’da toplam 24 şantiyede 4 bin 191 adet konut inşaasının sürdüğünü açıkladı.

TOKİ Ordu Karacaömer lise ve ilköğretim okulu inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Ordu Merkez Karacaömer 1 adet 32 derslikli ilköğretim okulu ve 24 derslikli lise inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ikmal işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Ordu Karacaömer ilköğretim okulu ve lise inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ordu Merkez Karacaömer 1 adet 32 derslikli ilköğretim okulu ve 24 derslikli lise inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ikmal işi ihalesi 14 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Ordu Karacaömer'de ilköğretim okulu ve lise yaptıracak!

TOKİ Ordu Merkez Karacaömer 1 adet 32 derslikli ilköğretim okulu ve 24 derslikli lise inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ikmal işi ihalesi 14 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

ayhan karaca toki Haberi

ayhan karaca toki

AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Ayhan Karaca, seçim çalışmaları kapsamında Şoförler ve Nakliyeciler Odası'nı ziyaret etti. Karaca, ziyarette oda başkam Tahsin Şahin ile görüştü. 


AK Parti'nin iktidarında yapılan en büyük yatıranları arasında TOKİ projelerinin bulunduğunu dile getiren Karaca, TOKİ projeleriyle birlikte binlerce dar gelirlinin ev sahibi olduğuna dikkat çekti. Karaca, projelerle sadece insanların ev sahibi yapılmadığını, aynı zamanda büyük bir sosyal sorumluluk projesine imza atıldığını ifade etti. 


Ayhan Karaca, şoför ve Hitit Üniversitesindeki akademisyenlerin toplu konut ihtiyacının TOKİ tarafından kabana nakliyeciler esnafının sorunlarını dinledi. 

yaparız' cağım hatırlatan Karaca, Şoförler ve Nakliyeciler Odasından talep geldiği taktirde projelendirip, bu ihtiyaca karşılayabileceklerini söyledi. 


2002 yılmdan itibaren TOKİ'nin kalıp değiştirdiğini vurgulayan Karaca, "1984 yılında kurulan TOKİ 2002 yılma 43 bin konut üretti. 2002 yılından sonra 650...