03 / 05 / 2024

Aynur Özaydın

Aynur Özaydın

C1 Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aynur Özaydın tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Haziran'da Beyoğlu, Sütlüce Mahallesi, Karaağaç Caddesi'nde kuruldu.

Rog Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Rog Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Orçun Gözaydın tarafından kuruldu.

Aynur Teknik Enerji Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Aynur Teknik Enerji Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alı Kara Omar Kara tarafından kuruldu.

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Garip Gözaydın tarafından kuruldu.

Ims Elektronik Sistemler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ims Elektronik Sistemler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Özaydın tarafından kuruldu.

Axa Plastik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axa Plastik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Aynur Göçün ve Nurcihan Tütüncü tarafından kuruldu.

Gaziantep Üniversitesi'ndeki dükkanların tahliye kararına tepki!

Gaziantep Üniversitesi'nin ana kampüsü içerisinde yer alan ve yaklaşık 6 seneden beri hizmet sunan Çarşı'daki 50'ye yakın işletme sahibine Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın tarafından Çarşı için başka planlama yapılacağı nedeniyle tahliye tebligatı yollandı.

Aynur Kırdük Concept Desıgn İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aynur Kırdük Concept Desıgn İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Aynur Kırdük tarafından kuruldu.

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 480 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Ayşegül Özgür Çiçek, Tayfun Yalçınkaya ve Necati Özaydın ortaklığında kuruldu.

Ahg İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahg İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 320 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Ayşegük Özgür Çiçek, Necati Özaydın ve Tayfun Yalçınkaya ortaklığında kuruldu.

Özsef Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özsef Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Özaydın ve Ramazan Özaydın ortaklığında kuruldu.

Özaydınlar Hafriyat İnşaat Asfalt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaydınlar Hafriyat İnşaat Asfalt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Akpınar tarafından kuruldu. 

As Atlas Konaklama Gıda Ve İnşaat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Atlas Konaklama Gıda Ve İnşaat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Özaydın tarafından kuruldu. 

Aynur Aydan Girne'den ev aldı!

Soğuk havayı ve kışı sevmediği için, Kıbrıs'a  taşındığını vurgulayan Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Aynur Aydan , Girne'den 2 oda 1 salon daire aldı.

Aynur Özaydın Haberi

Aynur Özaydın

C1 Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aynur Özaydın tarafından 100 bin TL'lik sermaye 17 Haziran'da kuruldu. 


C1 Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: A-    Şirket, yurt içinde yurt dışında konut, villa, köşk, toplu konut, kooperatif binaları, toplu konutlar, prefabrik yapılar, fabrika, liman, okul, yol, köprü, hastane, otel, motel, turistik tesisler, tatil köyleri, spor tesisleri, kültür ve sanat merkezleri, otopark ve garajlar, iş merkezleri, çarşılar, ticaret merkezleri, park ve bahçe düzenlemeleri, yüzme tesisleri, sportif tesisler, depolama alanları, antreporlar gibi bir cümle binaların inşaat işlerini projelendirir, kontrollük hizmeti verir, inşa eder, yaptırır, taahhütlerinde bulunur. Şirket, devletin, iktisadi teşebbüslerin, kamunun, tüzel ve özel kişilerin açtığı her türlü bina, fabrika tesis, yol,...