08 / 07 / 2024

Ayşan İnşaat iletişim

Ayşan İnşaat iletişim

Ayşan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdulbari Seçkin tarafından kuruldu.

Massdot Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Massdot Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Şencan tarafından kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Ay 30 İnşaat Elektrik Bilişim Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Ay 30 İnşaat Elektrik Bilişim Lojistik Limited Şirketi Şişli'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Öztürk tarafından kuruldu.

Ayşan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayşan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdulbari Seçkin tarafından kuruldu.

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Anş İnşaat Nakliyat Doğal Gaz Hafriyat Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anş İnşaat Nakliyat Doğal Gaz Hafriyat Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şehmus Çavuşoğlu tarafından kuruldu.

Doğan İnşaat Asfalt ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Tuzla şubesi açıldı!

Doğan İnşaat Asfalt ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Tuzla şubesi bugün Tuzla'da 50 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Kabuklar İnşaat Bilişim Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Kabuklar İnşaat Bilişim Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Kabul tarafından kuruldu. 

Berşan İnşaat Mobilya Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berşan İnşaat Mobilya Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün  Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinem Uğraşkan tarafından kuruldu. 

Akçay Yapı İnşaat Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçay Yapı İnşaat Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Akçay tarafından kuruldu. 

Ayşan İnşaat iletişim Haberi

Ayşan İnşaat iletişim

Ayşan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdulbari Seçkin tarafından kuruldu.

Ayşan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.) Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak,...