04 / 05 / 2024

Ayhan Taflan inşaat açıklaması

Ayhan Taflan inşaat açıklaması

Trabzon İnşaatçılar Odası ve Faal Emlakçılar Derneği Başkanı Ayhan Taflan, istihdama en çok katkı sağlayan sektörlerin başında gelen inşaat sektöründe yoğunluğun başladığını belirtti.

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

İnşaatçılar KDV indirimi istiyor!

Trabzon İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Taflan, inşaat sektöründe KDV indirimi istediklerini dile getirdi. Ayhan Taflan, “Trabzon’da inşaat sektöründe KDV oranı yüzde 8’e düşürülmediği takdirde zor bir süreç yaşanabilir” diye konuştu...

Küçük ve orta ölçekli inşaat firmaları Amerika pazarında daha şanslı!

MÜSİAD Amerika Başkanı Ayhan Özmekik, Amerika pazarında yatırım yapmak isteyen küçük ve orta ölçekli inşaat firmalarına, "Buraya yatırım yapmak isteyenlerin doğru yerlerde, doğru insanlardan destek almalarını özellikle tevsiya ediyorum" önerisinde bulundu..

Karadeniz´in cenneti Taflan Koyu'nda villa inşaatı tepkisi!

Karadeniz´in en güzel koylarından biri olan ve yaz aylarında tatilcilerle dolan Taflan Koyu'nda, Gemilik Burnu'nun üzerine yapılan villa inşaatı tepkilere neden oldu. Yapının yıkılması için karar çıktı ancak villanın sahibi yürütmeyi durdurma kararı aldırdı.

İnşaatçılar konut faiz oranlarının düşürülmesini istiyor!

Emlak ve inşaat sektörü temsilcileri konut faiz oranlarının düşürülmesini talep ediyor. Trabzon İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan, Türkiye’de birçok inşaat firmasının yüksek faiz oranları nedeniyle zor duruma düştüğünü belirtti. 

Trabzon'da Arap tercümanlar ve ayakçılar sektöre zarar veriyor!

Trabzon İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan, inşaat sektöründe hareketliliğin seçim sonrası başladığını ancak Arap tercümanlar ve ayakçıların emlak sektörüne zarar verdiğini dile getirdi. 

Kürşat Ayhan: İnşaat sektörü en güvenli liman!

Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, "Ekonomide risklerin arttığı Eylül'de konut satışlarında yaşanan rekor artış, inşaat sektörünün en güvenli liman olduğunun göstergesidir" dedi.

Ayhan Taflan'dan Trabzon'daki konut fiyatlarına tepki!

Trabzon Emlakçılar Dernek Başkanı ve İnşaatçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan, Trabzon’da artan konut sayısına rağmen dar gelirlinin hala konut sahibi olamamasına tepki gösterdi.

Ayhan Taflan: Yabancıya konut satışı TL ile olmalı!

Trabzon İnşaatçılar Odası ve Trabzon Faal Emlakçılar Derneği Başkanı Ayhan Taflan, yabancıların gayrimenkul alımının TL üzerinden yapılacağını söyledi.

Trabzonlu inşaatçılardan konutta TL kampanyasına destek!

Trabzon İnşaatçılar Odası ve Trabzon Faal emlakçılar Derneği Başkanı Ayhan Taflan, ekonomiye katkı sağlamak ve Türk lirasına sahip çıkmak adına turistlerin gayrimenkul alımının TL üzerinden yapılacağını söyledi.

Yüksek İnşaat Mühendisi Ahmet Ayhan Bilek vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Ahmet Ayhan Bilek hayatını kaybetti. Ahmet Ayhan Bilek'in cenazesi bugün Fenerbahçe Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakiben defnedilecek.

Şanlıurfa Akçakale'deki cami inşaatında son durum!

ŞANLIURFA’nın Akçakale İlçesinde Belediye tarafından yaptırılan cami, çok amaçlı salon ve yatılı Kuran kursu inşaatında çalışmalar devam ediyor. Başkan Ayhan, yüklenici firma yetkililerine bir an önce bitirilmesi talimatını verdi.

Aydın Çine Ayhan Yıldız Anaokulu'nun inşaatına başlandı!

Çine'de Ayhan Yıldız Anaokulu'nun inşaatına başlandı. İhaleyi alan firma yetkilileri, inşaat hakkında bilgi verdi. Yetkililer anaokulunun temel kazısına başladıklarını ve binanın 3 kattan meydana geleceğini belirtti.

Ayhan Taflan inşaat açıklaması Haberi

Ayhan Taflan inşaat açıklaması

Trabzon İnşaatçılar Odası ve Faal Emlakçılar Derneği Başkanı Ayhan Taflan, istihdama en çok katkı sağlayan sektörlerin başında gelen inşaat sektöründe yoğunluğun başladığını belirterek, "Yabancı yatırımcılara ayrı, yerli müşteriye ayrı fiyat politikası etik olmadığı gibi. ilerleyen zamanlarda sektöre büyük darbe vurabilir" dedi. 

Vergi mükellefi olmayanların emlakçilik yaptığına da dikkat çeken Taflan, "Mükellef olmayan kişiler 5 ila 10 daireyi daire sahiplerinden kiralayıp, günlük olarak kiraya vererek, ayrıca başkalarına da kiraya vererek gelir elde etmekte. vergi ödememektedirler. Bu emek hırsızlarının müşterilere verdikleri zarar yanında, ülke ekonomisine verdikleri zarar da büyüktür" diye konuştu. 


Karadeniz'de Son...