29 / 04 / 2024

Aylin Nazlıaka

Aylin Nazlıaka

Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara'da EGO arsasına yüksek katlı yapılaşmaya açılacağı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Nazlıaka sorularını Başbakan Davutoğlu'na sordu.

Ankara Keçiören Metrosu için soru önergesi hazırlandı!

Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara'daki metro çalışmalarında meydana gelen aksamalara ve metro yolcularının duraklar arasında otobüsle taşınması uygulamasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

ASKİ suya zam mı yaptı?

CHP’li Aylin Nazlıaka, ASKİ’nin kademeli olarak son bir yılda suya yaklaşık yüzde 33’lük zam yaptığını ileri sürerek, verdiği soru önergesiyle konuyu TBMM’ye taşıdı. İşte önerge...

Ankara'daki hava kirliliği Meclis gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara'da yaşanan hava kirliliğiyle ilgili Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yazılı olarak cevaplanması istemiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na soru önergesi verdi.

Milletvekili Nazlıaka'nın oturduğu sitedeki kaçak tesisat söküldü!

ASKİ, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın da oturduğu sitedeki kaçak tesisatı sökerek, şehir şebe hattını bağladı. ASKİ Kaçak Su Müdürü Rafet Aksoy konu ile ilgili açıklama yaptı.

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Aylin Selen kimdir? Aylin Selen ne iş yapmaktadır? 

Aylin Selen TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesidir. Aylin Selen, 1991 senesinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra çalıştığı firmaları takiben 1994 senesinde Akfen Grubu’na geçmiştir.

Can Çaka kimdir? Can Çaka'nın eğitimi ve kariyer durumu nedir?

Can Çaka'nın kim olduğu ve Çaka'nın hangi alanlarda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasında yer almaktadır. Buna göre Can Çaka kimdir? nerelerde görev almıştır? Çaka'nın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Mk Nazlı Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Nazlı Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi kuruldu!

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi Çekmeköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Alagöz, Doğan Kaygusuz ve Şahismail Aki ortaklığında kuruldu.

Can Çaka kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Bira Grubu Başkanı ve Anadolu Efes CEO Can Çaka kimdir? Can Çaka daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Can Çaka'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Can Çaka'nın hayatına dair merak edilenler.

ŞOK Market'te şahane cumartesi kampanyası başlıyor! 25 TL üzeri alışverişe dev indirim! Şaka değil gerçek! 18 Şubat 2023

ŞOK Market'in 18 Şubat 2023 tarihinden itibaren satışa sunulacak aktüel ürünleri açıklandı. ŞOK Market'te şahane cumartesi kampanyası başlıyor! 25 TL üzeri alışverişe dev indirim! Şaka değil gerçek! 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

Aka Genel Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Genel Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Serdal Aka tarafından kuruldu.

Şaka coinler piyasayı karıştırıyor! Dogcoin'le ilgili açıklama

Şaka temaları ile ilişkilendirilen şaka coin piyasaları karıştırmaya devam ediyor. Bir şaka coin olan Dogcoin'in popüler olmasıyla şaka coinler uzmanların radarına girdi.

Aka Prekast İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Prekast İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Erkan Han tarafından kuruldu.

Ünlü ekonomi profesörü Aylin Seçkin Süper Bono ile ilgili herkesin merak ettiklerini açıkladı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aylin Seçkin, Süper Bono ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Murat Gezer'den Nazlı Çarmıklı'ya Kuruçeşme'de boğaz manzaralı ev!

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi.

Aka Design İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Design İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Toktekin tarafından kuruldu.

Aylin Nazlıaka Haberi

Aylin Nazlıaka


Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara'da EGO arsasına yüksek katlı yapılaşmaya açılacağı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Nazlıaka sorularını Başbakan Davutoğlu'na sordu.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AOÇ ile AKM alanları arasındaki eski EGO hangarları parseline, içinde otel, konut, AVM, okul ve kamu yapısının yer alacağı yüksek katlı yapılaşma için çalışmalara başlandığı haberlerinin basında yer aldığı ifade eden Nazlıaka, "Konuyla ilgili olarak ilgili meslek odalarının yaptıkları açıklamalarda, projenin bilimsel planlama ilkelerine ve kamu yararına aykırı olduğu, bu alana çok katlı binaların inşa edilmesinin sakıncalı olduğu bilgilerine yer verilmiştir. Açıklamalarda ayrıca, bu alanın Ankara’nın önemli ekosistem birimi olan yeşil aksı hava koridoru olduğu, yapılması planlanan çok katlı yapılaşmanın AKM’den AOÇ’ye uzanan soluk borusunu tıkayacağı, kentin nefesini keseceği belirtilmiştir." dedi.


Nazlıaka, EGO arsası ile...