29 / 07 / 2024

Ayşenur Alpkirişçi özgeçmiş

Ayşenur Alpkirişçi özgeçmiş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Üstyapı Projeler Müdürü Ayşenur Alpkirişçi kimdir? Ayşenur Alpkirişçi, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayşenur Alpkirişçi, ne zamandan beri Üstyapı Projeler Müdürü?

BofA'dan yeni altın tahmini! Altının 12 ay sonra geleceği seviye belli oldu!

Altın fiyatları bugün Merkez Bankası faiz kararı sonrası geri çekildi. Dev bankalar ons altın tahminlerini açıkladı. BofA 12 ay sonra altının geleceği seviyeyi açıkladı.

Ziraat Bankası Haziran 2024 emekli promosyonunda son dakika! Hesaplara ay sonuna kadar işte bu kadar yatırılacak!

Haziran ayının ortalarına yaklaştığımız şu günlerde Ziraat Bankası'nın emekli promosyonu da pek çok emekli tarafından merak ediliyor. Peki Ziraat Bankası Haziran 2024 için ne kadar emekli promosyonu veriyor?

Doların 4 ay sonra geleceği seviye belli oldu! Ekonomist Evren Devrim Zelyut açıkladı! Büyük patlamaya hazır olun!

Ekonomist Evren Devrim Zelyut, doların 4 ay sonra geleceği seviyeyi açıklayarak yatırımcıların büyük patlamaya hazıra olmaları konusunda uyardı. 

İş Bankası Mayıs 2024 emekli promosyon ne kadar? Emekli promosyonuna yeni zam geldi mi? Son dakika promosyon rakamları!

Pek çok emekli İş Bankası emekli promosyon rakamları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki İş Bankası emekli promosyon rakamı değişti mi? Emekli promosyonuna zam geldi mi? İşte son dakika emekli promosyon rakamları...

Dünyanın en zengin 10 kişi listesi güncellendi! Sıralama değişti mi?

ABD merkezli Forbes, dünyanın en zengin 10 insanı listesini güncellediği duyuruldu. Nisan ayında dünyanın en zengin insanı unvanını alan Bernard Arnault sırasını korurken, listeye ilk 10'da yer almayan Google'ın kurucularından Sergey Brin dahil olduğu açıklandı.

Doların 6 ay sonra geleceği rakam belli oldu! Öyle bir rakam açıklandı ki... Dolarını satan bin pişman olacak

Dolar/TL kuru yükseliyor. Yatırımcılar dolar ne kadar olacak? sorusunu merak ederken doların 6 ay sonra geleceği rakam belli oldu. Öyle bir rakam açıklandı ki... Dolarını satan bin pişman olacak...

Asgari ücrete ara zam var mı, temmuzda zam gelecek mi? 

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren ve vatandaşların gündeminde yer alan "asgari ücrete temmuz ayında ara zam gelir mi" sorusuna Merkez Bankası'nın hükümete gönderdiği açık mektupta yanıt bulunduğu kaydedildi.

Kıyıda köşede altını olanlar hemen baksın! Altın tahmini değişti! Altının 3 ve 6 ay sonra geleceği seviye netleşti

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırarken, Citigroup'tan yeni altın tahmini geldi. Tüm bildiklerinizi unutun, altının 3 ve 6 ay sonra geleceği seviye belli oldu.

Dolarda senaryo değişti! Selçuk Geçer dolar için 6 ay sonrasını işaret etti! Net rakamı verdi!

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününe yeni rekorla başladı. Dolar yükselmeye devam ederken, ekonomist Selçuk Geçer dolardaki yeni senaryoyu açıklayarak 6 ay sonrası için rakam verdi.

Çiftçilerin tarımsal destek ödemeleri hesaplara yattı mı? Mazot ve gübre desteği verildi mi 2024?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, çiftçilerin tarımsal destekleme ödemeleri peş peşe yatırılıyor. Peki bu ay hangi destekler yattı? Mazot ve gübre desteği verildi mi 2024?  

Rezerv alan nedir? 'Kentsel Dönüşüm Kanunu' rezerv yapı alanı tanımını değiştirdi mi?

Yeni Kentsel Dönüşüm Yasası'na ilişkin tartışmalar devam ediyor. Özellikle Hatay Defne'nin rezerv alanı ilan edilmesinin ardından "Rezerv alan nedir?" sorusu soruluyor. Rezerv alan nedir? 'Kentsel Dönüşüm Kanunu' rezerv yapı alanı tanımını değiştirdi mi?

Tebernüş Kireçci sordu, vatandaş cevapladı: Kira kanunu değişmeli mi? 

Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabından "Kira kanunu değişmeli mi?" sorularını sordu. İşte o soruya gelen cevaplar... 

Ekim ayı çiğ süt üretim maliyeti açıklandı: Satış fiyatı 15,72 TL olarak güncellendi

TÜSEDAD (Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği), Ekim ayı itibarıyla çiğ süt üretim maliyetini kamuya duyurdu. Dernek, gerçek üretim girdi fiyatlarına dayanarak hesapladığı çiğ süt üretim maliyetini litre başına 13,10 Türk Lirası olarak belirledi. İşte detaylar...

Ayşenur Alpkirişçi özgeçmiş Haberi

Ayşenur Alpkirişçi özgeçmiş

Ayşenur Alpkirişçi kimdir?

Ayşenur ALPKİRİŞÇİ, 1971 yılında İstanbul’da doğdu. Kadıköy İmam Hatip Lisesi’nin ardından 1993 yılında İ.T.Ü  Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. 


Çalışma hayatına 1994 yılında  İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yatırım Planlama Müdürlüğü’nde Teknik Eleman olarak başladı. Aynı Müdürlükte Haziran 1996 tarihinde Şef, Mart 2000 tarihinde  Müdür Yardımcılığı görevini üstlendi.


02 Mayıs 2012 tarihinde Üstyapı Projeler Müdürlüğü görevine atanan Ayşenur ALPKİRİŞÇİ  evli  ve iki çocuk...