14 / 05 / 2024

Ayşe Kocabaşa

Ayşe Kocabaşa

Neta Uluslararası Taşımacılık Denizcilik ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi, Sadık Kocabaşa, Ayşe Kocabaşa ve Mehmet Kocabaşa Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Çiftçiler hemen bakın! Şubat ayı mazot gübre desteği il il yattı mı? Şimdi peş peşe gelen açıklamalara bakın!

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan nakdi mazot ve gübre desteği ile kırsal kalkınma desteklerine ilişkin açıklama yapıldı. Çiftçiler hemen bakın! Şubat ayı mazot gübre desteği il il yattı mı? Şimdi peş peşe gelen açıklamalara bakın!

Audi’nin elektrikli modeli e-tron’a yeni yıl öncesi 121 bin TL zam! İşte Audi e-tron 26 Aralık 2022 fiyat listesi...

Alman otomotiv devi Audi’nin 2018 yılından bu yana ürettiği üst orta sınıf elektrikli lüks crossover SUV modeli E-tron'nun Aralık ayı fiyat listesi açıklandı. Aracın fiyatının bu ay da zamlandığı görüldü.. İşte Audi E-tron'nun 26 Aralık 2022 fiyat listesi...

Migros'ta yetişen alıyor! Peynir ve çay çeşitlerine yüzde 30'a varan indirim! 2 Aralık 2022 fiyat listesi

Migros Market indirimli ürünlerin fiyatını açıkladı. Bu kapsamda peynir ve çay çeşitleri yüzde 30'a varan indirimlerle satışa sunuldu. Peki Migros'ta hangi peynir ve çay ürünleri indirime girdi? İşte 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

Mercedes E-Serisi Ağustos ayı fiyatları belli oldu! Mercedes E serisi ne kadar? İşte 18 Ağustos 2022 fiyat listesi

Türkiye'de büyük bir alıcı kitlesi bulunan otomobil markası Mercedes'in E Serisi Ağustos 2022 fiyat listesi yayımlandı. Peki en uygun Mercedes E Serisi ne kadar oldu? İşte 18 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Ayşe Selen Kocabaş kimdir?

Akiş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Selen Kocabaş kimdir? Ayşe Selen Kocabaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayşe Selen Kocabaş'ın biyografisi....

Ayşe Boyner ilk mağazasını açtı!

Türkiye’nin perakende devleri arasında bulunan Boyner’in üçüncü nesil temsilcilerinden biri olan Ayşe Boyner, ailesinin izinden giderek kendi markasını oluşturdu ve ilk mağazasını hizmete açtı.

Ayşe Boyner Faraway’in ilk mağazasını açtı!

Boyner’in üçüncü nesil temsilcilerinden Ayşe Boyner, ailesinin izinden giderek kendi markası olan Faraway’in ilk mağazasını açtı...

Arnavutköy’e yeni açık hava tiyatrosu müjdesi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada “Arnavutköy’e yeni açık hava tiyatrosu yapacağız” dedi.

Mimar Ayşe Ayberk Batman kabri başında anılacak!

Mimar Ayşe Ayberk Batman için anma töreni düzenlenecek. Batman'ın ailesi ve sevenleri anma töreni için ailesi bir mesaj yayınladı.

Hadise Ayşe Sultan Korusu’ndan ev alacak!

Geçtiğimiz yıllarda evine girmeye çalışan sapık yüzünden şok geçiren Hadise, korunaklı olan Bebek’teki Ayşe Sultan Korusu’na taşındı. Bebek’teki Ayşe Sultan Korusu’na taşınan Hadise, 10 milyon liralık daire için kesenin ağzını açtı.

Kayaşehir Millet Bahçesi bir ay içinde açılacak!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, vatandaşın yüzünü güldürecek Millet Bahçesi projesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla bir ay içinde açılacağını duyurdu..

İşletmeci Ayşe Kucuroğlu milyonluk evi harabeye çevirdi!

İşletmeci Ayşe Kucuroğlu, Nilgün Keçili'nin Bebek'teki dairesinin aylık 10 bin liralık kirasını aylarca ödemeyince evden zorla çıkartıldı.

ABD'de ikinci el konut satışları Mart ayında beklentiyi aştı!

ABD’de ikinci el konut satışları, Nisan ayında aylık yüzde 1,1 artarak beklentiyi geride bıraktı. ABD'de ikinci el konut satışları Mart ayında beklentiyi aştı.

Ayşe Kocabaşa Haberi

Ayşe Kocabaşa

Neta Uluslararası Taşımacılık Denizcilik ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi, Sadık Kocabaşa, Ayşe Kocabaşa,  Mehmet Kocabaşa Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 4 Haziran'da kuruldu. 


Neta Uluslararası Taşımacılık Denizcilik ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi iş konusu; Kendine ait veya kiralanan gayrimenkullerin kiraya verilmesi veya leasingi (kendine ait binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler, vb.) 


Neta Uluslararası Taşımacılık Denizcilik ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi adres: Şişli, Merkez Mahallesi, Hasat Sokak,...