22 / 05 / 2024

Aylin Gürkaynak

Aylin Gürkaynak

Canto 21 İç Mimari ve Tasarım Limited Şirketi, Ayşe Süeda Yasaman Demir ve Aylin Gürkaynak ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile Beşiktaş Kuruçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Kuruldu!

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Beykoz’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Aylin Shahrokhı ile Ramin Shahrokhı ortaklığıyla kuruldu.

Gold Realestate Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gold Realestate Danışmanlık Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aylin Güler tarafından kuruldu.

Aylin Coşkun: Düğün takılarımla 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim!

15 yıldır birlikte olan Aylin Coşkun ve Volkan Aslan, geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdu. Çok konuşulacak açıklamalarda bulunan Coşkun, ''Düğün takılarımla 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim'' dedi.

Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı kazandıklarını gayrimenkule yatırıyor!

Dünya şampiyonu olan Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı’nın Kaptanı Gürkaynak, kazandıkları paralarla gayrimenkul ve altın aldıklarını söyledi.

Pıxıu Mimarlık Ve Eğitim Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Pıxıu Mimarlık Ve Eğitim Limited Şirketi Göktürk Şubesi 10 bin TL sermaye ile bugün Aylin Doğan Ömür tarafından kuruldu.

Gölbaşı 15 Temmuz Emniyet Şehitleri Milli Parkı için teklif verildi!

Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, Gölbaşı 15 Temmuz Emniyet Şehitleri Milli Parkı kurulması için Milli Parklar Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verdi..

İşte Aylin Coşkun'un Fulya'daki lüks evi!

Şarkıcı Aylin Coşkun, Beşiktaş Fulya'daki evinin kapılarını 'Ev Gezmesi' programına açtı. Ailesiyle birlikte lüks bir rezidansta yaşayan Coşkun'un evi gösterişli mobilyalarla dekore edilmiş.

Canto 21 İç Mimari ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Canto 21 İç Mimari ve Tasarım Limited Şirketi, Ayşe Süeda Yasaman Demir ve Aylin Gürkaynak ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile Beşiktaş Kuruçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Pınar Aylin Çeşme'ye taşındı!

Türk pop müziğinin sevilen sanatçısı Pınar Aylin, özel hayatıyla ilgili önemli gelişmelerin olduğunu belirterek İstanbul’dan Çeşme’ye taşındığını söyledi. Pınar Aylin 14 Şubat Sevgililer Günü etkinliği kapsamında Samsun'daydı.

Kaş Müteahhitlik Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaş Müteahhitlik Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aylin Çelik, Cemalettin Karadeniz tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Eylül'de kuruldu.

Aylin Nazlıaka itfaiyenin adının değiştirilmesine ilişkin kanun teklifi verdi!

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, itfaiyenin adının, afet ve acil durum müdahale ve önleme olarak değiştirilmesine ilişkin kanun teklifi verdi. Söz konusu ifade değişikliğinin itfaiyecilerin görev kapsamına daha uyumlu olacağı belirtildi

Eymir Gölü SİT değişikliği meclis gündemine taşındı!

CHP Ankara Millitvekili Levent Gök, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce' ye, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka ise İçişleri Bakanı Efkan Ala' ya değişikliği sordu...

Aylin Gürkaynak Haberi

Aylin Gürkaynak

Canto 21 İç Mimari ve Tasarım Limited Şirketi, Ayşe Süeda Yasaman Demir ve Aylin Gürkaynak ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile Beşiktaş'ta kuruldu.


Canto 21 İç Mimari ve Tasarım Limited Şirket iş konusu; 1. Mimarlık, İç mimarlık, mobilya tasarımı, aydınlatma tasarımı, ev aksesuarları tasarımı, sanat (resim, heykel, enstalasyon) inşaat işleri, restorasyon, gayrimenkul alım-satımı, peyzaj tasarımını yapmak. 2. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu her türlü resmi ve özel yapı tasarımlarını yapmak, mimari, şehircilik, restorasyon, iç mimari, akustik, elektro akustik, dekorasyon, inşaat ve mühendislik projeleri yapmak, yaptırmak, uygulama, taslak, peyzaj, dekorasyon, restorasyon, röleve projelerinin çizimini yapmak, şehir, parselasyon, ıslah- imar planları hazırlamak, metraj işlerini yapmak ve uygulama sorumluluğunu...