04 / 05 / 2024

Ayten Çevik

Ayten Çevik

Hazar Ahşap İşleme Merkezi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kamil Güroğlu, Yeşim Güroğlu, Ayten Çevik tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu.

Çevik Ahşap İnşaat Oto Alım Satım Oto Yıkama Limited Şirketi kuruldu!

Çevik Ahşap İnşaat Oto Alım Satım Oto Yıkama Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Çevik tarafından kuruldu.

Öz Çevik Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çevik Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Çevik tarafından kuruldu.

Hızlı ve çevik motosiklet sevdalıları dikkat! İşte Harley Davidson Nightster 4 Ekim 2022 fiyat listesi!

Kusursuz yol tutuşa sahip, hızlı ve çevik motosiklet sevdalıları Harley Davidson Nightster güncel fiyat listesini merak ediyor ve araştırıyor. Peki Harley Davidson Nightster fiyatları ne kadar? İşte Harley Davidson Nightster 4 Ekim 2022 fiyat listesi...

Frd Proje Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Frd Proje Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Selim Dağbaşı, Ferda Funda Genç ve Ayten Dağbaşı ortaklığında kuruldu.

Aybey Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Aybey Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Selimn Dağbaşı, Ferda Funda Genç ve Ayten Dağbaşı ortaklığında kuruldu.

Sahadem Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Sahadem Gayrimenkul Anonim Şirketi Ataşehir’de Ayten Oğraş tarafından kuruldu!

Karakarlar Otomotiv Kimya Kozmetik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakarlar Otomotiv Kimya Kozmetik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Fatih Çevik tarafından kuruldu.

Çevik Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Çevik Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Vahit Çevik ve Emre Çevik ortaklığında kuruldu.

Çevik Grup Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Çevik Grup Gayrimenkul Limited Şirketi bugün fatih'te Durmuş ÇEvik tarafından kurulduç

Besart Yapı Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Besart Yapı Ve Mimarlık Limited Şirketi Beyoğlu'nda 600 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Tokgöz, Eren Çevik ve Selim Nazik ortaklığında kuruldu.

İnfo Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İnfo Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çevik tarafından kuruldu.

Çevikler Mimari İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çevikler Mimari İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Çevik ve Cemal Çevik tarafından kuruldu.

İş yeri kira sözleşmelerinde nelere dikkat edilmeli?

BAU Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadir Emre Gökyayla, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Zafer Kahraman ve Doç. Dr. Seda Öktem Çevik, iş yerlerinin kira sözleşmelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ayten Çevik Haberi

Ayten Çevik

Hazar Ahşap İşleme Merkezi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kamil Güroğlu, Yeşim Güroğlu, Ayten Çevik tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu. 


Hazar Ahşap İşleme Merkezi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak.   Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap merpen, ahşap merpen korkuluğu, ahşaptan ev ve işyeri ürünleri, ahşap üzerine her türlü mamulün...