06 / 05 / 2024

Aykar Konut samsun

Aykar Konut samsun

Karadeniz Parke ile sektörde adından sıkça söz ettiren Aykar Konut, Samsun'da modern projeleri hayata geçirmek için kolları sıvadı.

TOKİ Samsun İlkadım projesindeki 314 konut teslim ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Samsun İlkadım Kıran Mahallesi’nde inşa edilen 314 konut sahiplerine teslim ediliyor.

Samsun Büyükşehir 345 milyon 154 bin TL'ye 12 kat konut imarlı arsa satacak! 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da yer alan 19 bin 723 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 12 kat konut imarlı olarak belirtildi.

Samsun Büyükşehir, Atakum'da arsa satacak! Konut ve ticaret imarlı arsa için bu tarihe dikkat!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'daki ticaret ve konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın yüz ölçümü 1.567 metrekare olarak belirtildi.

TOKİ Samsun sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Samsun ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, heyecan ile beklenen TOKİ sosyal konut projesinin detaylarını duyurdu. Peki, TOKİ Samsun'da kaç konut inşa edilecek? TOKİ, Samsun'un hangi ilçelerinde konut inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

TOKİ, Samsun'da 11 bin 836 konut inşa etti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Samsun'da 11 bin 836 konut inşa etti...

Samsun'da 11 bin 539 konut projesi hayata geçiriliyor!

Türkiye'nin 80 vilayeti ile Samsun'un da bu hizmetlerden payına düşeni aldığını belirten Erdoğan, Samsun'a son 18 yılda toplam 30 milyar TL'yi geçen yatırım yaptıklarını belirtti. Erdoğan, Samsun'da 11 bin 539 konut projesinn de hayata geçirildiğini belirtti.

TOKİ Samsun 297 konut ihalesi yarın!

Samsun İli, 19 Mayıs İlçesi, Yeşilova Mahallesi 297 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Samsun İlkadım 710 konut ihalesi yarın!

Samsun İli İlkadım İlçesi Kıran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 2.Etap 2. Bölge 710 Konut ile 28 Adet Dükkan İnşaatları Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 24 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Samsun 694 konut ihalesi yarın!

Samsun İli İlkadım İlçesi Kıran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap 1. Bölge 694 Konut ile 9 Adet Dükkan İnşaatları Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de  yapılacak.

TOKİ Samsun 19 Mayıs 297 konut ihalesi 29 Eylül'de!

Samsun İli, 19 Mayıs İlçesi, Yeşilova Mahallesi 297 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 29 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Samsun Canik 250 konut kuraları bugün çekilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Canik 100 bin konut projesinde yer alan 250 adet konutun hak sahipleri bugün belli olacak.

TOKİ Samsun Vezirköprü'de 53 konut başvuruları başladı!

TOKİ Samsun Vezirköprü Nalbantlı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesindeki 53 adet konut satışa çıkarıldı. Fiyatlar 158 bin 792 liradan başlıyor...

Samsun'da konut satışları artıyor!

Geçtiğimiz yıl kasım ayı itibariyle ipotekli konut satışlarında görülen artış Samsun'da konut satışlarını da olumlu etkiledi... 

Aykar Konut samsun Haberi

Aykar Konut samsun

Karadeniz Parke işletme sahipleri Sezgin Aydın ve Ahmet Aydın tarafından kurulan 2010'dan beri faaliyet gösteren  Aykar Konut, yapı/ dekorasyon alanında gerçekleştirdiği projelerle dikkat çekiyor.

PRESTİJLİ PROJELER

Yap-sat ve taahhüt projelerinde imzası bulunan Aykar Konut, son 2 yıldır Samsun İnşaat Fuarı’nda da ilgi odağı oldu. Yakın zamanda yeni projelerini hayata geçireceklerini söyleyen Aykar Konut İşletme Sahibi Sezgin Aydın, “Aykar Konut olarak Samsun’da hizmet vermekteyiz. Bugüne kadar taahhüt işleri ağırlıklı olarak çalıştık. Kısa zaman sonra ise prestij projelerimizi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Atakum’da, Samsun’da benzeri pek bulunmayan bir plaza projemize çok kısa zaman içerisinde başlayacağız” açıklamasında bulundu.