21 / 05 / 2024

Aynur Kırdük Concept Desıgn İç Mimarlık iletişim

Aynur Kırdük Concept Desıgn İç Mimarlık iletişim

Aynur Kırdük Concept Desıgn İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Aynur Kırdük tarafından kuruldu.

Yaren Hafriyat İnşaat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaren Hafriyat İnşaat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Aynur Köprülü tarafından kuruldu.

Aynur Kırdük Concept Desıgn İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aynur Kırdük Concept Desıgn İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Aynur Kırdük tarafından kuruldu.

Trump Alışveriş Merkezi aylık ziyaretçi sayısını yüzde 70 arttırdı!

Trump Alışveriş Merkezi mağaza karmasına katılan yeni markalar, 25 markanın yer aldığı sosyal yaşam merkezi Trump Cadde, özel kampanyalar ve düzenlenen etkinliklerle birlikte aylık ziyaretçi sayısını son bir yılda yüzde 70 artırdı.

A-T Bank kârını yüzde 81.5 artırdı!

A&T Bank, 2014'ün üçüncü çeyreğinin sonunda toplam aktiflerini bir önceki yılsonuna göre yüzde 5.3 oranında artırarak 3.5 milyar TL düzeyine yükseltti. Bankanın net dönem kârı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 81.5 oranında artırdı

Cardin Concept, Kıbrıs’taki ikinci mağazasını hizmete açtı!

Mobilya markası Cardin Concept, Kıbrıs’taki ikinci mağazasını hizmete açtı. Cardin Concept Yönetim Kurulu Üyesi Murat Teker “1-2 ay içinde bir mağaza da Filistin’de açacağız” dedi.

TAV, kârını yüzde 52 artırdı!

TAV, kârını yüzde 52 artırdı. Havalimanı işletmeciliği alanında Türkiye’nin dünyadaki lider markası TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı M. Sani Şener yılın 3. çeyreğinin TAV açısından verimli geçtiğini söyledi.

Park Mavera projesi satış rekoru kırdı!

Başakşehir'de projeler üreten Makro İnşaat ve Akyapı, gayrimenkul piyasasında ender rastlanan bir rekora imza attı. İki şirket, lansmanını kasım ayında yapmayı planladığı Park Mavera projesinin ön talep ve satış sürecinde rekor kırdı...

Emlak Konut GYO 2014 yılı satış rekorunu kırdı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Ekim ayında gerçekleşen bin 333 adetlik satışıyla 2014 yılının satış rekorunu kırdı. İstanbul'da Kartal Yakacık ve Bahçelievler Yenibosna'daki Emlak Konut GYO arsaları ihaleye çıkarıldı.

Nihat Zeybekci: TTİP anlaşmasında yoksak Gümrük Birliği sürdürülemez!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yaptığı açıklamada, Gümrük Birliği ve ABD ile AB arasında sürdürülen TTİP görüşmelerine ilişkin Türkiye'nin TTİP anlaşmasının içinde yer almaması halinde Gümrük Birliği anlaşmasının sürdürülemez hale geleceğini ifade etti.

Saime Karaaslan yaşadığı mahalleye köprü yaptırdı!

Erzurum 'un Uzundere ilçesinde yaşayan hayırsever Saime Karaaslan 'ın (84), eşinin vasiyeti üzerine 250 bin lira bağışta bulunarak, yaşadığı mahalleye yaptırdığı köprü, kullanıma açıldı.

İspanya turist sayısında rekor kırdı!

İspanya, geçen yaz turist sayısında rekor kırdı Dünya Turizm Örgütü'nün rakamlarına göre, Fransa (89 milyon) ve ABD'nin ardından dünyanın en çok turist alan ülkesi İspanya'ya geçen yaz 31 milyon turist geldi.

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Yaşayan bir mahalleye dönüşen Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor.Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor.

Adana'daki orman yangınında 2 dönüm ormanlık alan zarar gördü!

Adana'daki orman yangınında 2 dönüm ormanlık alan zarar gördü. Durmuşlu Mahallesi Baraj mevkisindeki kızılçam ağaçların oluşturduğu ormanlık alanda henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangına, ekipler sabaha kadar müdahale etti.

Aynur Kırdük Concept Desıgn İç Mimarlık iletişim Haberi

Aynur Kırdük Concept Desıgn İç Mimarlık iletişim

Aynur Kırdük Concept Desıgn İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Aynur Kırdük tarafından kuruldu.

Aynur Kırdük Concept Desıgn İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1 Her türlü mimarlık , iç mimarlık ve mühendistlik hizmetleri vermek,şehir ve imar planları projeleri hazırlamak,uygulamalarını ve danışmanlığını yapmak. 2 Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapma ve tadilat işleri yapmak. 3 Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler,köprü,otopark , park...