25 / 07 / 2024

aylık konut taksiti gelirin ne kadarı olmalı

aylık konut taksiti gelirin ne kadarı olmalı

Bugün ev sahibi olma hayalini gerçekleştirmenin en önemli yolu konut kredisi kullanımından geçiyor. Herkes bütçesine uygun aylık ödemelerle kredi kullanıp, ev sahibi olmak istiyor.

Aylık kiraların 250 bin TL'ye çıktığı o şehirde binlerce konut için turizm amaçlı kiralama başvurusu yapıldı!

Yürürlüğe giren yeni yasadan sonra tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan ve aylık kiraların 250 bin TL'ye çıktığı Muğla’da 16 bin konutun turizm amaçlı kiralama için başvuru yapıldığı başvurulardan 7 bininin ise kabul edildiği belirtildi.

Ziraat Bankası'ndan aylık 17 bin 739 TL taksitle 2.5 milyon TL'lik konut kredisi kampanyası!

Ziraat Bankası hayalindeki eve kavuşmak isteyenler için aylık 17 bin 739 TL taksitle 2.5 milyon TL'lik konut kredisi kullandıracak. İşte Ziraat Bankası konut kredisi detayları...

Bankalar Temmuz faizlerini duyurdu! 1 milyon 300 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri tam bu kadar oldu!

Konut kredisi çekerek ev sahibi olmayı planlayanlar, bankaların konut kredisi faizlerini araştırıyor. Peki hangi bankada konut kredisi faizi ne kadar? En düşük konut kredisi faizi hangi bankada? 

Ziraat Bankası'ndan ev almak isteyenler için kampanya! Aylık 17 bin 739 TL taksitle 2.5 milyon TL konut kredisi müjdesi

Ziraat Bankası ortak konut kredisi kampanyası ile aylık 17 bin 739 TL taksitle 2.5 milyon TL konut kredisi kullandırıyor. İşte Ziraat Bankası ortak konut kredisi ile ilgili merak edilen detaylar...

Dar gelirliye aylık 20 bin TL taksitle konut müjdesi! Resmen açıklandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam Manisa Büyükşehir Belediyesi hayata geçireceği Spilkent Toplu Konut Projesi'yle dar gelirli vatandaşları aylık 20 bin TL taksitle konut sahibi yapacak.  İşte Spilkent Toplu Konut Projesi ile ilgili detaylar...

Son 12 aylık toplam konut satışı Mart 2015'ten bu yana en düşük seviyede!

Ekonomi yazarı Uğur Gürses resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda son 12 aylık toplam konut satışının Mart 2015'ten bu yana en düşük seviyede olduğunu belirtti.

0.69 faizli konut kredisi hesaplama Haziran 2024! 400 bin, 500 bin, 1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksitleri kaç TL?

Geçtiğimiz aylarda resmen açıklanan 0.69 faizli konut kredisinin aylık taksitleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki 500 bin, 1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksitleri kaç TL? İşte 0.69 faizli konut kredisi hesaplama Haziran 2024...

Konut kredisi faizleri sil baştan! 3 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar? İşte banka banka hesaplama!

Konut satışlarında düşüş devam ederken ev almak isteyenler de konut kredisi faiz oranlarını merak ediyor. Peki 3 milyon TL konut kredisi 120 ay vadeli olarak kullanıldığında aylık taksitleri ne kadar?

1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri dudak uçuklattı! 

Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı ve Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşcu 1 milyon TL'nin aylık taksit ödemelerini paylaştı. İşte Prof. Dr. Şenol Babuşcu'nun o paylaşımı...

0.69 faizli konut kredisi hesaplama! 500 bin, 1 milyon, 1.5 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksitleri kaç TL?

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenlerde geçtiğimiz aylarda müjdelenen 0.69 faizli konut kredisinin aylık taksitlerini merak ediyor. İşte 0.69 faizle 1 milyon, 1.5 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksitleri kaç TL?

2 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksiti 60 bin TL'yi aştı! Konut almak mı, borsada hisse-fon almak mı mantıklı?

Konut kredisi faizlerinde yaşanan artışların ardından, geri ödeme rakamları da aylık taksit tutarları da rekora koştu. Peki konut kredisi çekip ev almak şu an mantıklı mı? Kredi çekerek konut yatırımı yapmak mı, hisse-fon yatırımı mı daha mantıklı? 

3 milyon TL konut kredisinin aylık ödemesi ne kadar?

Ev almak isteyenler en ucuz faiz oranlarını araştırıyorlar. Vatandaşlar, 3 milyon TL'ye hangi banka ne kadar faiz veriyor merak ediyor. Buna göre, 3 milyon TL'lik kredinin 10 senelik ödemesi aylık olarak ne kadar? 

Almanya'da bir Türk aile, hiç peşinatsız aylık 975 Euro taksitle, 180 bin Euro'ya 2 katlı ev aldı!

Türkiye'de konut fiyatları her geçen gün daha da artarken, Almanya'ya 3 yıl önce taşınan Türk ailenin hiç peşinatsız aylık 975 Euro taksitle, 180 bin Euro'ya 2 katlı ev alması sosyal medyada gündem oldu.

aylık konut taksiti gelirin ne kadarı olmalı Haberi

aylık konut taksiti gelirin ne kadarı olmalı

Ancak konut kredisi kullanırken sadece faize bakıp diğer unsunları gözardı ediyoruz. Bizde Emlakyaşam olarak bu hafta konut kredisi kullanırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini sizin için çıkardık..


Bütçeye uygun aylık ödeme ile ev sahibi olmak birçok tüketicinin hayalini hala süslemeye devam ediyor. Faizlerin düşüşüne odaklı olarak hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen tüketiciler, böyle bir fırsat yakaladıklarında sadece faiz üzerinden yola çıkarak kredi kullanmayı tercih ediyor. Ancak kredi kullanımı sırasında dikkat edilecek ayrıntılar tüketicinin avantajlarını artırarak 'evdeki hesabı şubeye uydurmakta' faydalı oluyor. Sektör temsilcileri konut almak isteyen tüketicilerin ağırlıklı olarak aylık ödenecek taksidi hesaplayarak şubeye geldiğini ve diğer unsurları gözardı ettiğini dile getiriyor. Bankalar tüketiciyi bu anlamda yönlendirse de konutunu kredi ile edinecek tüketicilerin o kargaşada bu unsurları çok iyi incelemediği belirtiliyor. Bizde...