19 / 05 / 2024

Ayhan Kolaç

Ayhan Kolaç

Kolaçoğlu Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ayhan Kolaç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile 9 Nisan'a Bağcılar Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ayhan Topoğlu tarafından kuruldu.

Kola ve gazlı içeceklere üçüncü zam... 2.5 litre kola 45 TL oldu

Katma değer vergisi (KDV) oranlarının yükselmesinden sonra kola ve gazlı içeceklere yeni zam geldi. 2.5 litrelik kolanın fiyatının 45 TL olduğunu duyurdu.

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Turan tarafından kuruldu.

2,5 litrelik kolaya zam geldi! Mayıstan itibaren kola bu fiyata satılacak! Görenler şok olacak

Gıda fiyatları artmaya devam ediyor. Zamlar dur durak bilmezken son olarak da aralık ayında zam yapılan kola mayıstan itibaren bir zam daha geleceği açıklandı. Bu fiyatı görenler şok olacak.

Ayhan Kormaz Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Kormaz Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Korkmaz tarafından kuruldu.

Migros’ta 9’lu Coca Cola Kola 27 TL 9’lu Sprite 27 TL Faıry deterjan 27 TL! İşte 17 Ocak 2023 fiyat listesi…

Migros yeni bir kampanyayı daha duyurdu. Gördüğünüze İnanın Kampanyası kapsamında 9’lu Coca Cola Kola 27 TL, 9’lu Sprite 27 TL, Faıry deterjan 27 TL! İşte 17 Ocak 2023 kampanyalı fiyat listesi…

Kolaya yılbaşı öncesi dev zam! 2,5 lt kola ne kadar olacak? İşte A101, Migros, Carrefoursa 20 aralık 2022 fiyat listesi

Yeni yıla haftalar kala zamlar peş peşe geliyor. Son olarak Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, kola ürünlerine yeni bir zam daha geldiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Peki Cola fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Kuruldu!

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Ayhan Barut'tan öğrencilere kira desteği çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, milyonlarca üniversite öğrencisinin yeterli sayıda öğrenci yurdu olmaması sebebiyle barınma problemiyle karşılaştığını, özel yurtlar ve konut kiralarına yapılan fahiş zamların da öğrencileri mağdur ettiğini söyledi.

Kolaçoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolaçoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Kolaç, Habip Kolaç, Orhan Kolaç ve Şemsettin Kolaç ortaklığında kuruldu.

Ayhan İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayhan tarafından kuruldu.

Ayhan Grup Havuz Mekanik Mühendislik Yapı Malzemeleri Elektrik İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ayhan Grup Havuz Mekanik Mühendislik Yapı Malzemeleri Elektrik İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ayhan tarafından kuruldu.

Ayhan Barut: Adana Havaalanı kapatılmasın!

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Adana Havaalanı’nın milyonlarca insanın kullandığını dile getirerek kapatılmaması için çağrı yaptı...

Ayhan Kolaç Haberi

Ayhan Kolaç
Kolaçoğlu Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ayhan Kolaç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile 9 Nisan'a kuruldu. 


Kolaçoğlu Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A-İNŞAAT 1.Konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında konut, yol, baraj, hastahane, okul, hava meydanları, liman, iskele, spor tesisleri, demir yolları ve diğer her türlü bayındırlık ve ulaştırma üst yapılarıyla kanal, kanalet, telefon,telekominasyon, doğalgaz, petrol boru hattı, su, elektrik, vs gibi alt yapılarda hafriyat, dolgu, imla, delgi işleriyle, kompaksiyon, enjeksiyon,sondaj, sonda, ankraj, Fore kazığı, sabitleme vs. gibi zemin iyileştirme metodları uygulamak. Akarsu, dere, ıslah çalışmaları ve şev stabilite işleri yapmak ve bu işleri kapsayacak şekilde her türlü mühendislik, müteahhitlik, kontrollük,danışmanlık yapmak, ilgili konularda plan-proje, etüd, harita ve raporlar...