16 / 05 / 2024

Ayşen Gruda haydarpaşa garı yorumu

Ayşen Gruda haydarpaşa garı yorumu

Kadıköy Belediyesi’nin Haydarpaşa Gar istasyonu peronlarında düzenlediği Kitap Günleri’nde Pulbiber dergisinin söyleşisinde konuşan oyuncu Ayşen Gruda Haydarpaşa Garı’nın özelleştirilmesinin büyük hata olduğunu söyledi.

Mayıs ayı en ucuz Huawei telefonları belli oldu! İşte 2023 Mayıs Huawei modelleri ve fiyatları!

Huawei’den güzel haber. 2023 mayıs ayı en ucuz Huawei telefonları açıklandı. İşte modeller ve özellikler!

Geçen ay zamlanmayan Renault Kadjar'a kasım zammı! 12 Kasım 2022 fiyat listesi...

Geçen ay zamlanmayan Renault Kadjar'a kasım zammı uygulandı. Peki, Renault Kadjar 100 KM'de ne kadar yakar? Renault Kadjar fiyatları ne kadar? İşte 12 Kasım 2022 Renault Kadjar fiyat listesi...

Euro, 2022'nin rekorunu kırdı! 6 ay sonra 17 lirayı aştı!

Bugünün en düşük seviyesi 16,8034 olan Euro/TL’de, 2022'nin yeni rekoru 17,0409 olarak kaydedildi. Euro, 6 ay sonra 17 lirayı aştı...

Haydarpaşa ihalesinin sonucu iki hafta sonraya kaldı!

Haydarpaşa ve Sirkeci gar sahalarındaki bazı alanların kiralanması amacıyla açılan ihale başladı. İhalede en sona İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Hezarfen Havacılık kaldı. İhale komisyonu tarafların 15 gün içerisinde pazarlığa çağrılacağını söyledi.

Kadıköy Haydarpaşa Köprüsü'nde son iki ay!

Geçtiğimiz günlerde yıkılan Haydarpaşa Köprüsü’nde yenileme çalışmaları tamamlanıyor. Köprünün Mart ayının başında açılması planlanıyor.

Haydarpaşa Garı'ndaki restorasyonun ilk etabı ay sonunda tamam!

İstanbul’un simge yapıları arasında yer alan 110 yıllık Haydarpaşa Garı’nda restorasyon devam ediyor. 2010 yılında çıkan yangında çatı ve kulelerinde hasar oluşan garın dış yüzeyi Bilecik Osmaneli’nden getirilen açık nefti renkli taşlarla süsleniyor

Haydarpaşa Garı ne durumda?

Restorasyon çalışmaları başlayan Haydarpaşa Garı'nda hummalı bir çalışma devam ediyor. 109 yıl sonra başlayan büyük yenilemenin asıl nedeni, geçen sene garın çatısında meydana gelen yangın...

Ayşen Gruda: Haydarpaşa Garı’nın özelleştirilmesi büyük hata!

Kadıköy Belediyesi’nin Haydarpaşa Gar istasyonu peronlarında düzenlediği Kitap Günleri’nde Pulbiber dergisinin söyleşisinde konuşan oyuncu Ayşen Gruda Haydarpaşa Garı’nın özelleştirilmesinin büyük hata olduğunu söyledi.

Ayşen Zamanpur'dan Eyüp Fabeks Radisson Otel açıklaması!

Silk&Cashmere CEO'su Ayşen Zamanpur, Kemerburgaz'daki arazilerinde önce konut yapmayı düşündüklerini ama değişen ihtiyaçlar çerçevesinde projeyi değiştirerek, otel yatırımı olarak ilerlettiklerini söyledi.

Haydarpaşa Garı, Hızlı Tren’in ilk istasyonu olacak!

Haydarpaşa Gar, Kadıköy Meydanı ve Çevresi Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı’na, peron alanlarıyla ilgili yapılan itirazı görüşen İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi, planların revize edilmesine karar verdi.

Büyükada'da Kartal Hastanesi ek binası 1 ay içinde hizmete açılacak!

Adalar'da yıllardır yaşanan sağlık sorunu sona eriyor. Büyükada'da vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamakta yetersiz kalan devlet hastanesinin yerine inşa edilen Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binası bir ay içinde hizmete açılacak.

Haydarpaşa Garı otel mi oluyor?

Anadolu'nun İstanbul'a açılan kapısı olan Haydarpaşa Garı 2013 yılından beri kaderine terk edilmiş, adeta çürümeye mahkum olmuş durumda "ne olacağım" der gibi bekliyor.

2005 yılında Haydarpaşa'ya yapılması planlanan proje!

2005 yılında Haydarpaşa Garı ve çevresindeki, Haydarpaşa Kampüsü'nü de içine alan, bin dönümlük alana yapılması planlanan 5.1 milyar dolarlık Haydarpaşa Projesi, 7 lale şeklindeki gökdelen ve az katlı yapılardan oluşacakmış.

Ayşen Gruda haydarpaşa garı yorumu Haberi

Ayşen Gruda haydarpaşa garı yorumu

Kadıköy Belediyesi’nin Haydarpaşa Gar istasyonu peronlarında düzenlediği Kitap Günleri’nde Pulbiber dergisinin “Pulbiberle Yaşama Dair” söyleşisinde konuşan oyuncu Ayşen Gruda Haydarpaşa Garı’nın özelleştirilmesinin büyük hata olduğunu söyledi. 


“Haydarpaşa Garı yandığı zaman çok üzüldüm” diyen Ayşen Gruda, babası demiryollarında makinist olduğu için çocukluğunun büyük bir kısmını Sirkeci ve Haydarpaşa Garı’nda geçirdiğini ifade etti. “Ben aslında bugün evime geldim” diyen Gruda, “Ben buralarda büyüdüm bu yüzden Haydarpaşa Garı’nın benim hayatımda ayrı bir yeri var. Burası şehircilik anlayışına göre düzenlenen bir gar. İnsanlar trenlerle buraya gelir vapurla karşıya geçerdi. Bundan sonra da ulaşım için kullanılmalı. Buraya otel yapmak istiyorlarmış büyük akılsızlık” diye konuştu. 


'EVLATLAR UNUTULMAZ'

Tarihi Haydarpaşa Garı’nda okurlarıyla buluşmanın başka bir keyif olduğunu dile getiren Gruda, “Mayıs ve haziran aylarını bir diriliş ve yenilenme dönemi...