19 / 05 / 2024

Aytekin Akagün imo

Aytekin Akagün imo

İnşaat Mühendisi Dr. Aytekin Akagün kimdir? Aytekin Akagün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Aytekin Akagün, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Aytekin Akagün..

İMO Kocaeli Şube Başkanı Akgün: ‘Kentsel dönüşümün önü açılsın’

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün, kentsel dönüşüm kanuna ilişkin yaptığı açıklamada, “İstanbul depreminde büyük bir felaket yaşamamak ve depremin çevre kentlere etkisinin daha fazla büyümemesi açısından zaman kaybetmeden kentsel dönüşümün önünün açılması lazım” dedi.

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan Erzurum'da imarlı arsa fırsatı! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Erzurum ili Oltu ilçesi, Yasinhaşimoğlu Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 18 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:45'te yapılacak.

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de Yaşar Haşimoğlu tarafından kuruldu.

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haşimoğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de Yaşar Haşimoğlu tarafından kuruldu.

Faik Aytekin İnşaat Ve Otelcilik Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Faik Aytekin İnşaat Ve Otelcilik Limited Şirketi İstanbul Şubesi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Aytekin tarafından açıldı.

Haşimoğlu Global Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haşimoğlu Global Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Ünver tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Aytekin Güzel vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Aytekin Güzel hayatını kaybetti...

Aytekin Sancaktutan AST Mimarlık'ın ünvanı değişti!

Aytekin Sancaktutan AST Mimarlık'ın ünvanı değişti. Aytekin Sancaktutan AST Mimarlık'ın ünvanı Ast Tasarım Mimarlık Limited Şirketi oldu.

Emlak ve emlak yönetimi bölümü mezunlarının istihdamı mecliste!

Emlak ve emlak yönetimi bölümü mezunlarının istihdamı meclis gündemine taşındı. CHP'li Aytekin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İMO’dan Rize açıklaması: Kentsel dönüşüm acilen yapılmalı!

Rize'de 4 binin üzerindeki bağımsız yapıda kentsel dönüşüme start verildi. Dolgu zeminin fore kazık çakılarak güçlendirilmesi ile başlatılan projede, tahliyeleri devam eden riskli yapılar ise yıkılacak.

İMO'dan Elazığ uyarısı: Eski binaların yenilenmesi lazım!

Bir yıl önce Elazığ'da gerçekleşen depremde 41 kişi hayatını kaybetti, 1607 kişi yaralandı. Kentte hâlâ oturulmayacak ve depreme dayanıksız binalar bulunuyor.

Sinan Aytekin Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Aytekin Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL Sinan Aytekin tarafından kuruldu.

Aytekin Akagün imo Haberi

Aytekin Akagün imo

Aytekin Akagün kimdir?

Aytekin Akagün, 1935 yılında Gümüşhane’de doğdu. 1961 yılında Almanya Münih Teknik Üniversitesi’nden mezun oldu. 1963 yılına kadar Almanya’da köprü tünel inşaatında çalıştı. 


Bir yıl Gümüşhane Bayındırlık Müdürlüğü yaptıktan sonra 1968 yılına kadar Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak hizmet verdi. Aynı yıl Almanya’ya dönerek doktorasını tamamladı ve 1972 yılına kadar denetim mühendisi olarak görev yaptı. 1972-1987 yılları arasında çeşitli firmalarda genel müdür ve Yıldız Teknik Üniversitesi’nde yarım zamanlı öğretim üyesi olarak çalıştı.

1993 yılına kadar (DLH) Demiryollar, Limanlar ve Havameydanları inşaatı genel müdürü olarak görev yaptı. 1987-2003 yılları arasında çeşitli dönemlerde Türkiye Lokomotif Fabrikaları A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Yönetim Kurulu Üyesi, Başbakanlık Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetlerinde Başkan Müşaviri, Enerji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı, Türkiye Elektrik Üretim A.Ş....