07 / 05 / 2024

Aylin Nazlıaka itfaiye

Aylin Nazlıaka itfaiye

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, itfaiyenin adının, afet ve acil durum müdahale ve önleme olarak değiştirilmesine ilişkin kanun teklifi verdi. Söz konusu ifade değişikliğinin itfaiyecilerin görev kapsamına daha uyumlu olacağı belirtildi

Sivas'ta yeni itfaiye binası 2021'de hizmete açılacak!

Sivas Belediyesi tarafından inşa edilen yeni itfaiye binasının 2021'de hizmete girmesi bekleniyor. Yeni itfaiye binası 15 bin metrekare alanda inşa ediliyor. 

Sivas'a yeni itfaiye binası inşa ediliyor!

Sivas Belediyesi tarafından 18 milyon liraya yeni itfaiye hizmet binası inşa ediliyor. Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, inşaat alanında incelemelerde bulundu

Nazlı Hafriyat Nakliyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazlı Hafriyat Nakliyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nuray Çakallı tarafından kuruldu.

Pınar Aylin'in İzmir'deki lüks villası! 

İzmir’den İstanbul’a gelip şöhreti bulan ve sonrasında yeniden  İzmir'e taşınan popçu Pınar Aylin, bahçeli lüks bir villada yaşıyor...

İzmir Torbalı ve Çeşme’ye modern itfaiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Torbalı ve Çeşme’deki iki itfaiye binasının inşaatını tamamladı.

Kubilay Aka ile Miray Daner Zekeriyaköy'deki lüks villaya taşındı!

İki buçuk yıllık ilişkilerini ağustos ayında bitiren Oyuncu Kubilay Aka ile Miray Daner yeniden barıştı. Çift, Zekeriyaköy’de aylık kira bedeli 11 bin lira olan iki katlı villa tuttu.

Sakarya 3. OSB itfaiye müfreze binası tamamlandı!

Sakarya'da 3. OSB bünyesinde hayata geçirilen itfaiye müfreze binasının inşaatı tamamlandı.

Sakarya Hendek itfaiye hizmet binasının temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hendek’te inşa edilecek itfaiye hizmet binasının temeli atıldı

Malatya İtfaiye Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, eski SSK Hastanesi’nin karşısında bulunan Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde inşa edilen itfaiye merkezinin inşaatı tamamlanıyor.

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının ısı yalıtım işleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasında ısı yalıtım işlerine başladı.

Çubuk itfaiye binası hizmete açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çubuk ilçesinde inşa edilen itfaiye binası hizmete açıldı. Her türlü olayda can ve mal kaybını engellemek için çalışmalar gerçekleşiyor.

Aylin Coşkun: Düğün takılarımla 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim!

15 yıldır birlikte olan Aylin Coşkun ve Volkan Aslan, geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdu. Çok konuşulacak açıklamalarda bulunan Coşkun, ''Düğün takılarımla 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim'' dedi.

Volkan Aslan, Aylin Coşkun' için evini sattı!

Nişanlısı Volkan Aslan ile 10 Eylül'de evlenecek olan şarkıcı Aylin Coşkun, "Volkan kına ve düğün yapmak için evi, arabayı sattı. Dünya kadar parası gitti. Volkan'ın ömrünü tükettim, 15 yıl beklemişiz, değer tabii" dedi.

Aylin Nazlıaka itfaiye Haberi

Aylin Nazlıaka itfaiye


CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, itfaiyenin adının, afet ve acil durum müdahale ve önleme olarak değiştirilmesine ilişkin kanun teklifi verdi.


Nazlıaka'nın, TBMM Başkanlığı'na sunduğu, Büyükşehir Belediyesi Kanunu ve Belediye Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'nde Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile Belediye Kanunu'nda geçen itfaiye ibarelerinin, afet ve acil durum müdahale ve önleme şeklinde değiştirilmesi öngörülüyor. 


Teklifin gerekçesinde, günümüzde itfaiyecilerin yangın, trafik kazaları, göçük, intihara teşebbüs, su baskınları, afet ya da patlama sonucu oluşan acil durumlar, suda boğulmalar, metan gazı boğulmaları, hayvan kurtarma gibi birçok alanda büyük özveriyle hizmet verdiği ifade edildi. 


Söz konusu ifade değişikliğinin itfaiyecilerin görev kapsamına daha uyumlu olacağı belirtilen gerekçede, itfaiye teşkilatlarının “Afet ve Acil Durum Önleme ve Müdahale” teşkilatı olarak adlandırılmasının da kurum çalışanlarının görev alanlarının ortaya çıkmasına ve...