21 / 05 / 2024

Ayşe Süeda Yasaman Demir

Ayşe Süeda Yasaman Demir

Canto 21 İç Mimari ve Tasarım Limited Şirketi, Ayşe Süeda Yasaman Demir ve Aylin Gürkaynak ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile Beşiktaş Kuruçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Ev sahibiyle mahkemelik olan Ayşe Hatun Önal hakkında mahkemeden tahliye kararı! 

Türkiye eski güzeli ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal 11 senedir kiracısı olduğu evin sahibi tarafından mahkemelik oldu. Mahkemenin boşaltma kararı olmasına rağmen evden çıkmayan  Önal hakkında mahkeme, kira akdinin fesh edilerek ikametinden tahliye edilmesine hükmetti.

Deprem gerçeği unutuldu! İBB’ye yapılan 122 bin başvuru 6 ay sonra sıfıra düştü!

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden sonra İstanbullular büyük korku yaşamış, olası Marmara depremi için de harekete geçmişti. Verilen detaylara göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz hızlı tarama testlerine günde yapılan 122 bin başvuru 6 ay sonra sıfıra düştü...

Gül Ayşe Çolak nerelerde çalıştı? Hangi görevleri yürüttü?

Arena Finans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gül Ayşe Çolak, iş hayatına ne zaman adım attı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Gül Ayşe Çolak ile ilgili merak edilenler...

ÇEDBİK B.E.S.T Tanıtım Semineri 21 Ocak'ta!

 Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ÇEDBİK B.E.S.T Tanıtım Semineri 21 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

C E S 2071 İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

C E S 2071 İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Şuayip Yalçın tarafından kuruldu.

Rize Çay Çarşısı projesinin alanında usulsüzlük iddiası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Çayımızın sembolü” diye anlattığı, “Rize Çay Çarşısı” projesinin alan tahsisinde usulsüzlükler yapıldığı iddia edildi.

Çimtaş'ın acı günü! Ayşe Cici vefat etti!

Çimtaş Genel Müdür Yardımcısı Cafer Cici'nin annesi Ayşe Cici vefat etti. Çimtaş ve ENKA taziye ilanı yayınladı.

Rize'de yapılan Çay Çarşısı Kıyı Kanunu'na aykırı çıktı!

Rize Ticaret Borsası tarafından dolgu sahasına yapılan Çay Çarşısının Kıyı Kanunu'na aykırı olduğu Sayıştay raporuyla belirlendi. 

Ayşe Sunay Gürsu, Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olan Ayşe Sunay Gürsu, görevinden istifa etti.

Ayşe Sunay Gürsu kimdir?

Kuyumcukent Gayrimenkul Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Ayşe Sunay Gürsu kimdir? Ayşe Sunay Gürsu, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayşe Sunay Gürsu'nun biyografisi...

Ayşe Boyner ilk mağazasını açtı!

Türkiye’nin perakende devleri arasında bulunan Boyner’in üçüncü nesil temsilcilerinden biri olan Ayşe Boyner, ailesinin izinden giderek kendi markasını oluşturdu ve ilk mağazasını hizmete açtı.

Ayşe Boyner Faraway’in ilk mağazasını açtı!

Boyner’in üçüncü nesil temsilcilerinden Ayşe Boyner, ailesinin izinden giderek kendi markası olan Faraway’in ilk mağazasını açtı...

Çatalca Belediyesi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2020 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 2. Birleşimi Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Başkanlığında gerçekleştirildi. Dün saat 10:30'da Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda yapılan toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Ayşe Süeda Yasaman Demir Haberi

Ayşe Süeda Yasaman Demir

Canto 21 İç Mimari ve Tasarım Limited Şirketi, Ayşe Süeda Yasaman Demir ve Aylin Gürkaynak ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile Beşiktaş'ta kuruldu.


Canto 21 İç Mimari ve Tasarım Limited Şirket iş konusu; 1. Mimarlık, İç mimarlık, mobilya tasarımı, aydınlatma tasarımı, ev aksesuarları tasarımı, sanat (resim, heykel, enstalasyon) inşaat işleri, restorasyon, gayrimenkul alım-satımı, peyzaj tasarımını yapmak. 2. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu her türlü resmi ve özel yapı tasarımlarını yapmak, mimari, şehircilik, restorasyon, iç mimari, akustik, elektro akustik, dekorasyon, inşaat ve mühendislik projeleri yapmak, yaptırmak, uygulama, taslak, peyzaj, dekorasyon, restorasyon, röleve projelerinin çizimini yapmak, şehir, parselasyon, ıslah- imar planları hazırlamak, metraj işlerini yapmak ve uygulama sorumluluğunu...