22 / 05 / 2024

Ayşenur İslam Tuzla Açemi açacak mı

Ayşenur İslam Tuzla Açemi açacak mı

Aile ve Sosyal Politikaları Bakanı Ayşenur İslam, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi ve Bilgi Evleri'ni açacak. İşte Tuzla AÇEM ve Bilgi Evleri'nin açılış töreni tarihi ve adresi...

FGM Tuzla Gloria'da 60 ay vade 0.89 faiz avantajıyla!

FGM Yapı tarafından Tuzla Aydınlı'da yükselen FGM Gloria projesinde yüzde 40  peşin ödemelerde 0,89 faiz 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki FGM Gloria'da konut fiyatları ne kadar? İşte FGM Gloria ile ilgili ayrıntılar...

Orient Blue Tuzla'da 36 ay vade fırsatı! Teslimler 2026'da!

Kalamış Konut imzası taşıyan Orient Blue Tuzla projesinde 36 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor. Projede toplam 800 konut yer alıyor.

Orient Blue Tuzla fiyatları ne kadar? Kasım ayına özel 36 ay vade fırsatı!

Orient Blue Tuzla projesinde 36 ay vade imkanı sağlanıyor. Orient Blue Tuzla projesinde yer alan konutların fiyatları 3 milyon 950 bin TL'den başlıyor.

Ics Insurance Claım Solutıons Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ics Insurance Claım Solutıons Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Peker Vurdevir tarafından kuruldu.

Tuzla Ayışığı Evleri'nde yüzde 80'ini peşin kalanını teslimde ödeme imkanı!

Detay Yapı tarafından Tuzla'nın İstasyon Mahallesi'nde yükselen Ayışığı Evler'inde  yüzde 80 peşin kalanı tapu teslimde ödeme imkanı ile satışlar devam ediyor. Tuzla Ayışığı Sitesi'nde daire fiyatları ne kadar? İşte Tuzla Ayışığı Sitesi ile ilgili detaylar...

Tuzla ve Çayırova'daki 828 bin metrekarelik alanın imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Tuzla İlçesi Aydınlı Mahallesi ve Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar 2 Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

KİPTAŞ'tan son dakika müjdesi! Tuzla Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları Ocak ayında çekilecek! 

İBB iştiraki KİPTAŞ'tan son dakika müjdesi geldi. Tuzla Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları Ocak ayında çekilecek... İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Ayal Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayal Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Cesur tarafından kuruldu.

Tuzla Aydınlı ve Kocaeli Çayırova 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Aydınlı Mahallesi ve Kocaeli İli, Çayırova İlçesi Şekerpınarı 2 Mahallesinde Bulunan Muhtelif Parsellere İlişkin 82,83 Ha Alanda 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği askıda...

Doge İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doge İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ayşenur Karaca tarafından kuruldu.

Magna İç Mimarlık Ve Mekan Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magna İç Mimarlık Ve Mekan Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Ayşenur Kaydı ve Samet Kınık ortaklığında kuruldu.

Tuzla Aydınlı ve Kocaeli Çayırova imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Aydınlı Mahallesi ve Kocaeli İli, Çayırova İlçesi Şekerpınarı 2 Mah. Bulunan Muhtelif Parsellere İlişkin 82,83 Ha Alanda 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği,1/5000 Ölçekli NİP Değ.ve 1/1000 Ölçekli UİP askıya çıkarıldı.

Manavoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manavoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Manavoğlu ve Merve Manavoğlu ortaklığında kuruldu.

Ayşenur İslam Tuzla Açemi açacak mı Haberi

Ayşenur İslam Tuzla Açemi açacak mı

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi (AÇEM) ve Bilgi Evleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından 18 Ekim 2014 Cumartesi günü açılıcak. 


Tuzla AÇEM ve Bilgi Evleri açılış töreni, Cumartesi günü saat 11:00'de Tuzla Orhanlı Mahallesi Demokrasi Caddesi No: 52 adresindeki Tuzla Belediyesi Ek Hizmet Binası'nda...