10 / 05 / 2024

Ayhan Karahan kimdir

Ayhan Karahan kimdir

İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği (İGİAD) Başkanı Ayhan Karahan, İGİAD'ın düzenlediği 12. Girişimcilik Ödül Töreninde ticari hayata ilişkin değerlendirmeler yaptı. Karahan, faiz politikalarının gözden geçirilmesi gerektiğini belirtti.

Mustafa Karahan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Karahan kimdir? Kaç yaşında? Mustafa Karahan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mustafa Karahan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mustafa Karahan'ın hayatına dair merak edilenler.

Aycan Avcı Kimdir?

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Aycan Avcı Kimdir? Aycan Avcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayhan Avcı'nın biyografisi..

 Eyyüp Karahan kimdir?

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü görevine Eyyüp Karahan getirildi. Peki, Eyyüp Karahan kimdir, Eyyüp Karahan kaç yaşındadır? Eyyüp Karahan hangi görevlerde bulundu?

Ayhan Karaca kimdir?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının iştirak şirketi Emlak Yönetim Hizmetleri AŞ Genel Müdürlüğüne Ayhan Karaca atandı. Peki Ayhan Karaca kimdir?

Ayhan Gider kimdir?

Ayhan Gider, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Ayhan Gider kimdir? Ayhan Gider, hangi işlere imza attı?

Cansu Ayhan kimdir?

Liv Yapı Satış Müdürü Cansu Ayhan kimdir? Cansu Ayhan, bugüne kadar hangi işlerde hizmet verdi?

İGİAD 12. Girişimcilik Ödül Töreni gerçekleşti!

İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği (İGİAD) Başkanı Ayhan Karahan, İGİAD'ın düzenlediği 12. Girişimcilik Ödül Töreninde ticari hayata ilişkin değerlendirmeler yaptı. Karahan, faiz politikalarının gözden geçirilmesi gerektiğini belirtti.

Ayhan Yavrucu kimdir?

Alarko Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Yavrucu kimdir? Ayhan Yavrucu, ne zamandan beri Alarko Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor? İşte Alarko CEO'su Ayhan Yavrucu..

Mehmet Zeki Karahan kimdir?

Alacalı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zeki Karahan 29 Mart 2015 tarihinde vefat etti. Peki, Mehmet Zeki Karahan kimdir? Mehmet Zeki Karahan, hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Mehmet Zeki Karahan...

Ayhan Büyükkaya kimdir?

Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya kimdir? Ayhan Büyükkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayhan Büyükkaya, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ayhan Büyükkaya...

Abdülhakim Ayhan kimdir?

Şanlıurfa Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan kimdir? Abdülhakim Ayhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdülhakim Ayhan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdülhakim Ayhan....

Ayhan Yavuz kimdir?

Hatay Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz kimdir? Ayhan Yavuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayhan Yavuz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ayhan Yavuz..

Ayhan Babacan kimdir?

Fibrebeton Şirketler Grubu 'nun kurucusu Ayhan Babacan 7 Kasım 2014 tarihinde vefat etti. Peki, Ayhan Babacan kimdir? Ayhan Babacan, hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Ayhan Karahan kimdir Haberi

Ayhan Karahan kimdir

İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği (İGİAD) Başkanı Ayhan Karahan, "Geçen yılın tamamında bir önceki yılla kıyaslandığında karşılıksız işlem yapılan çeklerin adedinde yüzde 19, tutarında ise yüzde 42 artış yaşanmıştır... İş ahlakındaki aşınmayı buradan da görebiliyoruz. Çek yasasında acilen yeni bir düzenlemeye ihtiyaç var" dedi.


Karahan, İGİAD'ın düzenlediği 12. Girişimcilik Ödül Töreninde ticari hayata ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Türkiye ekonomisine ilişkin yorum yapan Karahan, faiz politikalarının gözden geçirilmesi gerektiğini kaydetti.


"Türkiye dünyada en yüksek faiz uygulayan üçüncü ülke konumunda" diyen Karahan, "Bu yüksek faizle yatırım yapabilmemiz, ekonomiyi büyütebilmemiz mümkün değildir. Dünyada bir sömürü aracı olan faiz sarmalından kurtulmalıyız. Merkez Bankasının enflasyon ve döviz artışını frenlemek için kullandığı faiz silahı dönüp reel ekonomiyi vuruyor" şeklinde konuştu.


Piyasaların iş ahlakı penceresinden değerlendirdiğinde, ticari hayatta bazı aksaklıklar...