06 / 05 / 2024

aysen kömürcü

aysen kömürcü

Çevre mevzuatından kaynaklanan sorunlara çözüm bulmak amacıyla ilgili tarafların aynı platformda buluşmasını sağlamak üzere teşkil edilen İstanbul Sanayi Odası Çevre İhtisas Kurulu toplantısı gerçekleştirildi...

Marvent Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat Kömürcülük Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marvent Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat Kömürcülük Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  500  bin TL sermaye bedeli  ile  Mervan Gök tarafından kuruldu.

İpek Açar Kömürcü ve Beste Açar arasındaki köşk krizi büyüyor!

Geçtiğimiz günlerde eşiyle Kayahan'n Gömeç’teki Gönül Köşkü adlı villasına tatil yapmaya giden İpek Açar Kömürcü, Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın tepkisiyle karşılaşmıştı. Beste Açar konuyla ilgili hukuki işlem başlatacağını dile getirdi. 

Vega Hereko Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kömürcüoda Şubesi açıldı!

Vega Hereko Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kömürcüoda Şubesi bugün Şile'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Göğen ve Osman Özenç ortaklığında açıldı.

Kömürcüler OSB'nin akıbeti belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Kömürcüler OSB yönetimi ile görüşme yaptık. Bu alanda artık kömürcülük faaliyetlerini müsaade etmeyecek adımlarımızı atıyoruz'' diye konuştu.

Keşan'da bina yıkımında 'tedbirsizlik' iddiası!

Keşan Büyük Cami Mahallesi Bakırcılar Sokak'ta bir binanın özel firma tarafından yaklaşık 1 ay boyunca gerçekleştiren yıkım çalışmalarında gerekli tedbirlerin alınmadığını iddia edildi.

Rize’de dere yatağındaki 7 katlı apartmana yıkım kararı!

Rize'nin Muradiye beldesinde, 2 Ağustos'ta meydana gelen sel ve heyelanda Kömürcüler köyünde gündeme gelen ve sahibinin 'İmar Barışı'ndan yararlanmak için başvuru yaptığı dere yatağına inşa edilen 7 katlı bina ile ilgili karar çıktı.

Birart Tasarım ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birart Tasarım ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Haluk Kömürcü ve Feridun Kömürcü ortaklığında kuruldu. 

İBB'den tehlikeli atık tesisi yapım işi ihalesi!

İBB, Şile - Kömürcüoba, Kemerburgaz - Odayeri ve Silivri - Seymen Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Alanlarında ihtiyaç duyulan tehlikeli atık tesisi yapım işi ihalesi düzenliyor..

ADM İnşaat Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Kömürcülük Sanayi Ticareti Anonim Şirketi kuruldu!

ADM İnşaat Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Kömürcülük Sanayi Ticareti Anonim Şirketi, Mustafa Altuncu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu.

Gebze Kömürcüler ihtisas OSB'nin doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı!

Yaklaşık 79 hektarlık bir alanda 22 parselden oluşan bölgede toplam 16 firmanın kömür eleme, depolama ve paketleme tesisleri bulunuyor. Geçen yıl yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.

Kömürcüler OSB, yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Kömürcüler OSB Başkanı Mehmet Yıldırım; Kömürcüler OSB olarak, şehrin görüntü kirliliği yaratan dağınık imajlı kısımlarını belirlediklerini ifade etti. Yıldırım, çevreci OSB olma yolunda da birtakım adımlar atıldığını belirtti.

Hasan Kıvırcık kimdir?

Mimar Hasan Kıvırcık, MTM Mimari Tasarım Merkezi'nin kurucusudur. Hasan Kıvırcık, Tarlabaşı 360 projesinin 9 mimarından biridir. Peki Hasan Kıvırcık kimdir? İşte Mimar Hasan Kıvırcık'ın biyografisi...

Talas'ta yıkılan kömürcü dükkanlarının yerine büyük bir park inşa edilecek!

Kayseri Talas Belediyesi, Bahçelievler Mahallesi'nde 23 bin metrekare alan içerisinde bulunan 11 adet kömürcü dükkanlarının yıkımını gerçekleştirerek, mahalledeki görüntü kirliliğini ortadan kaldırdı. Yıldırım, bu alana park inşa edeceklerini belirtti.

aysen kömürcü Haberi

aysen kömürcü


2013 yılı itibariyle; temiz üretim başta olmak üzere çevre teknolojileri konusunda araştırma ve geliştirme çalışmaları yürütmek, çevre mevzuatından kaynaklanan sorunlara çözüm bulmak amacıyla ilgili tarafların aynı platformda buluşmasını sağlamak üzere teşkil edilen “İstanbul Sanayi Odası Çevre İhtisas Kurulu”  14 Eylül 2015 tarihi saat 18:00’de Sanayi Odasında toplandı.


Toplantıya İstanbul İl Müdürlüğü adına İl Müdür Yardımcısı Aysen Kömürcü, Çevre İzin Şube Müdürü Hayriye Venedik ve Çevre Yönetimi ve Denetimi Şube Müdürü Ertan Yıldırım tarafından katılım sağlandı.


 Çevre İhtisas Kurulu üyelerinden gelen gündem önerilerinden;


 -Toprak Kirliliğinin Kontrolü ve Noktasal Kaynaklı Kirlenmiş Sahalara Dair Yönetmelik kapsamında yönetmelik Ek 2 Tablo 2’ de yer alan sektörlerde faaliyet gösteren tesislerin “Kirlenmiş Sahalar Bilgi Sistemi”ne giriş talepleri ile,


-Büyük Endüstriyel Kazaların Önlenmesi ve Etkilerinin Azaltılması Hakkında Yönetmelik ekinde yer...