17 / 05 / 2024

AYR Gayrimenkul adres

AYR Gayrimenkul adres

AYR Gayrimenkul ve Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 803 bin 479 TL sermaye bedeli ile Tolgahan Ayar ve Gülnur Ayar tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Sosyal konut ve ticari gayrimenkul kiraları ayrıştırılsın önerisi!

AVM'ler son zamanlarda kira tartışmalarıyla gündemden düşmüyor. AYD Başkanı Hüseyin Altaş, sosyal konutlar ve ticari gayrimenkul kiralarının ayrıştırılması gerektiğinin altını çizdi.

Didem Yavaş, GSD Denizcilik Gayrimenkul'den ayrıldı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün Mali İşler Müdürü Didem Yavaş'ın görevinden ayrılması nedeniyle, yeni Yatırımcı İlişkileri Bölümü yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesinin takip eden 30 gün içinde atanmasına karar verildi. 

AYR Gayrimenkul ve Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

AYR Gayrimenkul ve Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 803 bin 479 TL sermaye bedeli ile Tolgahan Ayar ve Gülnur Ayar tarafından kuruldu.

Ali İlhan AK, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali İlhan AK görevinden ayrıldı...

Memet Tayran Demir, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'ndan ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili Memet Tayran Demir'in kendi isteğiyle Yönetim Kurulu Üyeliğinden ve Başkan Vekilliği görevinden ayrılma isteği onaylandı...

Bilkent Center'a Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ayrı ödül!

Bilkent Center, prestij ve mükemmelliğin simgesi “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” tarafından “European Property Awards 2019-2020” “Ticari Yenileme/Geliştirme” Ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde 2 ayrı dalda ödüle layık görüldü...

İhlas Gayrimenkul 23.4 milyon TL ayrılma hakkı ödemesi yaptı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme tarafından ayrılma hakkını kullanan toplam 20 milyon 326 bin 988,38 adet pay için 1,153 TL ayrılma hakkı fiyatından toplam 23 milyon 437 bin 17.60 TL tutarında ödeme yapıldı...

İhlas Gayrimenkul'den ayrılma hakkı kullanımı açıklaması!

İhlas Gayrimenkul ve İhlas İnşaat ile birleştirilmesi işlemi neticesinde, ayrılma hakkının uygulanmasına karar verildi. 

Şükrü Özleyen, Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Satış, Pazarlama ve Reklam Departmanı Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Şükrü Özleyen ayrıldı...

GSD Denizcilik Gayrimenkul'den ayrılma hakkı kullanımı açıklaması!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret, ayrılma hakkı kullanımı hakkında KAP'ta açıklama yaptı...

Zafer Yurtsever, Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Satış, Pazarlama ve Reklam Genel Müdür Yardımcısı Zafer Yurtsever 31 Ocak 2018 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı.

Ömer Murat, İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme'den ayrıldı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Murat görevinden ayrıldı. Murat'ın yerine ilk genel kurula kadar Bekir Eren atandı. 

AYR Gayrimenkul adres Haberi

AYR Gayrimenkul adres

AYR Gayrimenkul ve Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 803 bin 479 TL sermaye bedeli ile Tolgahan Ayar ve Gülnur Ayar tarafından kuruldu.


AYR Gayrimenkul ve Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi konusu:
1.Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak ve 9.3.2020 tarihinde tescil edilen anasözleşmede yazılı olan diğer işler,

Adres: Bağlar Mh. 5. Sk. No:8/11...