07 / 05 / 2024

Aykut Kamil Şener

Aykut Kamil Şener

İzospor Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aykut Kamil Şener tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Mart'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Morsümbül Sokak, Deluxia Palace'ta kuruldu.

Mimarların, Kamil Ocak Stadyumu'nun yeriyle ilgili kırmızı çizgileri var!

Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Özgür Girişken, yıkılacak olan Kamil Ocak Stadyumu'nun yeriyle ilgili iki kırmızı çizgileri olduğunu söyledi.

Dündar Yetişener: Betonda işler çok da iyi değil!

Alanında bugün dünya lideri haline gelen Fibrobeton'un Başkanı Yetişener, "İçeride işler çok da iyi değil, ihracatımız olmasa bu işi taşıyamayız" ifadesini kullanıyor.

Şener Üşümezsoy: Şehirleşmede dikkatli davranamadık!

İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Manisa'nın Akhisar ilçesi ile ilgili "Şehirleşmede dikkatli davranamadık. Zemini de sağlam olmayan Akhisar'daki yapılaşma kriterlerinde bu konu dikkate alınmalıdır" dedi.

Kamil Saraçoğlu'ndan Ergün Turan'a ziyaret!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Toplu Konut İdadesi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan'ı ziyaret etti. Kente emekliler için yaptırılacak olan konutlarla ilgili bilgi alış verişinde bulundu.

Halil Kamil Kocapınar, Çevre ve Şehircilik Müşaviri oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Müsteşar Yardımcısı Halil Kamil Kocapınar'ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşavirliği'ne atanmasına karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Halil Kamil Kocapınar, açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşavirliğine atandı. Peki, Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Lisa Şener'in mirası davalık oldu!

İş kadını Lisa Şener 4 yıl önce özel jetinin düşmesi sonucunda yaşamını yitirdi. 33 sinema salonu olan bir zincirin de sahibi olan Şener, Türkiye’nin ilk kadın iş jeti pilotuydu.

Merkez Bankası yönetimine Emrah Şener'in getirilmesi planlanıyor!

Merkez Bankası'nda (TCMB) halihazırda boş bulunan iki başkan yardımcılığından birine Özyeğin Üniversitesi'nden Emrah Şener'in getirilmesi planlanıyor.

Kütahya Kamil Saraçoğlu OSB'de üst geçit yapılıyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yakınındaki üst geçit çalışmalarını yerinde inceledi.

Sani Şener, Körfez'in en güçlü 9'ncu iş insanı oldu!

Sani Şener, Körfez Bölgesinin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede (Power 100) 9. sırada yer aldı. Şener, 2016'da ilk 10'da yer alan tek Türk iş insanı oldu.

Bahçeşehir Hacı Kamil Demiröz Camisi açıldı!

Hacı Kamil Demiröz Camisi, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın katıldığı bir törenle açıldı. Bahçeşehir’de yer alan caminin açılışına Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da katıldı...

Kamil Saraçoğlu, Bakan Sarı’ya dönüşüm çalışmalarını anlattı!

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Bakan Fatma Güldemet Sarı’ya Kütahya’da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında detaylı bilgiler sundu. Başkan Saraçolu, ziyaret sonrası Bakan Sarı’ya çini vazo hediye etti.

Sani Şener: Filipinler'deki ihale bir ay sonra netleşir!

Turizmde son dakikacıların yine Türkiye’yi tercih edeceğini söyleyen TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, “Bir sıkıntı olduğu muhakkak. Ancak kriz tellallığı yapamayız” dedi.

Aykut Kamil Şener Haberi

Aykut Kamil Şener

İzospor Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aykut Kamil Şener tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Mart'ta kuruldu. 


İzospor Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. A-Spor Tesisleri Yapım, Donanım Ve Ekipman imalat ve Ticareti :   a. Her türlü spor tesisi inşaat işlerinin yapımı ve spor tesislerinin donanımı, ekipmanlarının imalatı, ithalatı, ihracatı, ticareti ve montaj işçiliğinin yapılması.   b. Bu konu ile ilgili makine ve ekipman ile bunlara ait yedek parçaları ithal ve ihraç etmek, üretimini ve toptan ve perakende ticaretini yapmak.   c. Bu konu ile ilgili bitmiş ürün, hammadde, kimyasal madde ve yardımcı malzemelerin ithalatını, ihracatını, üretimini, toptan ve perakende ticaretini yapmak,   d....