30 / 04 / 2024

Ayışığı Otoparkı ve Meydan projesi

Ayışığı Otoparkı ve Meydan projesi

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Ordu Ayışığı Otoparkı ve Meydan projesinin inşaatını hız kesmeden sürdürüyor.

Aile destek ücretleri ne kadar oldu? Aile destek şubat ayı takvimi ve ödeme planı! 

Türkiye'de milyonlarca aileyi ilgilendiren Aile Destek Programı, 2024 Şubat ayı ödemelerinin ne zaman yapılacağı ve hesaplara ne kadar yatırılacağı konusu merak ediliyor. Ödeme alan aileler sabırsızlıkla bekliyor. 

Opel'de 2024 kampanyası başladı! 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi!

Otomotiv devi Opel, 2024 yılının Ocak ayında da binek ve hafif ticari araç modellerinde uygun satın alma koşulları sağlıyor. Söz konusu kampanya kapsamında 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi imkanı sağlanıyor.

Mesa Panorama Maltepe'de 36 ay vade ve yüzde 0 faiz!

Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde 36 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajı sunuluyor. Mesa Panorama'da ayrıca KDV oranı da yüzde 1 olarak açıklandı.

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

İBB’den Şişli’ye zemin altı otoparkı ve futbol sahası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şişli ilçesine yapılan Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temel atma töreni düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, İstanbul'un tüm ilçelerine eşit derecede hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

O ilde 3 arazi ve 2 arsa satılacak! 24 ay taksit ve peşine yüzde 20 indirim!

Bitlis’te 24 ay taksit ve peşine yüzde 20 indirim fırsatıyla 3 arazi ve 2 arsa satılacak. Açık teklif usulüyle satılacak taşınmazların ihalesi 21 Kasım’da düzenlenecek.

Ned Çiçekli'de yüzde 50 peşin 12 ay vade ve yüzde 10 indirim avantajı!

Ned Çiçekli projesi, Ankara ili, Keçiören’in merkezinde Nedimoğulları İnşaat tarafından yükseliyor. Ned Çiçekli'de yüzde 50 peşin 12 ay vade ve yüzde 10 indirim avantajıyla satışlar devam ediyor.

Reyyan Vera Bahçecik'ten bahar kampanyası! Yüzde 35 peşinat, 24 ay vade ve yüzde 10 indirimle!

Reyyan Vera Bahçecik'te bahar kampanyası başladı. Yüzde 35 peşinat 24 ay vade ve yüzde 10 indirimle satışlar devam ediyor. Peki Reyyan Vera Bahçecik'te villa fiyatları ne kadar? Reyyan Vera Bahçecik villa fiyat listesi 8 Eylül 2023...

Ataşehir Modern'de 36 ay taksit ve 0 faizle ev sahibi olabilirsiniz! 

TMSF güvencesiyle İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşehir Modern'de 36 ay taksit ve 0 faizle ev sahibi olabilirsiniz. Peki Ataşehir Modern'de konut fiyatları ne kadar? 

Konut alacaklara son dakika müjdesi: 180 ay vade ve yüzde 1,20 faizli yeni konut kredisi geliyor! 

Merkez Bankası ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yeni konut kredisi ile ilgili kampanya yürütüldüğü gündeme geldi. 180 ay vade ve yüzde 1,20 faizli yeni konut kredisi gelmesi bekleniyor. İşte detaylar... 

Akzirve Topkapı29'da 60 ay vade ve 0 faiz fırsatı! 1+1'ler 8 milyon 775 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Akzirve Topkapı29 projesinde 60 ay vade ve 0 faiz fırsatıyla ev sahibi olabilirsiniz. İşte Akzirve Topkapı29 projesi ile ilgili merak edilenler... 

Çaykur'dan müjde! Yaş çay bedeli ve budama tazminatı çiftçilerin hesabına yatırıldı!

Çaykur'dan üreticilere müjde geldi. Yaş çay bedeli ve budama tazminatı çiftçilerin hesabına yatırıldığı belirtildi.

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı süre için 72 ay vade ve 1.89 faizle konut fırsatı! 

Mesa Panorama Maltepe'de yoğun talep üzerine sıfır peşinat fırsatı başladı. Sınırlı süre için geçerli olacak kampanyada 72 ay vade ve 1.89 faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? 

Ayışığı Otoparkı ve Meydan projesi Haberi

Ayışığı Otoparkı ve Meydan projesi

Ordu Büyükşehir Belediyesi “Ayışığı Otoparkı ve Meydan Projesi”nde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, otopark ve peyzaj düzenleme işine ara vermeden sürdürüyor. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın mayıs ayı sonuna kadar bitireceklerini belirttiği projede otopark alanı 484 araçlık kapasiteye çıkarılıyor. 

55 BİN KİŞİLİK BİR MEYDAN OLUŞUYOR 

Projenin tamamlandığında Altınordu ilçesinde büyük bir eksikliği gidereceğini söyleyen Başkan Yılmaz, “Ordu ilimizin en önemli sorunlarından biri şehir meydanı, miting alanı, büyük programların ve fuarların yapılmasına uygun bir alanın olmayışı idi. Yaptığımız çalışma ile Ayışığı Meydanı olarak bildiğimiz ve 110 araçlık otoparkı olan bu meydanımızı, 484 araçlık otopark, şehir ve miting meydanı, fuar alanı ve her türlü faaliyetin yapılabileceği bir alan hâline getireceğiz. Ordu’da otopark ihtiyacı var söylemlerine karşı yapılan...