03 / 05 / 2024

Aytemiz Petrolcülük adres

Aytemiz Petrolcülük adres

Aytemiz Petrolcülük Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi, Yakup Yazar Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Temmuz'da Tuzla, Şifa Mahallesi, Şifa Yanyol Caddesi'nde kuruldu.

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de Abdullah Yıldırım tarafından kuruldu.

Kmy Turizm İnşaat Gıda Ve Petrolcülük Limited Şirketi kuruldu! 

Kmy Turizm İnşaat Gıda Ve Petrolcülük Limited Şirketi Maltepe'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydın, Mahmut Aydın ve Mustafa Yaşar Aydın ortaklığında kuruldu.

İmparator Mo Emlak Tekstil Petrolcülük Nakliyat İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmparator Mo Emlak Tekstil Petrolcülük Nakliyat İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  20 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut  Olğaç tarafından kuruldu.

Metaf Yapı İnşaat Tekstil Petrolcülük Reklamcılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metaf Yapı İnşaat Tekstil Petrolcülük Reklamcılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Haci Osman Kamış, İlhan Kavalcı, Mustafa Koç ve Mustafa Melik ortaklığında kuruldu.

Zeheb İnşaat Turizm Kimya Petrolcülük Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeheb İnşaat Turizm Kimya Petrolcülük Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cevat Küçük tarafından kuruldu.

Topuz Hafriyat İnşaat Petrolcülük Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topuz Hafriyat İnşaat Petrolcülük Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Topuz tarafından kuruldu. 

Rüzgar Kurumsal Hizmetler Ve Petrolcülük Limited Şirketi kuruldu!

Rüzgar Kurumsal Hizmetler Ve Petrolcülük Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aras Savaş Belür tarafından kuruldu. 

HY Madencilik Hafriyat İnşaat Nakliyat Petrolcülük Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HY Madencilik Hafriyat İnşaat Nakliyat Petrolcülük Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Hayri Yılmaz tarafından kuruldu. 

Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Toplam 586 adet daire ve 62 adet ticari üniteden meydana gelen Hittown Yenimahalle "Ankara'ya birde buradan bakın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Sinpaş Finans Şehir açık adres!

Sinpaş Finans Şehir açık adres bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede ilk etap teslimleri 2018 yılının sonunda yapılacak...

Vadistanbul AVM'ye nasıl gidilir? Açık adres!

İstanbul'daki en büyük alışveriş merkezlerinden olan Vadistanbul AVM açıldı. Peki Vadistanbul AVM'ye nasıl gidilir? Açık adres...

Samandıra Adres Koru Evleri satılık!

İstabul Anadolu Yakası'nın gelişme potansiyeli yüksek bölgesi Sancaktepe'de inşa edilen Samandıra Adres Koru Evleri satılık daire fiyatları 370 bin TL'den başlıyor. Proje Samandıra-Kartal bağlantı yolu üzerinde konumlandırılıyor.

TB Grup İnşaat Madencilik Petrolcülük Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

TB Grup İnşaat Madencilik Petrolcülük Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Masum Çevik Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Sinan Demirbaş ile Tunzala Ashrafova Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu.

Aytemiz Petrolcülük adres Haberi

Aytemiz Petrolcülük adres

Aytemiz Petrolcülük Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi, Yakup Yazar Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da kuruldu. 


Aytemiz Petrolcülük Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi iş konusu; Şirket; akaryakıt ve türevleri, LPG otogaz ve madeni yağların ticareti, dağıtımı, pazarlaması, nakliyesini ve her türlü gıda ürünleri ve tüketim malları ticaretini yapmak üzere kurulmuş olup, bu amacını gerçekleştirmek üzere; a) Konusu ile ilgili malların, depolanması, satışı ve pazarlanması için gerekli akaryakıt ve LPG/Otogaz satış ve servis istasyonları, depolama tesisleri kurabilir, madeni yağ üretimi yapabilir. Bunlarla ilgili her türlü makine ve teçhizatı imal ettirebilir, imal edebilir veya yurtiçinden veya yurt dışından satın alabilir. b) Konusu ile ilgili malların, yurt içinden veya yurt dışında dağıtımını, pazarlamasını, nakliyesini yapmak için, boru hatları tesis edebilir, nakliye...