28 / 04 / 2024

Ayışığı Butik teslimleri ne zaman

Ayışığı Butik teslimleri ne zaman

Toplam 110 adet dairenin yer aldığı Ayışığı Butik Konutları İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projede konut fiyatları 180 bin TL'den başlıyor. Peki Ayışığı Butik Evleri ne zaman teslim edilecek?

Ayışığı Butik Evleri nerede?

Ayışığı Butik Konutları 14 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunan proje Demir İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Ayışığı Butik Evleri nerede?

Ayışığı Butik fiyat listesi!

Ayışığı Butik fiyat listesi dairelerin metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 110 tane daireden meydana gelen proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilecek.

Ayışığı Butik Esenyurt satılık!

Ayışığı Butik Esenyurt satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin 14 ay sonra gerçekleşeceği projede çeşitli sosyal alanlara yer veriliyor.

Meydan Ardıçlı 2. etap teslimleri Haziran ayında başlıyor!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt'ta inşa edilen "Meydan Ardıçlı" projesinde 2. Etap teslimleri Haziran ayı itibariyle başlıyor.

Mint E-5'te 24 ay kira garantisi! 12 ay sıfır faiz!

Mint E-5 Kağıthane projesi Mint Yapı tarafından inşa ediliyor. 11 ay sonra teslimleri yapılacak olan Mint E5 projesinde 24 ay kira garantisi veriliyor...

Blue Lake Küçükçekmece son fiyatları!

Bu yıl Ekim ayında teslimleri yapılacak olan Blue Lake projesi Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından inşa ediliyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Meydan Ardıçlı Esenyurt satılık daire!

Meydan Ardıçlı Esenyurt projesi Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirildi. 36 ay sonra teslimleri yapılacak olan projede satılık daire fiyatları peşin ödemelerde 175 bin TL'den başlıyor...

Demir İnşaat 3 projesiyle 20 yıl vade kampanyasına katıldı!

Demir İnşaat, Emlak Konut'un 20 yıl vade kampanyasına Demir Romance, Ayışığı Butik ve Demir La Vida projeleri ile katılıyor.

TOKİ Sur'daki çalışmaları Ocak'ta tamam!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, terör örgütünün harabeye çevirdiği Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki konut ihtiyacı bulunduğunu belirterek, "TOKİ'nin çalışmaları gelecek ay tamamlanarak, teslimleri yapılacak" dedi.

Demir İnşaat projeleri yatırımcının yüzünü güldürdü!

İnşaat sektörünün öncü markası Demir İnşaat, 2015’te teslimatı yapılan Demir Romance, yapımı devam eden Demir La Vida ve Ayışığı Butik projelerinde yüksek oranda prim sağladı.

Ayışığı'nın 3'üncü etabına yoğun ilgi!

Demir İnşaat'ın Ayışığı konseptinin üçüncü etabı olan Ayışığı Butik, satışa çıktığı ilk günden itibaren hızlı bir satış grafiği yakaladı. Projede 106 rezidans konut yer alıyor.

Ayışığı Butik'te 3'üncü etap satışta!

Demir İnşaat'ın Ayışığı konseptinin üçüncü etabı Ayışığı Butik, Beylikdüzü'nde hayat buluyor. Projede yer alan 106 rezidans konut, metrekaresi 3 bin 600 TL'den satışa çıkarken, proje teslim tarihi ise Ağustos 2016 olarak belirlendi.

Ayışığı Butik'te 3'üncü etap satışta!

Demir İnşaat'ın Ayışığı konseptinin üçüncü etabı Ayışığı Butik projesi, Beylikdüzü'nde hayat buluyor. Projede yer alan 106 rezidans konut, metrekaresi 3 bin 600 TL'den satışa çıktı.

Demir İnşaat Ayışığı Butik projesinin yüzde 20'si satıldı!

Demir İnşaat'ın Ayışığı konseptinin üçüncü etabı Ayışığı Butik, Beylikdüzü'nde hayat buluyor. Yatırımcısına yüksek kazancın kapılarını aralayan Ayışığı Butik'te yer alan 106 rezidans konut metrekaresi 3 bin 600 TL den satışa çıkardı.

Ayışığı Butik'te metrekare fiyatı 3 bin 600 TL'den başlıyor!

Demir İnşaat'ın Ayışığı konseptinin üçüncü etabı Ayışığı Butik, Beylikdüzü'nde hayat buluyor. Projede yer alan 106 rezidans konut metrekaresi 3 bin 600 TL'den satışa çıkıyor.

Ayışığı Butik Esenyurt teslim tarihi!

Ayışığı Butik Esenyurt teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlendi. Toplam 110 tane daireden meydana gelen projede 1+1'den 2+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Ayışığı Butik teslimleri ne zaman Haberi

Ayışığı Butik teslimleri ne zaman

"Ayışığı Butik Evleri ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin genel özelliklerine değinelim. Demir İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje tek bloktan meydana geliyor.


Dairelerin  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Ayışığı Butik Evleri 14 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Proje 110 tane daireden oluşuyor.


Demir İnşaat Ayışığı Butik'te 1+1 daire fiyatları 180 bin TL, 2+1 daire fiyatları 360 bin TL, 3+1 daire fiyatları 440 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Ayışığı Butik Evleri ne zaman teslim?

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yükselen Ayışığı Butik Evleri'nde yer alan konutların 2016 yılı Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Ayışığı Butik satış ofisi iletişim

Telefon: 444 2 116

Web: http://www.demirinsaat.com.tr/ 

Özge...