14 / 05 / 2024

aytaç et

aytaç et

Yıldız Holding ve iştirakleri, Aytaç Et Entegre Tesisleri'nin yüzde 75'inin satın alınması için Yimpaş Holdingle ön anlaşma imzaladı. Satışın tamamlanması Rekabet Kurumu onayından sonra "a kalite" gerçekleşecek...

Ülker Aytaç Et'i satın aldı!

Yıldız Holding ve iştirakleri, Aytaç Et Entegre Tesisleri’ nin Çankırı Çerkeş’ te 910 dönümlük arazi üzerine kurulu tesisinin yüzde 75’ini gayrimenkulleri ile birlikte satın alıyor...

İkra Varlık Yapı Gayrimenkul Otomotiv Gıda Et ve Et Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkra Varlık Yapı Gayrimenkul Otomotiv Gıda Et ve Et Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aytaç Aybir tarafından kuruldu.

Özlem Et'in yüzde 50'si satıldı!

Edinilen bilgilere göre taraflar masadan el boş kalktı. Sancak ile anlaşmaya varılmaması sonrası ikinci görüşme Şanlıurfalı et komisyoncusu İhsan Yıldız ile yapıldı ve şirketin yarısı Yıldız’a satıldı.

Neşet Ertaş Gençlik ve Kültür Merkezi hizmet için gün sayıyor!

Neşet Ertaş Gençlik ve Kültür Merkezi hizmet için gün sayıyor. Mamak'm çehresini değiştiren dev yatırımlara imza atan Mamak Belediyesi yeni bir yatırımı daha Mamaklı gençlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Neşet Ertaş Gençlik ve Kültür Merkezi hizmet için gün sayıyor!

Mamak'ın çehresini değiştiren dev yatırımlara imza atan Mamak Belediyesi yeni bir yatırımı daha Mamaklı gençlerle buluşturmaya hazırlanıyor.Neşet Ertaş Geçlik ve Kültür Merkezi hizmet için gün sayıyor.

1938 yılında İstanbul'un her yerinde et fiyatları aynı olacakmış!

1938 yılında alınan kararla İstanbul'un her semtinde et fiyatları aynı olacakmış. Bu karar herkes tarafından büyük memnuniyet uyandırmış. Etin kilo fiyatında 10 kuruş indirim yapılmış.

Zemin etüdü raporu geçerlilik süresi!

Arazinin zemin yapısının bilinmesi zorunlu olan bir husus olarak karşımıza çıkıyor. Zemin yapısının belirlenebilmesi için zemin etüdleri yapılıyor. Peki, zemin etüdü raporu geçerlilik süresi ne kadardır?

Zemin etüd raporlarının hazırlanmasına ilişkin esaslar!

Yer altı tabakalarının durumlarını, konumlarını, hangi tür jeolojik yapıdan olduklarını incelemek için zemin etüdü çalışmaları yapılıyor. Peki, Zemin etüd raporlarının hazırlanmasına ilişkin esaslar nelerdir?

Zemin etüdü sondajı nasıl yapılır?

Zemin etüdünün incelenebilmesi ve raporun hazırlanabilmesi için zemin etüdü uzmanları tarafından topraktan alınan örnekler ile sondaj çalışması yapılması gerekiyor. Peki Zemin etüdü sondajı nasıl yapılır?

Zemin etüdünde yapılan deneyler neler?

Arazinin yer altı tabakalarının durum, konum, jeolojik yapı türü gibi özelliklerinin incelenmesine zemin etüdü çalışması deniyor. Zemine etüdü çalışmalarında bazı deneyle yapılıyor. Peki, zemin etüdünde yapılan deneyler neler?

Zemin etüd raporunu kim onaylar?

Zemin ve temel etütlerinin, uygun ve standart bir metotla yapılabilmesi için zemin etüdü çalışmalarının yapılması ve zemin etüdü raporunun alınması gerekiyor. Peki, zemin etüd raporunu kim onaylar?

Zemin etüdü raporu nereden alınır?

İnşaatına başlanacak olan yapıların zemin ve temel etütlerinin, uygun ve standart bir metotla yapılabilmesi için zemin etüdü çalışmalarının yapılması ve zemin etüdü raporunun alınması gerekiyor. Peki, zemin etüdü raporu nereden alınır?

Zemin etüdü raporu kaç günde çıkar?

Bina ve bina türü yapıların projelendirme safhasında gerekli olan zemin ve temel etütlerinin, uygun ve standart bir metotla yapılabilmesi için zemin etüdü raporu yapılması gerekiyor. Peki, zemin etüdü raporu kaç günde çıkar?

Zemin etüdü raporu nasıl hazırlanır?

Zemin etüdü çalışmaları yer altı tabakalarının durum, konum, jeolojik yapı türü, derinlik, kalınlık,elektrik özdirencinin deprem karşısında göstereceği tepkiyi tespit etmek için yapılıyor. Peki, incelemeler sonucunda düzenlenen zemin etüdü raporu nasıl ha

aytaç et Haberi

aytaç et

Yıldız Holding ve iştirakleri, Aytaç Et Entegre Tesisleri'nin yüzde 75'inin satın alınması için Yimpaş Holdingle ön anlaşma imzaladı. Satışın tamamlanması Rekabet Kurumu onayından sonra "a kalite" gerçekleşecek. Yapılan anlaşmaya göre Yıldız Holding ve iştirakleri, şirketin Çankırı Çerkeş'te 910 dönümlük arazi üzerine kurulu tesisinin yüzde 75'ini gayrimenkulleri ile birlikte satın alacak. 216 çalışanı bulunan Aytaç Et, tüm mali yükümlülükleri ile birlikte 150 milyon liraya Yıldız Holding'e...