05 / 05 / 2024

aynı anda 5 bin kişini ibadet edebileceği alan nerede

aynı anda 5 bin kişini ibadet edebileceği alan nerede

Başakeşhir Yeni Merkez projesi "3. Köprü yolu bağlantı kavşağı nerede?" sloganıyla tanıtılıyor. Yapılan hesaplamalarla yeni merkezden yola çıkan bir araç Anadolu Yakası’na sadece 15 dakika’da ulaşabilecek.

Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür uyardı: Adalar ve Kumburgaz fayı aynı anda kırılırsa, İstanbul depremi 7.5 olur!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Görür, 2 fay hattına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira tespit ve tahliye davası aynı anda açılabilir mi?

Ev sahipleri ve kiracılar arasında hem kira artışına hem de tahliyelere ilişkin anlaşmazlıklar her geçen gün artarken pek çok kişi de kira tespit ve tahliye davasının aynı anda açılıp açılamayacağını merak ediyor. İşte merak edilen o sorunun yanıtı....

Emekliye 10.000 TL'lik ikramiye müjdesi! 17 milyon SSK ve Bağkur emeklisine aynı anda ödeme yapılacak

Türkiye, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılını büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanırken emeklilere özel bir sürpriz de gündeme geldi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle emeklilere 5 bin ya da 10 bin lira arasında bir ikramiye dağıtılması düşünülüyor. Peki emekliye ikramiye yatacak mı?

Aynı anda üç yemek pişirme özelliğinin bulunduğu Profilo FRMA425B ankastre fırının fiyatı açıklandı!

Profilo, aynı anda üç tepsi yemeği tatları birbirine karışmadan pişirme özelliğinin bulunduğu FRMA425B ankastre fırını satışa çıkardı. Ürün için makul bir fiyat belirleyen Profilo, aynı zamanda ürünün teknik özelliklerini ve tüm detaylarını da paylaştı.

5 bin TL’ye kadar varan aidat sorununa kökten çözüm geliyor! TBMM’de kabul edildi!

Yedinci yargı paketi mecliste kabul edildi. Bundan sonra ev sahibi ve kiracı arasındaki anlaşmazlıklara ara bulucu bakacak. Aynı zamanda, 5 bin TL’ye kadar varan aidat sorununun çözümü de ara bulucunun önüne gelecek.

Yetim ve dul maaşı aynı anda alınır mı? Dul ve yetim aylığı kimlere bağlanır?

Yetim ve dul maaşları başta olmak üzere vatandaşlar aynı anda kaç maaş alabileceklerini merak ediyorlar. İşte bu durumda araştırılan sorular ve onların yanıtları!

EYT’lilerin maaşlarına zam ve tam 3 ödeme müjdesi! Müjdeler ardı ardına verildi! Hemen bakın!

EYT’den emekli olacak yaklaşık 2,5 milyon vatandaş 3 ödemeyi aynı anda alacak ve milli gelir zammı maaşına yansıyacak. İşte EYT’ye ilişkin merak edilen detaylar...

Royal mutfaktan bir yenilik 5 gözlü ocak artık mutfaklarınızda! 26 Ocak 2023 fiyat listesi

Aynı anda 5 gözde birden yemek pişirme özelliğine sahip ocaklar Royal mutfakta hizmetinizde.

Dolarlarımızı bozduralım mı? Aynı anda peş peşe farklı rakam geldi! Rakamları görenlerin beyni yanacak!

Dolar kurundaki hızlı yükseliş devam ediyor. Yükselişi gören yatırımcılar ''dolarlarımızı bozduralım mı?'' sorusunua yanut arıyor. Ekonomistlerden aynı anda peş peşe farklı rakam geldi.  Rakamları görenlerin beyni yanacak!

Doların geleceği en dip ve en yüksek rakam aynı anda verildi! Görenlerin aklı çıkacak! Dolar tam olarak bu kadar olacak!

Dolar/TL kuru hafta sonunun ilk gününde de yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından takip edilmeye devam ediyor. Milyonlarca kişi doların ne kadar olacağını araştırırken ekonomistlerden doları geleceği en dip ve en yüksek rakam aynı anda verildi! Görenlerin aklı çıkacak!

İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi’nin temeli atıldı! Ankara’ya 18 bin 300 yeni konut daha

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, "İlk Evim, İlk İş Yerim Projemiz kapsamında 17 ilde aynı anda tam 5 bin 615 yuvamızın temellerini atmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı. İşte detaylar…

Sosyal konut projesinde son dakika! 25 Ekim'de 17 ilde aynı anda temel atılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “25 Ekim'de Cumhurbaşkanımızın şerefiyle 17 ilde 5 bin konutun temelini büyük bir heyecanla atacaklarını duyurdu.

25 Ekim'de aynı anda 5 bin sosyal konutun temeli atılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 25 Ekim'de aynı anda 5 bin sosyal konutun temeli atılacağını söyledi. İşte detaylar...

aynı anda 5 bin kişini ibadet edebileceği alan nerede Haberi

aynı anda 5 bin kişini ibadet edebileceği alan nerede

"3. Köprü yolu bağlantı kavşağı nerede?" sloganıyla tanıtılan Başakşehir Yeni Merkez projesi adı altında Başakşehir'de kurulan yeni kent meydanı yeni yollarla mesafe kavramını değiştirecek.


3. Köprü ve otoban projesinin bağlantı güzergahı üzerinde bulunan Başakşehir Yeni Merkez projelerin tamamlanmasıyla İstanbul’un dört bir yanına ulaşmak sadece dakikalar alacak. Başakşehir’in yeni merkezinden yola çıkan bir araç Anadolu Yakası’na sadece 15 dakika’da ulaşabilecek.


Başakşehir Yeni Merkez, bağlantı yollarının da devreye girmesiyle İstanbul’un ulaşımı en rahat noktası haline gelecek. Meydana araçlarıyla gelmek isteyenler için binlerce araçlık otopark meydanı inşa edilecek.


Web: http://basaksehiryenimerkez.org

Esra Nur...