10 / 05 / 2024

Aytemiz Madencilik Limited Şirketi

Aytemiz Madencilik Limited Şirketi

Aytemiz Madencilik Limited Şirketi tarafından Adana İli, Feke ilçesi, Koçyazı Köyü sınırları içerisinde bakır madeni ocağı projesinin yapılması planlanmakta halkın katkı ve görüşlerini almak için toplantı düzenlenecek...

İnpa Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

İnpa Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi bugün Ataköy'de 420 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kaplan tarafından kuruldu.

Yurtsever Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Yurtsever Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi Şişli'de 450 bin TL sermsaye bedeli ile Muhammed Melih Görgülü tarafından kuruldu.

Ayremlak Dünyası Gayrimenkul Ve Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Ayremlak Dünyası Gayrimenkul Ve Madencilik Limited Şirketi Şişli’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile Andreı    Ignat tarafından kuruldu.

Mir Aslan Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Mir Aslan Madencilik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Akdemir ve Şahin Akdemir ortaklığında kuruldu.

Tekyön Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt ve Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Tekyön Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt ve Madencilik Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Ka Er İnşaat ve Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Ka Er İnşaat ve Madencilik Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Nazlı tarafından kuruldu.

Lejant Zemin Mühendislik Yenilenebilir Enerji Ve Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Lejant Zemin Mühendislik Yenilenebilir Enerji Ve Madencilik Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Akçakoyunluoğlu tarafından kuruldu. 

Ert Kimyevi Maddeler Yapı ve Madencilik  Limited Şirketi kuruldu!

Ert Kimyevi Maddeler Yapı ve Madencilik  Limited Şirketi Durmuş Ertüzün, Mehmet Ertüzün ve Mustafa Ertüzün ortaklığında 210 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mab Mühendislik İnşaat Sondajcılık Ve Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Mab Mühendislik İnşaat Sondajcılık Ve Madencilik Limited Şirketi Murat Akdeniz, Bahram Bayramadov ve Artur Abdurahmanov ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bnzz İnşaat Madencilik Reklam Organzasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bnzz İnşaat Madencilik Reklam Organzasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayram Unatoğlu tarafından 25 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kasmir Temizlik Otomotiv İnşaat Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kasmir Temizlik Otomotiv İnşaat Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Erkan Açılan ve Kurtuluş Bozkır ortaklığında kuruldu.

Turquaz Elektrik İnşaat Madencilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turquaz Elektrik İnşaat Madencilik Ticaret Limited Şirketi Levent Durmaz tarafından 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yenihan Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenihan Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Bulut tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aytemiz Madencilik Limited Şirketi Haberi

Aytemiz Madencilik Limited Şirketi

Aytemiz Madencilik Limited Şirketi tarafından Adana İli, Feke ilçesi, Koçyazı Köyü sınırları içerisinde bakır madeni ocağı projesi için halkın katılım toplantısı yapılacak.




Toplantı Yeri: Feke Belediyesi Karacaoğlan Kültür Merkezi

Toplantı Yerinin Adresi: Adana İli Feke İlçesi

Toplantı Tarihi: 24.09.2013

Topalntı Saati:...