13 / 05 / 2024

Aylin Uzun

Aylin Uzun

Eren Art Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 19 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Üsküdar'da, Cuma Kaya, Aylin Uzun ortaklığında kuruldu.

Sinop’ta uzun süredir kullanılmayan tarihi ev tehlike saçıyor!

Sinop’ta uzun süredir kullanılmayan tarihi ev tehlike saçıyor. Kaleyazısı Mahallesi Öztürk Sokak’ta uzun süredir kullanılmayan tarihi evin çatısından kopan tahtalar ve yerinden oynayan tuğlaları mahalle sakinlerinin korkulu rüyası haline geldi.

Konut kredisi borcu İsveç'e uzun vadede ciddi zararlar verebilir!

Merkez Bankası (Riksbank) Başkanı Stefan Ingves, ülkede yaşanan yoğun konut borcu sıkıntısının ülke ekonomisinin gidişatına uzun vadede ciddi zararlar verebileceği konusunda uyarılarda bulundu.

TOKİ ilk kez konut alacaklar için uzun vadeli projeler üretecek!

Konut fiyatlarındaki hızlı artış vatandaşların gayrimenkule olan ilgisini frenlerken, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ilk kez konut sahibi olacaklar için şehrin içinde, sosyal odaklı ve uzun vadeli projeler üretmek için atağa geçti.

Sakarya Uzunçarşı ihaleye çıkıyor!

Uzunçarşı Yenileme Projesi’nde gelinen son aşama ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni bir sürece girildiğini açıkladı. Toçoğlu, “Kısa süre içerisinde Uzunçarşı’nın yapım ihalesine çıkıyoruz” dedi.

Sakarya Uzunçarşı projesinde kamulaştırma bedelleri ödeniyor!

Sakarya Uzunçarşı Yenileme Projesi’nde gelinen son aşamayı açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bölgede ticaret yapmakta olan bir kısım esnafımıza kamulaştırma bedelleri ödenmeye başladı.

Mehmet Muaz Uzun Sivas'taki kentsel dönüşümü anlattı!

Esentepe, Alibaba, Eski Sebze Hali ve Eski Sanayi kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, konu hakkında açıklama yaptı.

İşte dünyanın en uzun köprü ve viyadükleri!

Köprüler altyapı projelerinin önemli bir parçası olmakla özellikle coğrafi koşulların ulaşımı engellediği ülkelerde hayati açıdan öneme sahipler. İşte dünyanın en uzun köprü ve viyadükleri..

Kocaeli Uzunçiftlik'e 3,7 kilometrelik altyapı yatırımı!

İSU Genel Müdürlüğü, Kartepe ilçesine bağlı Uzunçiftlik Konak, Emekevler ve Çamlık mahallelerini sağlıklı altyapıya kavuşturmak için 3,7 km uzunluğunda yağmursuyu ve kanalizasyon hattı ile dere ıslahı gerçekleştirecek projeye başladı.

Edirne Uzun Köprü UNESCO aday listesine alındı!

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde bulunan dünyanın en uzun taş köprüsü, Dünya Kültür Mirası (UNESCO) geçici aday listesine alındı. Köprünün UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ne alınması için Edirne Valiliği hazırlık yaptı.

Edirne Uzun Köprü, UNESCO listesine girdi!

Uzunköprü ilçesindeki, " dünyanın en uzun taş köprüsü " olarak bilinen Uzun Köprü, UNESCO Dünya Kültür Mirası Geçici Listesi'ne alındı.

Uzun Köprü'nün UNESCO görüşmeleri Temmuz'da!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne’nin Uzunköprü ilçesiyle aynı adı taşıyan tarihi taş köprü 'Uzun Köprü'nün, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ne girmek için aday olacağını söyledi.

Mevlana Kavşağı Türkiye’nin en uzun ardgerme kavşağı olacak!

Antalya'da yapımı hızla süren Mevlana Kavşağı, iki ayak arası 55 metre olma özelliği ile Türkiye'de bir ilk. Estetik bir görünüme sahip olacak bu kavşak Türkiye’nin en uzun ardgerme kavşağı unvanını alacak.

Kiracı tahliye davası uzun sürer mi?

Kiralayanın bazı haklı gerekçelerinin olması halinde kiracısına tahliye davası açabiliyor. Bu haklı gerekçeler Borçlar Kanunu'nda açıklanıyor. Peki, kiracı tahliye davası uzun sürer mi?

Aylin Uzun Haberi

Aylin Uzun

Eren Art Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 19 Şubat 2015'te, Cuma Kaya, Aylin Uzun ortaklığında kuruldu.


Eren Art Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak kentsel dönüşüm ile ilgili inşaatlar ve müstakil konut, iş hanları,fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...