19 / 05 / 2024

Aylin Kotil aday mı

Aylin Kotil aday mı

Aylin Kotil, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Beyoğlu Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Beyoğlu Belediye Başkan adayı Aylin Kotil kimdir? İşte Aylin Kotil'in biyografisi...

Donald Trump, Cumhuriyetçilerin nihai başkan adayı oldu!

İş adamı Donald Trump, ABD’de Cumhuriyetçilerin nihai başkan adayı oldu. Trump'ın adaylığı, Ohio eyaletinin Cleveland kentinde devam eden Cumhuriyetçi Parti'nin Ulusal Kongresi'nde bu akşam resmiyet kazandı.

Deniz Karataş ANTMUTDER seçimlerinde yeniden aday olacak!

Deniz Karataş, Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMUTDER) 16 Haziran'da yapılacak olağan genel kurul öncesi tekrar adaylığını açıkladı. Karataş "Tekrar aday olmamın tek sebebi Müteahhitlik Hizmet Yasası'dır." dedi.

Esra Erol gelin adayı Özlem'in evini dekore ettirecek!

Evlendirme programlarının başarılı sunucularından Esra Erol gelin adayına büyük bir sürpriz yaptı. Bu güzel proje için gelin adayı Özlem, Esra Erol’a teşekkür ederek stüdyodan çığlıklarla ayrıldı.

Ağaoğlu Central Park LEED Gold Sertifikası adayı!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Central Park projesinde satışlar devam ediyor. New York mimarisinden esinlenilerek inşa edilen proje çevre dostu yeşil binalara verilen LEED Gold Sertifikası adayı.

İşte Aylin Coşkun'un Fulya'daki lüks evi!

Şarkıcı Aylin Coşkun, Beşiktaş Fulya'daki evinin kapılarını 'Ev Gezmesi' programına açtı. Ailesiyle birlikte lüks bir rezidansta yaşayan Coşkun'un evi gösterişli mobilyalarla dekore edilmiş.

Temel Kotil: 3. havalimanıyla dünyanın tarihini etkileyeceğiz!

Star Gazetesi'nin yazarlarından Alper Tekbaş bugünkü yazısında THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil ile yaptığı görüşmeyi kaleme aldı.. İşte o görüşmeden bazı noktalar..

Ünye Çimento yönetimine 2 bağımsız aday!

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., Aslı GÜNEL ve Özgür ÖZKAN'ın Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak yapılacak genel kurul toplantısında aday gösterileceğini KAP'a bildirdi.

Temel Kotil'den, TUROB’a çağrı: Otel sizden turist bizden!

THY Genel Müdürü Temel Kotil, otelcilere Rusya krizi sonrası Afrika ve Asya’ya yoğunlaşması gerektiğini söyleyerek, Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği'ne 'ortak çalışalım’ çağrısı yaptı.

Metropol İnşaat Adana'da sektörün öncüsü olmaya aday!

Metropol inşaat hayalinizi yapıyor Metropol İnşaat, Adana'da birbiri ardına yaptığı süper lüks inşaatlarla sektörün öncüsü olmaya aday. Kent lokasyonuna nefes aldıracak DoubleTree by Hilton inşaatının bitmesi heyecanla bekleniyor.

Karaköy, Avrupa Yakası’nın yeni turizm adresi olmaya aday!

Keller Williams, özellikle son yıllarda popülaritesi gün geçtikçe artan Karaköy gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı. Yerli ve yabancı yatırımcının yoğun ilgi gösterdiği bölge kısa süre içinde Avrupa Yakası’nın yeni turizm adresi olmaya aday.

İlk ofis projesi Antplato, Leed Gold'a aday!

Ant Yapı'nın Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato, 'Leed Gold' adayı oldu. Projede yeşil kiralama modeli de uygulanacak. Projede iki farklı büyüklükte ofis birimi yer alıyor.

Antplato projesi Leed Gold adayı!

Ant Yapı’nın sürdürülebilir projelere verdiği önem Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato için de devam ediyor. Antplato, dünyanın en güvenilir “Yeşil Bina Sertifika Sistemi” Leadership in Energy and Environmental Design’a (LEED) aday oldu.

Kanlıca Miraç Camii Projesi örnek olmaya aday!

Kanlıca'da hayırseverlerin bağışları ile yükselen Miraç Camii, mahallelinin istifadesine sunulan Kültür Merkezi ile de örnek olmaya aday...

Aylin Kotil aday mı Haberi

Aylin Kotil aday mı

Aylin Kotil kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda, belediye başkan adayları belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Beyoğlu Belediye Başkan adayı Aylin Kotil oldu. Peki Aylin Kotil kimdir?


Aylin Kotil biyografi..

Aylin Kotil, 1970 yılında İstanbul’un Cihangir semtinde doğmuştur. Rize, Gündoğdu Veliköy nufusuna kayıtlıdır. CHP’li eski İstanbul belediye başkanlarından Aytekin Kotil’in yeğenidir. 


İlkokulu Bakırköy Pilot Cengiz Topel İlkokulunda bitirdikten sonra orta ve liseyi Ataköy Lisesinde tamamladı.

Aylin Kotil'in babası Necdet Kotil Rizeli, annesi Christina ise Alman. Babası 1964'te Almanya'ya gitmiş, Ford fabrikasında çalışırken genel müdürün sekreteri Cristina'ya aşık olmuş. 1966'da evlenip, İstanbul'a gelmişler.


Aylin Kotil İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni bitirdikten sonra Yüksek lisansını ABD Strayer Üniversitesi'nde siyaset bilimi üzerine yaptı. Ayrıca Marmara Üniversitesi'nde...