27 / 04 / 2024

Aysun Şengezer biyografi

Aysun Şengezer biyografi

Mimar Aysun Şengezer kimdir? Mimar Aysun Şengezer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Aysun Şengezer, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Aysun Şengezer...

Kibar Holding'ten 3 yeni gayrimenkul şirketi! Tam 101.7 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar...

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 60 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Kibar Holding, 55.8 milyon TL sermaye ile 3 yeni şirket kurdu! 

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni şirket kuruldu. 

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 7 milyon 560 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Viva Emlak Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Viva Emlak Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 103 milyon 291 bin 157 TL sermaye bedeli ile Aysun Güvener tarafından kuruldu.

K Kibar Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

K Kibar Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Os Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Os Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Orkun Şengezer tarafından kuruldu.

Charm Realestate Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Charm Realestate Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulmalak Jamous ve Aysun Yemişci ortaklığında kuruldu.

Aynil Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Aynil Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aysun Tar ve Nilay Akyıldırım ortaklığında kuruldu.

Aysun Şengezer biyografi Haberi

Aysun Şengezer biyografi

Aysun Şengezer kimdir?

Aysun Şengezer, 1974 İstanbul doğumlu olup, İTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümünden birincilikle mezun olduktan sonra yüksek lisansını İTÜ Peyzaj Mimarlığı Bölümünde yaptı. 


Okulu bitirip 1998 yılında Çarmıklı Yapı firmasında ve aynı grubun Çarka adlı firmasında ağırlıklı olarak peyzaj projelerinde görev aldı. 1999 yılında DBA Mimarlık firmasına ortak olarak iç mimari ve dekorasyon alanında çalışmalara başladı. 


Halen tasarım ve proje işlerinin yanı sıra şirketin idari konularını yönetmektedir.


İletişim bilgileri:

Adres: Balmumcu Barbaros Bulvari Gunaydin I Blok No:157 K:6 D:12 80700 Besiktaş / İSTANBUL

Tel : (+90) 212-213 07 50 / 213 08 84 

Faks : (+90) 212- 213 11 02

Email: [email protected]

Atölye : Kartaltepe Mahallesi Bahadır Sokak No:6/A-B 

Bayrampaşa /...